5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Şimdiden başladı dertleri

Hayırlı olsun canım,ben o kadar erkek hissediyorum dedim doktorum kesin kız Dedi Sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil,bu aralar bende hareket hissetmiyorum.Doktorum 20.hafta dolunca yani 2 ağustosda ayrıntılı ultrason için çağırdı çok merak ediyorum tipini sevdiğimi

Merabalar
Ben park yatak kullanmıştım, kesinlikle çok kullanışlı daha sonra oyun alanı olarak ta kullanilabiliyor. .. hem kaldırıp saklaması da kolay... tavsiye ediyorum

Slm kizlar uzun bir aradan sonra burdayim ve 6 haftalik hamileyim kizlar ani haretler yaptim ve sol tarafin biraz agriyor insallah bebisime zarar vermemisim.

Merabalar
Ben park yatak kullanmıştım, kesinlikle çok kullanışlı daha sonra oyun alanı olarak ta kullanilabiliyor. .. hem kaldırıp saklaması da kolay... tavsiye ediyorum
Öylemiii çok sevindim canım memnun kalmana. Bende eşime az önce söyledim 4 kapılı güzel bi dolap ve şifonyer alıcam bebişimin ve kendimin eşyaları için. Diğer sepet beşiğide 5-6 ay artık nekadar kullanabilirsek kullanıcam daha sonra park yatak almayı düşünüyorum. İnşallah bebişimde sever gerçi daha çok var alıp kullanmama ama insan şimdiden düşünüyo. Sağol böyle yazılanları görünce içim daha rahat bi şekilde almayı planlıyorum.

Yaa bende kiz hissediyodum biliyomusun doktorun agzindan kiz cikacagina o kadar emindim erkek deyince ufak bi sok yasadim
Benimde 15 ağustos da ayrintili ultrason 21 + 4 olucam insallah daha çok var ya çok merak ediyorum

Yaa bende kiz hissediyodum biliyomusun doktorun agzindan kiz cikacagina o kadar emindim erkek deyince ufak bi sok yasadim
Benimde 15 ağustos da ayrintili ultrason 21 + 4 olucam insallah daha çok var ya çok merak ediyorum
Ben de kız duyunca ufak bir şok yaşadım ama olsun bir Prensesimiz gelecek inşa Allah.senin de paşan geliyor inşallah 2.ler tam tersi olur cinsiyetleri,tabi önce sağlıklı olsunlar
Neden 2 hafta geç yapıyor ki canım sen 20.hafta dolunca da gidersen de yapar çünkü 20.hafta ile 22.arası yapılıyor diye biliyorum.Boşuna bekleme derim tabi doktorun daha iyi bilir ama gereksiz bir bekleme olur

Aynen canim saglikli olsunlar da hepsi Allahtan.

21 ile 24 arasi diye biliyodum ben. Kendim aldim randevuyu daha erken daha iyi olacaksa degistireyim.

Kizlar ben 6 haftalik 4 günlük hamileyim bu karin siskinligi nezaman bitiyor bilen varmi yardim ederlerse sevinirim.
Hayırlı olsun tatlım benim 12 haftada gecti şişliğim ama kişiden kişiye değişiyor burda hep 17 hafta üzeri hamileler var bebişinin doğum ayına göre diger konulara yaz istersen başlık değiştiremedik biz cünkü

hayırlı olsun üzülmeyin bence kızınıza mutlulugunu üzüntüsünüz paylaşacak bir can geliyor. benim 6,5 yasında kızım var daha çok şey paylaşırlar diye kız istiyorum tabiki Rabbim hayırlısını saglıklısını nasip etsin cümlemize...

Nasılsınız bayanlar ? haftanın ilk günü nasıl gidiyor ? işi hiç özlememişim ben ya

çok şükür aynen bende hiç özlememişim ama dinlenmişim :) 2 hafta sonra yıllık izine çıkıcam sanırım onun vermiş oldugu rahatlıkla bugün hemen yataktan kalktım çarşamba günü dr. gidicem inşAllah cinsiyetini gösterir bu hafta heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı. siz nasılsınız?

Biz bugun cinsiyet ogrencektik ama bizimki yuzustu yatmis gostermedi cinsiyetini nazli cikti bizimki

inşallah öğrenirsin ya :) ohhh ne güzel ya zaten tatil iyiydi. mantıklı 2 hafta sonrası izin için bende eylülde çıkıcam inşallah ya. bende iyiyim şükür sadece uykulu ya esniyorum sürekli

Kızlar uzun zaman sonra istifra ettim bugün bulantı var hep neden olabilir sizce

Kızlar uzun zaman sonra istifra ettim bugün bulantı var hep neden olabilir sizce
Canım benimde ara ara bulantım oluyo. İçtiğin ilaçlardan olabilirmi? Benim herzaman değil ama decavit ile d3 vitaminini arka arkaya içtiğim gün mahvoluyorum. Soğuk ter atıyorum mide bulantısı ağız kuruluğu mahvediyo. Bugün mesela pazara gittim çok kötü oldum. Ama normal bi zamanda da mide bulantısı olabiliyo. Çok sıkıntı yapma önemli bişey yoktur. Kendi kendini korkutma çünki mide bulantısı olabiliyomuş doğuma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…