5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canim Activ Baby store Batikent, Eskisehir yaz facebooktan. Adresi falan yaziyo. 3 ayri subesi var. bende cuma günü bakıcam zamanım olur inşallahta.

canım bende baktım o siteye ctesi bizde eşimle gidip bakıcaz bakalım belki sallanan sancak falan almayı düşünüyoruz uygun olursa. elektrikli ve pilli olanlar çok pahalı çünkü

Kızlaar yardımınıza ihtyacım var izmirde olanlar detaylı usg çektiren ya da bilgi alanlar nerde nasıl fiyatlar ya fikri olan varmı bugün şifayı aradım 2 hafta sonrası için ama fiyat söylemiyorlar
ege üniversitesinde ıkı tane hoca adı söylüyolardı bnde bi ay sonrası için alıcam oeğer bulabilrsem isimlerini arastrayım yazayım sana canım

kızlar doktor banada gecen ay erkek büyük ihtmal demişti dün gittik kesin kız dedii bizim ki kızmış meğer bi ay erkek diye sevdik cocıgumu :) :)

:) aynısı benimde başıma gelecek diye düşünüyorum ya sürekli bebeğim mucizem diyorum ama oğlum da deniyor tabi arada özellikle eşim . bende ctesini iple çekiyorum. hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kucağına al

Kızlar cumartesi günü eşimle feci bir tartışmaya girdim.Sinirlerim çok bozuldu hem avaz avaz bağırdım hem de çok ağladım.O esnalarda karnım gerildi kasıklarım ağrımaya başladı.Çok korktum uzanıp dinlenmeye çalıştım ama bir kere sinirlerim bozuldu.Yatarken bile ağlamaya bağırıp çağırmaya devam ettim.Şimdi çok tedirginim bebek etkilendimi yada sıkıntı yarattım mı diye.Belki evham gibi gelebilir ama düşünmeden edemiyor insan.Kendimi tutamadım diye kendimi suçluyorum.Çok üzgünüm çokk

canım bende baktım o siteye ctesi bizde eşimle gidip bakıcaz bakalım belki sallanan sancak falan almayı düşünüyoruz uygun olursa. elektrikli ve pilli olanlar çok pahalı çünkü
Canım bakmak gerek valla iyi görünüyolar tabi yanına gidip görmek bakmak en güzeli. Chicco nun vardı bi pilli salıncağı geçen gördüm fotoda. Gayetde şık görünüyodu. Eşimde tutturmuş 2.el alcama yeni alırım diye. Bende okadar para vermekten yana değilim ama gönül istiyo bebişime almayı. Benimde bugün 2.aşım var sağlık ocağına gidicem şimdi. Valla bende bebişimi hep oğluşum diye seviyorum ama kız derse cuma günü doktor naparım bilmem

ben tartışma yaşamadım ama başkalarının yaşadığı tartışmanın ortasında kaldım iki gün kasık ağrım oldu bebeğim gerildi fark ettim çünkü karnım çok sert oldu ve bi tarafım sürekli şiş olarak kaldı hatta şükür şimdi iyiyim. bende bi gece boyu ağladım. bebek illa ki etkileniyor. çünkü üçüncü aydan sonra etrafındaki sesleri algılamaya başlıyor. sen sakinlediysen inşallah o da sakinlemiştir.

bende çok illa gerekli olmayanları alabilirim diye düşündüm salıncağı sevip sevmeyeceği belli olmaz. bebek arabasını hala araştırıyorum. bi de yurtdışı fiyatına bakıcam orada daha uygunsa ona göre bişiler yapıcam. ctesi o mağazaya bakayım oradan da espark içindeki bebek mağazalarına bakmayı düşünüyorum

kızlar ya bebek arabası baktınız mı ben bakıyorum ama fiyatların maşallahı var resmen
beğendiğim arabalar hep 1500 civarında

ben bu sefer baston arabalardan alıcam ilki çok hantal ağır dı mumkunse hafif bişeyler tercih etmenizi tavsiye ederim hem arabanın ağırlıgı hem cocugun ağırlığı kullanması zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…