Kızlar günaydın bende doktordan çıktım bebeğim iyi durumda ama kilosu düşük dedi. 19+1 haftayım 274 gr. mış. İnternette baktım 19+0 ile 19+6 arası 280 gr yazıyo. Hatırlarsanız mayıs sonu plesantam büyük, kordondaki damarlardan birtanesi yavaş kan akışı sağlanıyo demişti özeldeki doktorum. Bugünki devletteki doktorum ya bebeğin eşine çekti ufak tefek olucak yada damarda kan akışı yavaş gelişimini etkiliyo olabilir dedi. Eşim ufak tefek değilki. Canım sıkıldı. Bu ayın 15 inde detaylı ultrasona giricem özelde. İnşallah bebeğimde biley yoktur kızlar. Kötü düşünmek istemiyorum kötü düşününce bebeğim etkileniyo hissediyorum. Benimle aynı haftada olanlar bebeklerinizin kilosunu yazabilirmi acaba??
Kızlar günaydın bende doktordan çıktım bebeğim iyi durumda ama kilosu düşük dedi. 19+1 haftayım 274 gr. mış. İnternette baktım 19+0 ile 19+6 arası 280 gr yazıyo. Hatırlarsanız mayıs sonu plesantam büyük, kordondaki damarlardan birtanesi yavaş kan akışı sağlanıyo demişti özeldeki doktorum. Bugünki devletteki doktorum ya bebeğin eşine çekti ufak tefek olucak yada damarda kan akışı yavaş gelişimini etkiliyo olabilir dedi. Eşim ufak tefek değilki. Canım sıkıldı. Bu ayın 15 inde detaylı ultrasona giricem özelde. İnşallah bebeğimde biley yoktur kızlar. Kötü düşünmek istemiyorum kötü düşününce bebeğim etkileniyo hissediyorum. Benimle aynı haftada olanlar bebeklerinizin kilosunu yazabilirmi acaba??
Hmm oylemi diyosun valla kafam karisti bende istiyorumda neyse canim tesekkur ederimCanım bende 15.haftamda genetik araştırma yapan prof.gittim herşeyini tüm organlarını detaylı incelemişti, detaylı ultrasonunu yaptım ben ama 21.veya 22. haftanda tüm organlarının gelişimi tamamen tamamlanmış olacak ozaman tekrar detaylı inceleme yapıcaz şu an gayet iyi sonuç değişmez ama iyi olduğuna tekrar bakmak lazım dedi. Uzakta olduğu için gittiğim başka prof.vardı o doktoru önerdi buraya gelmezsen ona gidebilirsin dedi. Bence ihmal etme organ gelişimi tamamlandığı için ayrıntılı bakılması gerek.
Amin canım amin tek tesellim zaten genetik prof. 15.haftamda detaylı incelediğinde herhangi bi sorun görünmüyo tüm organlarını inceledim demişti bakalım ayrıntılıda ne olcak? Tüm dualarım bebeklerimizin sağlıklı olması ve sağ salim kucağımıza almamızcanım doktorlar tüm ihtimalleri söylüyorlar netten yazan rakamla 3 aşağı 5 yukarı aynıysa bence kendini ve bebişini üzme. bezende gereksiz boş yere bizleri üzüyorlar içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz. rabbim bugüzel gecenin hatırına sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin.
Doğru diyosun canım evet gr olarak az doğduklarını falan duydum. Boşuna üzmek istemiyorum kendimi ama inşallah bi sorunumuz çıkmaz. Sağol canmBence sorun yapma, hiç bir alet tam olarak ölçemiyor, benim doktorum gr falan söylemiyor. Sonuçta cm göre gramını söylüyorlar. Onuda doğru ölçemiyorlar. Bebek doğarken bile ya 300 gr fazla yada eksik doğduğunu duymuşsundur tahminlere göre! Aynı haftadakiler yazsada tutmaz hesaplar, baba cok uzundur, anne kısadır, şişmandır vs:)
Sağol canım inşallah geçer gider de doktorun konuşma şekli zaten insanı strese sokuyo. 2 hafta sonra ayrıntılıya giricem bakalım orda nolucak, en son ayın 7sinde ayrıntılı bakıldı damarlarda kan akımı normal çıkmıştı bugün devletteki doktor da böyle konuşunca endişelendim. Ama düzelicek inanıyorum ben tekrar teşekkür ederim.Böyle küçük ayrıntılara takılmayın bence arada 6 gr oynuyor, başka doktora gitseniz fazla bile cıkar gr olarak ölçümden ölçüme bile büyük farklar oluyor, ben hiç gramını sormadım bile, ama kordon damarlarını bilemem umarım gecer gider
İnşallah öğrenirsin canım yarın cinsiyetiniEşimi ikna ettim sonundaaaaaaaBayram'dan sonra gidecektik ama Yarın sabah cinsiyet için doktoruma gidiyoruz inşallah gösterir bebitomm çoook merak ediyorum biriciğimiii 21 gün oldu artık dayanacak gücüm kalmadı.Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbin Hayrlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize inşa Allah
İnşa Allah Canım valla çok heyecanlıyım,aslında cinsiyet 2.planda şuan sadece iyi mi Nasıl çok merak ediyorum bir yandan birşey oldu diye korkuyorum diğer yandan göreceğim diye seviniyorum.Bu günlerde geçecek inşallaj güzellerimizi kollarımıza alacağızİnşallah öğrenirsin canım yarın cinsiyetinicok heyecanlısın baksana
Benim erkek dedi doktor yüzde doksan cok merak ettiğinde sağlık ocagında git en azından bebişin kalp atışlarını dinle doppler var sağlık ocaklarındaİnşa Allah Canım valla çok heyecanlıyım,aslında cinsiyet 2.planda şuan sadece iyi mi Nasıl çok merak ediyorum bir yandan birşey oldu diye korkuyorum diğer yandan göreceğim diye seviniyorum.Bu günlerde geçecek inşallaj güzellerimizi kollarımıza alacağızSen öğrenmişmiydin Can'ım cinsiyetini ?
Aslıjda bugün gidecektim hamile kayıt için ama unuttum ya şimdi sağlık ocağı diyince aklıma geldiBenim erkek dedi doktor yüzde doksan cok merak ettiğinde sağlık ocagında git en azından bebişin kalp atışlarını dinle doppler var sağlık ocaklarında
Ayyyy bi prenses daha geliooo hayirli olsun cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ayin11 inde bizde ogrenxez ins ayy zamanda gecmioooo
Evet tatlım 2 tane düşükten donra şükürAslıjda bugün gidecektim hamile kayıt için ama unuttum ya şimdi sağlık ocağı diyince aklıma geldiBayram'dan sonra giderim bakalım .Hayrlı olsun canım senin de ilk bebeğin mi?
İkimiz de erkek hıssedıyorduk ikimizin de kızı oluyorBebeğimizin cinsiyetini öğrendiiikk,%100 kız Dedi doktorum,çok fıkırdak bir kız geliyor
Aynen yaİkimiz de erkek hıssedıyorduk ikimizin de kızı oluyormumkunse biz bi şey hıssetmeyelım. hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?