Allaha şükür iyiyiz canımNasılsınız bayanlar ? haftanın ilk günü nasıl gidiyor ? işi hiç özlememişim ben ya
Kızlar uzun zaman sonra istifra ettim bugün bulantı var hep neden olabilir sizce
Allaha şükür iyiyiz canımbukadar tatilden sonra hakikaten zordur işe dönmek. Bende bugün pazara çıktım ama kötü oldum sıcak ve arka arkaya ilaçlarımı içtim sanırım onun için. Uzanıyorum 3 gündür bebişimi çok daha rahat hissediyorum buda beni daha iyi hissettiriyo. Cuma günüde ayrıntılı ultrasonum var heycanlada onu bekliyorum. İnşallah sorunumuz yoktur. Senin nasıl gidiyo hamişlik??
O dediğin ilaçları bende alıyorum arka arkaya ictigim oluyor haklısın. Belkide onlardanCanım benimde ara ara bulantım oluyo. İçtiğin ilaçlardan olabilirmi? Benim herzaman değil ama decavit ile d3 vitaminini arka arkaya içtiğim gün mahvoluyorum. Soğuk ter atıyorum mide bulantısı ağız kuruluğu mahvediyo. Bugün mesela pazara gittim çok kötü oldum. Ama normal bi zamanda da mide bulantısı olabiliyo. Çok sıkıntı yapma önemli bişey yoktur. Kendi kendini korkutma çünki mide bulantısı olabiliyomuş doğuma kadar.
Tabi cnm canlari sag olsun yeterki yok oksurtmedi ultrason cihazoyla karnima hafif hafif vurdu ama yok bizimkinin poposundan baska bisey gozukmedi :))))sağlıklı olsun inşallah da. doktorun öksürtmedi mi beni zorla öksürte öksürte döndürmüştü
Sen bebek istiyordun daha önce yazmıştın buraya hamis misin sevindim :)Günaydın 7+2 hamileyim bu zamanlarda yapilmasi gereken birsey var mi ası vs.gibi ?
Tabi cnm canlari sag olsun yeterki yok oksurtmedi ultrason cihazoyla karnima hafif hafif vurdu ama yok bizimkinin poposundan baska bisey gozukmedi :))))
Kızlar uzun zaman sonra istifra ettim bugün bulantı var hep neden olabilir sizce
sıcak ama dediğin gibi ilaçlarda rahatsız etmiştir seni. ben uzun zamandır pazara gitmiyorum ya oysa ki pazarda gezmeyi severim. hissetmek çok güzel bi duygu bazen eşime diyorum karnıma bak nasıl hareket ediyor :) inşallah güzel geçer canım ultrasona burada mı gireceksin eskişehir de mi ? iyi şükür benim de ya bulantılar ve yememeler devam ama buna şükür iyiyiz biraz daha
Artik ole olcak utanio teyzesi kuzum napsininşallah bi daha ki kontrole edepli çocuk :)
Sorma canım yaa bebk arabaları almış başını gidiyo ama sanırım baktıklarının içinde oto koltuğuda var. Bazı arabaların kullanışı güzel oluyo ama 1-2 sene için okadar paraya değermi diye düşünüyorum ama bakalım. Eskişehirde bi mağza var internetten gördüm onuda az kullanılmış bebk arabası yürüteç vb. Bi çok markanın ürünlerini ikinci el olarak satıyo yarı fiyatına. Cuma gittiğimde bakmak istiyorum fotoda göründüğü gibimi nasıl diye. Çünkü bazı bebişler arabayı sevmiyolar boşuna alınmış oluyo diye düşünüyorum.kızlar ya bebek arabası baktınız mı ben bakıyorum ama fiyatların maşallahı var resmen
beğendiğim arabalar hep 1500 civarında
Sorma canım yaa bebk arabaları almış başını gidiyo ama sanırım baktıklarının içinde oto koltuğuda var. Bazı arabaların kullanışı güzel oluyo ama 1-2 sene için okadar paraya değermi diye düşünüyorum ama bakalım. Eskişehirde bi mağza var internetten gördüm onuda az kullanılmış bebk arabası yürüteç vb. Bi çok markanın ürünlerini ikinci el olarak satıyo yarı fiyatına. Cuma gittiğimde bakmak istiyorum fotoda göründüğü gibimi nasıl diye. Çünkü bazı bebişler arabayı sevmiyolar boşuna alınmış oluyo diye düşünüyorum.
Evet canım sagol iki sene de oldu rabbim nasip etti cok sükürSen bebek istiyordun daha önce yazmıştın buraya hamis misin sevindim :)
Sagol canim baş ağrısı öldürecek bugün bulantı bir yandan.decavit bulantı yapabilir dedi dr ben gece yatmadan içiyorum kan ilacınıda sabah yataktan kalkar kalmaz. geçmiş olsun
Canim 3gündür bende de vardı şükür bugün daha iyiyim.sol kasigim özellikle çok ağrıdı hatta agridan ziyade basınç gibiydi.insallah senin de geçer biran önceKızlar bir haftadır şimdiye kadar olmadığı kadar çok kasık Ağrı'm var bugün de arttı böyle geriliyor gibi Ağrı'lar çok korkuyorum içinizde yaşayan var mı benim haftalarımda varsa söylesin de bende normalmiş diye rahat ediyim çok korkuyorum
geçmiş olsunKızlar bir haftadır şimdiye kadar olmadığı kadar çok kasık Ağrı'm var bugün de arttı böyle geriliyor gibi Ağrı'lar çok korkuyorum içinizde yaşayan var mı benim haftalarımda varsa söylesin de bende normalmiş diye rahat ediyim çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?