5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

canım doktorlar tüm ihtimalleri söylüyorlar netten yazan rakamla 3 aşağı 5 yukarı aynıysa bence kendini ve bebişini üzme. bezende gereksiz boş yere bizleri üzüyorlar içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz. rabbim bugüzel gecenin hatırına sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin.

Selam kızlar hayırlı cumalar , hayırlı kandiller . Rabbim bu güzel mübarek gecenin hatırına evlatlarımıza sağlık sıhat versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah.... (Amin)

Dün geceden beri bebişimi hissetmeye basladım çok şükür çok güzel bir duygu sizlerde tez zamanda hissedersiniz inşAllah. benim ikinci bebeğim oldugu için erken hissetmiş olabilirim benimle aynı haftada olup hissetmeyenler endişelenmesin.

Çok şükür bayramla birlikte 9 gün tatile girmiş bulunmaktayım çok mutluyum inanılmaz yorgunum, bol bol uyuyup uzanmak istiyorum. büyük ihtimalle internete girmeyebilirim. İnşAllah güzel haberlerinizi geldikten sonra okurum.

Hepinize hayırlı kandiller hayırlı bayramlar Allaha emanet olun... :*

Bence sorun yapma, hiç bir alet tam olarak ölçemiyor, benim doktorum gr falan söylemiyor. Sonuçta cm göre gramını söylüyorlar. Onuda doğru ölçemiyorlar. Bebek doğarken bile ya 300 gr fazla yada eksik doğduğunu duymuşsundur tahminlere göre! Aynı haftadakiler yazsada tutmaz hesaplar, baba cok uzundur, anne kısadır, şişmandır vs:)

Hmm oylemi diyosun valla kafam karisti bende istiyorumda neyse canim tesekkur ederim

Amin canım amin tek tesellim zaten genetik prof. 15.haftamda detaylı incelediğinde herhangi bi sorun görünmüyo tüm organlarını inceledim demişti bakalım ayrıntılıda ne olcak? Tüm dualarım bebeklerimizin sağlıklı olması ve sağ salim kucağımıza almamız

Doğru diyosun canım evet gr olarak az doğduklarını falan duydum. Boşuna üzmek istemiyorum kendimi ama inşallah bi sorunumuz çıkmaz. Sağol canm

Böyle küçük ayrıntılara takılmayın bence arada 6 gr oynuyor, başka doktora gitseniz fazla bile cıkar gr olarak ölçümden ölçüme bile büyük farklar oluyor, ben hiç gramını sormadım bile, ama kordon damarlarını bilemem umarım gecer gider

Sağol canım inşallah geçer gider de doktorun konuşma şekli zaten insanı strese sokuyo. 2 hafta sonra ayrıntılıya giricem bakalım orda nolucak, en son ayın 7sinde ayrıntılı bakıldı damarlarda kan akımı normal çıkmıştı bugün devletteki doktor da böyle konuşunca endişelendim. Ama düzelicek inanıyorum ben tekrar teşekkür ederim.

Eşimi ikna ettim sonundaaaaaaa Bayram'dan sonra gidecektik ama Yarın sabah cinsiyet için doktoruma gidiyoruz inşallah gösterir bebitomm çoook merak ediyorum biriciğimiii 21 gün oldu artık dayanacak gücüm kalmadı.Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbin Hayrlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize inşa Allah

İnşallah öğrenirsin canım yarın cinsiyetini cok heyecanlısın baksana

İnşallah öğrenirsin canım yarın cinsiyetini cok heyecanlısın baksana
İnşa Allah Canım valla çok heyecanlıyım,aslında cinsiyet 2.planda şuan sadece iyi mi Nasıl çok merak ediyorum bir yandan birşey oldu diye korkuyorum diğer yandan göreceğim diye seviniyorum.Bu günlerde geçecek inşallaj güzellerimizi kollarımıza alacağız Sen öğrenmişmiydin Can'ım cinsiyetini ?

Benim erkek dedi doktor yüzde doksan cok merak ettiğinde sağlık ocagında git en azından bebişin kalp atışlarını dinle doppler var sağlık ocaklarında

Benim erkek dedi doktor yüzde doksan cok merak ettiğinde sağlık ocagında git en azından bebişin kalp atışlarını dinle doppler var sağlık ocaklarında
Aslıjda bugün gidecektim hamile kayıt için ama unuttum ya şimdi sağlık ocağı diyince aklıma geldi Bayram'dan sonra giderim bakalım .Hayrlı olsun canım senin de ilk bebeğin mi?

Arkadaşlar, bebeginizin hareketlerini hissediyor musunuz?

V Vinim arkadaşım Can'ım bebebğimn cinsiyeti de belli oldu,beni de ekleyebilirsen memnun olurum
Yaşım 26,il İzmir,sat 15 mart,tahmini doğacağı tarih 20 aralık,cinsiyeti kız,kızımızın ismi Meryem ,ilk bebeğim olacak inşallah

Ayyyy bi prenses daha geliooo hayirli olsun cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ayin11 inde bizde ogrenxez ins ayy zamanda gecmioooo

Aslıjda bugün gidecektim hamile kayıt için ama unuttum ya şimdi sağlık ocağı diyince aklıma geldi Bayram'dan sonra giderim bakalım .Hayrlı olsun canım senin de ilk bebeğin mi?
Evet tatlım 2 tane düşükten donra şükür ilk bebiş inşallah sağlık sıhatli gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…