Canim dikkat et kendine ayaginin altina yastik koy uzan dinlen. Ben yatiyorum iki gundur sol kasigima arada bi bicak kesigi gibi agri giriyor gece agladim o derece. Dikkat et kendine
Benim doktorlarım ilk erkek dedi sonra geçen biseyden dolayı doktora gittim kız gibi geldi bana bacaklarını bir acıyor bi kapıyor dedi kafamda bissürü sorular var kız mi erkek mi :)
Bende hep erkek hissettim ama bu zamana kadar gostermemesi kafami karistiriyo cok hareket edio doktor ugrasio ugrasio goremio :) ama iste 7 sinde ki kontrolde goruruz artik insallah :)
Bence önce sakin olun, sizi okuyorum arada ilk gebeliğiniz sanırım insan ilk hamileliğinde biraz acemilikten çok evhamlı oluyor. Bu tarz agrılarınız olabilir akıntınız da olur ki akıntı sorunum benim de çok... Sakin olup dinlenin biraz bebeğiniz iyi ve sizinledir....
Canim bi sonrakini dusunursen insallah kiz olur.
Fenami oglusuna cok iyi anlasabilcegi bir erkek kardes geliyor.
Erkek bebeklerin arkasi %80 erkek olur sonrakide kiz olma ihtimali cok yuksek olurmus diye okumustum bi arastirmada.
Saglikla nasip etsin rabbim
Canim bi sonrakini dusunursen insallah kiz olur.
Fenami oglusuna cok iyi anlasabilcegi bir erkek kardes geliyor.
Erkek bebeklerin arkasi %80 erkek olur sonrakide kiz olma ihtimali cok yuksek olurmus diye okumustum bi arastirmada.
Saglikla nasip etsin rabbim
Sagol canım, ben erkegin arkasından erkek olma ihtimalini yüzde 80 üçüncüsünün erkek olma ihtimalini yüzde 85 olarak biliyorum bu da bir risk, 2. Si biraz büyüsün bakalım belki fikrimiz degişir :)
Bu arada herkesin bayrami kutlu olsun kizlar bebislerimizle ilk bayramimiz ❤ biz hala manisadayiz 14unde batmana donecegiz yolculuk iskencesi var onumuzde bir de donunce ev tasiyacagiz. Tum bunlar bitince de doktora kontrole gidecegiz insallah bebisimiz iyi olur bir sorun cikmaz.
Sagol canım, ben erkegin arkasından erkek olma ihtimalini yüzde 80 üçüncüsünün erkek olma ihtimalini yüzde 85 olarak biliyorum bu da bir risk, 2. Si biraz büyüsün bakalım belki fikrimiz degişir :)
Benim aklimda kalan daha umud vericiymis :)
Rabbim her kadini once anne sonrada gonlunden gecenle mukafaatlandirsin.
Benimde 2 yasinda kizim var doktor %80 erkek dedi buna bakalim degismez umarimm
Günaydınn kızlarrr ilk iki bayramımızı 2 kişi geçirdik artık bu bayram 3 kişiyizz Rabbim önümüzdeki tüm bayramları evlatlarımızla anne bablarımızla ve tüm sevdiklerimizle geçirmeyi nasip etsin inşallah Ramazan bayramımız mübarek olsun