Canım benim sagolasin elimden geldiğince dinleniyorum.şimdi nasılsın.bu arada cumleten bayramınız mübarek olsunCanim dikkat et kendine ayaginin altina yastik koy uzan dinlen. Ben yatiyorum iki gundur sol kasigima arada bi bicak kesigi gibi agri giriyor gece agladim o derece. Dikkat et kendine
Çok doğru canım tedirginlik evham var ama çoğu ilk olusundan aslında Rabbim sagsaglim nasip etsin insallahBence önce sakin olun, sizi okuyorum arada ilk gebeliğiniz sanırım insan ilk hamileliğinde biraz acemilikten çok evhamlı oluyor. Bu tarz agrılarınız olabilir akıntınız da olur ki akıntı sorunum benim de çok... Sakin olup dinlenin biraz bebeğiniz iyi ve sizinledir....
Canım benim sagolasin elimden geldiğince dinleniyorum.şimdi nasılsın.bu arada cumleten bayramınız mübarek olsun
Canim ilk gebelikte 22. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmis. Ben de hala hic hissetmedim bekliyorumKızlar herkese iyi Bayram'lar hepiniz inşallah sağ salim seneye bayramda bebeklerimizle oluruz bu arada vurdu tekme attı hissettim diyen arkadaşlar var ben hiç hissetmiyorum ya niye ki acaba benden haftası daha geride olanlar hissettim demiş benim durumum da olan var mı yoksa bende bi sorun mu var
Ben de aynı durumdayım hissetmiyorum hiçbişey ama normal sanırım annem ben ilk hissettiğimde 5 aylıktınız diyo. Sağlıklıysa hiç önemli değil bence çünkü gün gelicek tekmeleriyle uyanıcazKızlar herkese iyi Bayram'lar hepiniz inşallah sağ salim seneye bayramda bebeklerimizle oluruz bu arada vurdu tekme attı hissettim diyen arkadaşlar var ben hiç hissetmiyorum ya niye ki acaba benden haftası daha geride olanlar hissettim demiş benim durumum da olan var mı yoksa bende bi sorun mu var
Canim o vuruyodur sen ayirt edemiosundur uzann bekle sadece orda sanki nabiz atiomus gibi bi vuru oluyo benimde ilk gebelik ama isten de raporlu oldugumdan 24 saat yatip dinliom benKızlar herkese iyi Bayram'lar hepiniz inşallah sağ salim seneye bayramda bebeklerimizle oluruz bu arada vurdu tekme attı hissettim diyen arkadaşlar var ben hiç hissetmiyorum ya niye ki acaba benden haftası daha geride olanlar hissettim demiş benim durumum da olan var mı yoksa bende bi sorun mu var
Evet aynen öyle. Sanki tek atımlık nabız gibi. Bi pıt yapıyo sadece çok güzel bi şeymiş yaa hıssetmekCanim o vuruyodur sen ayirt edemiosundur uzann bekle sadece orda sanki nabiz atiomus gibi bi vuru oluyo benimde ilk gebelik ama isten de raporlu oldugumdan 24 saat yatip dinliom bencok hafif zaten boyle nabiz gibi sanki orda bi tane daha atardamar varmis onun vurumu gibi yani bide boyle ayirt etmeye calis cunku artik hissedilio sadece ayirt edemiosundur boyle dinle bide sen
Neyi sıkıntı ettin canım.bende bayram olmasına rağmen kv hiç pas geçmiyor bugunu mu evde geçiriyorum.agrin tam olarak neresi ağrıyor canımBenim ayni canim devam ediyor kasik agrim . Birazda stres ve skintidan malum
Rabbim şifa versin inşa Allah ,dualarla destek olun canım inşa Allah toparlanacaktırKızlar meraba... eşimin babaannesi başagrisi ve kusma şikayetiyle 3 gundür.. doktora alındı ilaçlar verildi bir türlü kendine gelmedi, bugün sabah yine alındı meğerse beyin kanaması geçiriyormuş, bilinci kapandı, kalbi durdu yine calistirdilar. . Şuan yoğun bakımda bilinci acilmis ama halen beyin kanaması devam ediyormuş, canim cok sıkkın doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi, bilemiyorum yine de bir umut toparlar mi acaba
çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi şekilde size bağışlasın inşallah canını sıkmamaya çalış herşey biz insanlar içinKızlar meraba... eşimin babaannesi başagrisi ve kusma şikayetiyle 3 gundür.. doktora alındı ilaçlar verildi bir türlü kendine gelmedi, bugün sabah yine alındı meğerse beyin kanaması geçiriyormuş, bilinci kapandı, kalbi durdu yine calistirdilar. . Şuan yoğun bakımda bilinci acilmis ama halen beyin kanaması devam ediyormuş, canim cok sıkkın doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi, bilemiyorum yine de bir umut toparlar mi acaba
çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi şekilde size bağışlasın inşallah canını sıkmamaya çalış herşey biz insanlar için
Rabbim şifa versin inşa Allah ,dualarla destek olun canım inşa Allah toparlanacaktır
çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi şekilde size bağışlasın inşallah canını sıkmamaya çalış herşey biz insanlar için
Iyi bayramlar canim ya sorma bendede henūz tık yok.sadece arada bi biryerde karnimin azcik gerildigini hissediyorum arada onun haricinde pit veya kıpırdama hissetmiyorumKızlar herkese iyi Bayram'lar hepiniz inşallah sağ salim seneye bayramda bebeklerimizle oluruz bu arada vurdu tekme attı hissettim diyen arkadaşlar var ben hiç hissetmiyorum ya niye ki acaba benden haftası daha geride olanlar hissettim demiş benim durumum da olan var mı yoksa bende bi sorun mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?