5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar bana acil cvp verin yaa karnımın orta kısmı tam çocuğun olduğu yer böyle hani sert darbe gelirde agrir ya öyle ağrı oluyo arada olup geçiyor sanki içerden tekme geliyor da ağrıyor gibi korkuyorum cok neden boyle oluyor ya bir akıl verin.klima dan olabilir mi acaba

Kızlar hiç fikri olan yok mu 1 saat önce sarı köyü sarı akıntı da geldi

Benim de karnımın içinde seninki gibi Ağrı'lar vardı doktora söyledim yormussun kendini dedi dinlenme verdi.

Benim de karnımın içinde seninki gibi Ağrı'lar vardı doktora söyledim yormussun kendini dedi dinlenme verdi.
Halbuki hep dinleniyorum ya çok korktum bugün eşim destek oldu da moralim düzeldi biraz bayram girdi araya yoksa pazartesi günü hemen giderdim dr a.çok tedirginim bugün

Halbuki hep dinleniyorum ya çok korktum bugün eşim destek oldu da moralim düzeldi biraz bayram girdi araya yoksa pazartesi günü hemen giderdim dr a.çok tedirginim bugün

Bende hep Bebek büyüyor karnımın içi genişliyor diye düşünüyordum. ayaklarını yükseğe kaldır yat iki gün fazla kalkmamaya çalış geçiyor

Bende hep Bebek büyüyor karnımın içi genişliyor diye düşünüyordum. ayaklarını yükseğe kaldır yat iki gün fazla kalkmamaya çalış geçiyor
Göbek deliginin 2 parmak sol tarafta seninde oylemiydi canım

Kızlar hiç fikri olan yok mu 1 saat önce sarı köyü sarı akıntı da geldi
Canım rahmin büyüyo olabilirmi? Çünkü ilk zamanları hatırla rahim büyümeye başladığında kadık ağrılarımız oluyodu bana da bazen oluyo ama anlattığın kadar şiddetli değil. Kasık ağrımda var ama oda çok değil. Bence korkma hamişliktendir.

Göbek deliginin 2 parmak sol tarafta seninde oylemiydi canım

Bazen orda bazen sağ tarafta göbek çevremde ama genel bi ağrı olup geçiyordu kan gelmesi dışında korkmuyor genelde doktorlar sen yine Bayram'dan sonra doktoruna sorarsın Can'ım ama benim doktor yorgunluktan diyince bende rahatladım :)

Ayy kızlar sanki biz oynadık sanki boyle gobek deligimin sag alt caprazinda gıdıkladı sanki boyle tık etti titretti gibi cok deisik bi hissi boyle ayyy bebisimdir dimi o oynamistir ilk kez oluyo ilk kez hissettim zaten sabahtan beri kasigimda batma vardi 10 dk oncede boyle bir kipirdama oldu ayy cok tuhafti

Gülüm kasik değildi bu ağrı göbek deliginin 2 parmak sol tarafta agri

Aslında bayram temizliği yaptım bu ara demek yordum kendimi bilmeden

Gülüm kasik değildi bu ağrı göbek deliginin 2 parmak sol tarafta agri
Canım anladım nerde olduğunu plesanta göbek deliğine doğru yukarıya doğru büyüdüğü için kendine yer açıyodur demek istedim. Çünkü bende de oluyo bazen ama önemsemedim. Yinede bi doktoruna sor canım

Dr um devlette ulaşmak imkansız suan dinlenicem elimden geldiğince

Aynen Canım herkes kiz diyor benim de 18 inde bakalım 4 lu test ve 4 boyutlu ultrason yapacak doktor bakalım hayirlisi
Benimde 11inde cnm 3lu testimizde yapilcak ins herseyimiz temix cikar bakalim cinsiyetleri ne olcak zamanda gecmioki:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…