- 22 Ağustos 2015
- 90
- 91
- 18
Ankaradasin sanirim canim hangi hastaneye gidiyorsunAllah hakkimizda en hayirlisini versin kardeşim.
Şimdiden başladı dertleriValla napıcaz hiç bilmiyorum. Sepet sallanan beşiklerden var geçen sene yeğenim oldu abimler 3 ay kullanabildiler bende ilk başta yatak odama onu koyucam. 3-4 ay onunla idare edicem ve çocuk odasına ayrı dolap alıcam. Çocuk odasını çeyiz ve ütü odası olarak kullanıyorum. 4-5 kapılı dolap kullanışlı bişey alıcam ve şifonyer almayı düşünüyorum en başta. Ama yatak konusunda çok kararsızımpark yatağı iyi diyende var kötü diyende. Yeğenim için büyüyen beşik aldılar şu an pek yatmak istemiyomuş. Keşke park yatak alsaydık diyolar en azından yatak odasına getirip odamızda yatardı diyolar. Şu an ortalarında yatmaya alışmış. Pffffff çok zor yaaaaa
Hayırlı olsun canım,ben o kadar erkek hissediyorum dedim doktorum kesin kız Dedi
Kızlar nasılsınız?? Geçen günden beri aklım karıştı. Eşimle büyüyen yataklı beşik takım düşünüyoduk. Dün abimin eşi park yataklı beşik al bence çok kullanışlı dedi. Keşke bende öyle alsaydım dedi. Sizin düşünceleriniz ne?? Yada ikinci kez anne adayları siz neleri önerirsiniz veya önermezsiniz? İnternette okuduğum kadarıyla çoğu kişi kraft ve piere cardenin modellerinden çok memnun. Bebiş ilk olunca ne yapıcama karar veremiyorum.
Öylemiii çok sevindim canım memnun kalmana. Bende eşime az önce söyledim 4 kapılı güzel bi dolap ve şifonyer alıcam bebişimin ve kendimin eşyaları için. Diğer sepet beşiğide 5-6 ay artık nekadar kullanabilirsek kullanıcam daha sonra park yatak almayı düşünüyorum. İnşallah bebişimde sever gerçi daha çok var alıp kullanmama ama insan şimdiden düşünüyo. Sağol böyle yazılanları görünce içim daha rahat bi şekilde almayı planlıyorum.Merabalar
Ben park yatak kullanmıştım, kesinlikle çok kullanışlı daha sonra oyun alanı olarak ta kullanilabiliyor. .. hem kaldırıp saklaması da kolay... tavsiye ediyorum
Yaa bende kiz hissediyodum biliyomusun doktorun agzindan kiz cikacagina o kadar emindim erkek deyince ufak bi sok yasadimHayırlı olsun canım,ben o kadar erkek hissediyorum dedim doktorum kesin kız DediSağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil,bu aralar bende hareket hissetmiyorum.Doktorum 20.hafta dolunca yani 2 ağustosda ayrıntılı ultrason için çağırdı çok merak ediyorum tipini sevdiğimi
Ben de kız duyunca ufak bir şok yaşadımYaa bende kiz hissediyodum biliyomusun doktorun agzindan kiz cikacagina o kadar emindim erkek deyince ufak bi sok yasadim
Benimde 15 ağustos da ayrintili ultrason 21 + 4 olucam insallah daha çok var ya çok merak ediyorum
Aynen canim saglikli olsunlar da hepsi Allahtan.Ben de kız duyunca ufak bir şok yaşadımama olsun bir Prensesimiz gelecek inşa Allah.senin de paşan geliyor inşallah 2.ler tam tersi olur cinsiyetleri,tabi önce sağlıklı olsunlar
Neden 2 hafta geç yapıyor ki canım sen 20.hafta dolunca da gidersen de yapar çünkü 20.hafta ile 22.arası yapılıyor diye biliyorum.Boşuna bekleme derim tabi doktorun daha iyi bilir ama gereksiz bir bekleme olur
Hayırlı olsun tatlım benim 12 haftada gecti şişliğim ama kişiden kişiye değişiyorKizlar ben 6 haftalik 4 günlük hamileyim bu karin siskinligi nezaman bitiyor bilen varmi yardim ederlerse sevinirim.
Bebeğimizin cinsiyetini öğrendiiikk,%100 kız Dedi doktorum,çok fıkırdak bir kız geliyor
Mrb arkadaşlar, geçmiş Bayramınız kutlu olsun
Dün bizde cinsiyetimizi öğrendik, bir kızım vardı bir tane daha geliyor. Çok isterdim bir oğlum olsun, kısmet değilmiş. Çevremdeki herkes erkek olacak dedi, ama tutmadı. Dün çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş, sağlıcakla gelsin minnoşum inşallah.
Nasılsınız bayanlar ? haftanın ilk günü nasıl gidiyor ? işi hiç özlememişim ben ya
çok şükür aynen bende hiç özlememişim ama dinlenmişim :) 2 hafta sonra yıllık izine çıkıcam sanırım onun vermiş oldugu rahatlıkla bugün hemen yataktan kalktımçarşamba günü dr. gidicem inşAllah cinsiyetini gösterir bu hafta heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı. siz nasılsınız?
Biz bugun cinsiyet ogrencektik ama bizimki yuzustu yatmis gostermedi cinsiyetini nazli cikti bizimki
Canım benimde ara ara bulantım oluyo. İçtiğin ilaçlardan olabilirmi? Benim herzaman değil ama decavit ile d3 vitaminini arka arkaya içtiğim gün mahvoluyorum. Soğuk ter atıyorum mide bulantısı ağız kuruluğu mahvediyo. Bugün mesela pazara gittim çok kötü oldum. Ama normal bi zamanda da mide bulantısı olabiliyo. Çok sıkıntı yapma önemli bişey yoktur. Kendi kendini korkutma çünki mide bulantısı olabiliyomuş doğuma kadar.Kızlar uzun zaman sonra istifra ettim bugün bulantı var hep neden olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?