5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canim dikkat et kendine ayaginin altina yastik koy uzan dinlen. Ben yatiyorum iki gundur sol kasigima arada bi bicak kesigi gibi agri giriyor gece agladim o derece. Dikkat et kendine
Canım benim sagolasin elimden geldiğince dinleniyorum.şimdi nasılsın.bu arada cumleten bayramınız mübarek olsun

Çok doğru canım tedirginlik evham var ama çoğu ilk olusundan aslında Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah

Kizlar iyi bayramlar bayram sekerlerinizle omrunuzun en guzel bayramini gecirin emi :) benim ki bugun vurdu baya bi kac kez bayramimi kutladi galiba :)

Kızlar herkese iyi Bayram'lar hepiniz inşallah sağ salim seneye bayramda bebeklerimizle oluruz bu arada vurdu tekme attı hissettim diyen arkadaşlar var ben hiç hissetmiyorum ya niye ki acaba benden haftası daha geride olanlar hissettim demiş benim durumum da olan var mı yoksa bende bi sorun mu var

Canim ilk gebelikte 22. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmis. Ben de hala hic hissetmedim bekliyorum

Ben de aynı durumdayım hissetmiyorum hiçbişey ama normal sanırım annem ben ilk hissettiğimde 5 aylıktınız diyo. Sağlıklıysa hiç önemli değil bence çünkü gün gelicek tekmeleriyle uyanıcaz

Canim o vuruyodur sen ayirt edemiosundur uzann bekle sadece orda sanki nabiz atiomus gibi bi vuru oluyo benimde ilk gebelik ama isten de raporlu oldugumdan 24 saat yatip dinliom ben cok hafif zaten boyle nabiz gibi sanki orda bi tane daha atardamar varmis onun vurumu gibi yani bide boyle ayirt etmeye calis cunku artik hissedilio sadece ayirt edemiosundur boyle dinle bide sen

Günaydın kızlarr. Benimki sabahları çok tekme atıyo hatta dün sabah videoya aldım eşime anneme gösterdim sabah uyandığınızda dümdüz sırt üstü yatın ayaklarınızı uzatın başınızın altına iki yastık koyun rahat bırakın kendinizi. Eminim azda olsa hissediceksiniz. Ben hareket olmayınca azıcık sarsıyorum sanırım uyandırıyorum ama napalım. Zaten içten hissediyo insan benim artık vurduğunda derim yüksekiyo çok güzel bi duygu

Evet aynen öyle. Sanki tek atımlık nabız gibi. Bi pıt yapıyo sadece çok güzel bi şeymiş yaa hıssetmek
Ben de daha 2-3 gündür hissediyorum

Benim ayni canim devam ediyor kasik agrim . Birazda stres ve skintidan malum
Neyi sıkıntı ettin canım.bende bayram olmasına rağmen kv hiç pas geçmiyor bugunu mu evde geçiriyorum.agrin tam olarak neresi ağrıyor canım

Kızlar meraba... eşimin babaannesi başagrisi ve kusma şikayetiyle 3 gundür.. doktora alındı ilaçlar verildi bir türlü kendine gelmedi, bugün sabah yine alındı meğerse beyin kanaması geçiriyormuş, bilinci kapandı, kalbi durdu yine calistirdilar. . Şuan yoğun bakımda bilinci acilmis ama halen beyin kanaması devam ediyormuş, canim cok sıkkın doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi, bilemiyorum yine de bir umut toparlar mi acaba

Rabbim şifa versin inşa Allah ,dualarla destek olun canım inşa Allah toparlanacaktır

çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi şekilde size bağışlasın inşallah canını sıkmamaya çalış herşey biz insanlar için

çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi şekilde size bağışlasın inşallah canını sıkmamaya çalış herşey biz insanlar için
Rabbim şifa versin inşa Allah ,dualarla destek olun canım inşa Allah toparlanacaktır

Hayırlısı inşallah. .. halen bir değişiklik yok doktorlar umut yok diyor, yine de kesilmiyor umutlar

Iyi bayramlar canim ya sorma bendede henūz tık yok.sadece arada bi biryerde karnimin azcik gerildigini hissediyorum arada onun haricinde pit veya kıpırdama hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…