5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Selam kızlar siz eşinizle isim konusu konuşulmaya başladımı suan babasının ismi konulması konusunda resmen ısrarcı karnımda da bebişi babasının ismi ile seviyor bende önceleri koyarız belki dedim ama gecen hafta kaynanam beni bir konıda cok cok sinir etti şimdi vermek istemiyorum ;(

Çok geçmiş olsun rabbım acil şifalar versin insaallah

Mrb arkadaşlar, geçmiş Bayramınız kutlu olsun
Dün bizde cinsiyetimizi öğrendik, bir kızım vardı bir tane daha geliyor. Çok isterdim bir oğlum olsun, kısmet değilmiş. Çevremdeki herkes erkek olacak dedi, ama tutmadı. Dün çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş, sağlıcakla gelsin minnoşum inşallah.

Cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin insallah. Cani veren de Allah alan da. Rabbim hakkinda hayirlisini versun. Sen kendini biraz sakin tutmaya calis sen gerildikce bebis de kasilir.

Neyi sıkıntı ettin canım.bende bayram olmasına rağmen kv hiç pas geçmiyor bugunu mu evde geçiriyorum.agrin tam olarak neresi ağrıyor canım

Bazi konular iste neyse. Agrim sol kasigimda vardi. Sukur suan yok ayin 16snda kontrol var doktoruma sorucam yine de bu durmu

Günaydın kızlar bebişleri hissedebilen var mı ben arada bi kıpırdı hissediyorum sanki ama o mu başka bişey mi anlayamıyorum tam çözemedim 18-22 hafta arası mı hissediliyodu ben mi yanlış biliyorum acaba

Hissetmemen normal, ben tam olarak yeni hissediyorum. . Hafif atislam şeklinde hissediyorum suan cok daha net...

İkili test var yaptırmak istersen 11-13 hafta arasında yapılan doktorun takibini yapıyordur zaten ilk aşı da 16-17. hafta gibi sağlık ocaklarında yapılıyor canım
Tamam canım tesekkür ederim daha varmıs daha saglik ocagina kaydimi actirmadim.adimi.falan yazdilarda baska ne goturmem.lazim oraya doktordan rapor getir dogumunu baslatalim dedi de ne gotrcem

Kızlar nasılsınız?? Geçen günden beri aklım karıştı. Eşimle büyüyen yataklı beşik takım düşünüyoduk. Dün abimin eşi park yataklı beşik al bence çok kullanışlı dedi. Keşke bende öyle alsaydım dedi. Sizin düşünceleriniz ne?? Yada ikinci kez anne adayları siz neleri önerirsiniz veya önermezsiniz? İnternette okuduğum kadarıyla çoğu kişi kraft ve piere cardenin modellerinden çok memnun. Bebiş ilk olunca ne yapıcama karar veremiyorum.

Ay ben de çok kararsızım o konuda

Herkese merhabalar! Tatildeydik ne zamandır yaZamadım. Cinsiyet öğrenen herkes için hayırlı olsunn! Nıhayet bende o gunleri gordum!! Oğluşumuz olacakmış doktor kesin konuştu. Pazartesi de kendi doktoruma gidicem bakalım orda teyit edicem. hayırlısıyla kucağımıza da almak nasip olsun hepimize

Selamun Aleykum kizlar. Biz de cinsiyetini öğrendik doktor kız tahmin etti. Pazartesi günü kontrolüm var kesinlesecek. Hazirliklara baslayan var mı

Selamun aleykum arkadaşlar.
Tatilden dolayi bende ara vermek durumunda kaldim. Baya değişiklikler olmus buyuyo bebisler çok şükür.
Ben henüz bebektir diyebileceğim bi hareket vs hissedemiyorum ama çok merak ediyorum bebisi.
Cinsiyetimiz netleşti Erkek olacak nasipse V Vinim

Ay ben de çok kararsızım o konuda
Valla napıcaz hiç bilmiyorum. Sepet sallanan beşiklerden var geçen sene yeğenim oldu abimler 3 ay kullanabildiler bende ilk başta yatak odama onu koyucam. 3-4 ay onunla idare edicem ve çocuk odasına ayrı dolap alıcam. Çocuk odasını çeyiz ve ütü odası olarak kullanıyorum. 4-5 kapılı dolap kullanışlı bişey alıcam ve şifonyer almayı düşünüyorum en başta. Ama yatak konusunda çok kararsızım park yatağı iyi diyende var kötü diyende. Yeğenim için büyüyen beşik aldılar şu an pek yatmak istemiyomuş. Keşke park yatak alsaydık diyolar en azından yatak odasına getirip odamızda yatardı diyolar. Şu an ortalarında yatmaya alışmış. Pffffff çok zor yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…