5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Nasılsınız bayanlar ? haftanın ilk günü nasıl gidiyor ? işi hiç özlememişim ben ya
Allaha şükür iyiyiz canım bukadar tatilden sonra hakikaten zordur işe dönmek. Bende bugün pazara çıktım ama kötü oldum sıcak ve arka arkaya ilaçlarımı içtim sanırım onun için. Uzanıyorum 3 gündür bebişimi çok daha rahat hissediyorum buda beni daha iyi hissettiriyo. Cuma günüde ayrıntılı ultrasonum var heycanlada onu bekliyorum. İnşallah sorunumuz yoktur. Senin nasıl gidiyo hamişlik??

sıcak ama dediğin gibi ilaçlarda rahatsız etmiştir seni. ben uzun zamandır pazara gitmiyorum ya oysa ki pazarda gezmeyi severim. hissetmek çok güzel bi duygu bazen eşime diyorum karnıma bak nasıl hareket ediyor :) inşallah güzel geçer canım ultrasona burada mı gireceksin eskişehir de mi ? iyi şükür benim de ya bulantılar ve yememeler devam ama buna şükür iyiyiz biraz daha

O dediğin ilaçları bende alıyorum arka arkaya ictigim oluyor haklısın. Belkide onlardan

kızlar ya bebek arabası baktınız mı ben bakıyorum ama fiyatların maşallahı var resmen
beğendiğim arabalar hep 1500 civarında

Yemek yiyememk kötü canım ya inşallah düzelir iştahın. Bende 1,5 senedir nerdeyse gidemiyodum bugün çıktım baya kötü oldum. İşede gitmedim evde uzandım hep. Eskişehirde prof. bulmuştum 2 ay önceki yaşadığım sorunlardan dolayı. Ona gidicem tekrar bakalım inşallah iyidir bebişim. Hareket ettikçe konuşuyorum okşuyorum karnımı. Allaha şükür bu duyguyuda yaşıyoruz çok mutlu oluyorum.

kızlar ya bebek arabası baktınız mı ben bakıyorum ama fiyatların maşallahı var resmen
beğendiğim arabalar hep 1500 civarında
Sorma canım yaa bebk arabaları almış başını gidiyo ama sanırım baktıklarının içinde oto koltuğuda var. Bazı arabaların kullanışı güzel oluyo ama 1-2 sene için okadar paraya değermi diye düşünüyorum ama bakalım. Eskişehirde bi mağza var internetten gördüm onuda az kullanılmış bebk arabası yürüteç vb. Bi çok markanın ürünlerini ikinci el olarak satıyo yarı fiyatına. Cuma gittiğimde bakmak istiyorum fotoda göründüğü gibimi nasıl diye. Çünkü bazı bebişler arabayı sevmiyolar boşuna alınmış oluyo diye düşünüyorum.

evet sevmek güzel oluyor bi de stresten etkilenip kasılıyorlar. nasıl etkiliyorlar bizi ya.
inşallah iyi geçer canım benim. benim baktıklarımda oto koltuğu yok ya sadece araba bak concord neo çok süper bi araba kir tutmuyor, su geçirmiyor ve acayip hafif üstüne gelen yükü anlamıyorsun hiç, quinny onun da arabaları süper, mamas&papas baktım bi de. o mağaza nerede ki bende ctesi gidicem kontrole eskişehir e bende bakayım olmadı oraya

Kızlar bir haftadır şimdiye kadar olmadığı kadar çok kasık Ağrı'm var bugün de arttı böyle geriliyor gibi Ağrı'lar çok korkuyorum içinizde yaşayan var mı benim haftalarımda varsa söylesin de bende normalmiş diye rahat ediyim çok korkuyorum

Kızlaar yardımınıza ihtyacım var izmirde olanlar detaylı usg çektiren ya da bilgi alanlar nerde nasıl fiyatlar ya fikri olan varmı bugün şifayı aradım 2 hafta sonrası için ama fiyat söylemiyorlar

Canim 3gündür bende de vardı şükür bugün daha iyiyim.sol kasigim özellikle çok ağrıdı hatta agridan ziyade basınç gibiydi.insallah senin de geçer biran önce

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…