Canim Activ Baby store Batikent, Eskisehir yaz facebooktan. Adresi falan yaziyo. 3 ayri subesi var. bende cuma günü bakıcam zamanım olur inşallahta.evet sevmek güzel oluyor bi de stresten etkilenip kasılıyorlar. nasıl etkiliyorlar bizi ya.
inşallah iyi geçer canım benim. benim baktıklarımda oto koltuğu yok ya sadece araba bak concord neo çok süper bi araba kir tutmuyor, su geçirmiyor ve acayip hafif üstüne gelen yükü anlamıyorsun hiç, quinny onun da arabaları süper, mamas&papas baktım bi de. o mağaza nerede ki bende ctesi gidicem kontrole eskişehir e bende bakayım olmadı oraya
Hadi gözün aydın canım. Prensesiniz geliyooo çok güzel bi haberKizlaarrr sabah cinsiyet ogrenemedik aksam ozele gittik kizim olcak allahin izniyle hep erkek hissediodum tam tersi cikti :))))))
Saolasin cnmm allah razi olsunn rabbim cumlemize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahHadi gözün aydın canım. Prensesiniz geliyooo çok güzel bi haber
Sorma canım yaa bebk arabaları almış başını gidiyo ama sanırım baktıklarının içinde oto koltuğuda var. Bazı arabaların kullanışı güzel oluyo ama 1-2 sene için okadar paraya değermi diye düşünüyorum ama bakalım. Eskişehirde bi mağza var internetten gördüm onuda az kullanılmış bebk arabası yürüteç vb. Bi çok markanın ürünlerini ikinci el olarak satıyo yarı fiyatına. Cuma gittiğimde bakmak istiyorum fotoda göründüğü gibimi nasıl diye. Çünkü bazı bebişler arabayı sevmiyolar boşuna alınmış oluyo diye düşünüyorum.
Kizlaarrr sabah cinsiyet ogrenemedik aksam ozele gittik kizim olcak allahin izniyle hep erkek hissediodum tam tersi cikti :))))))
ege üniversitesinde ıkı tane hoca adı söylüyolardı bnde bi ay sonrası için alıcam oeğer bulabilrsem isimlerini arastrayım yazayım sana canımKızlaar yardımınıza ihtyacım var izmirde olanlar detaylı usg çektiren ya da bilgi alanlar nerde nasıl fiyatlar ya fikri olan varmı bugün şifayı aradım 2 hafta sonrası için ama fiyat söylemiyorlar
kızlar doktor banada gecen ay erkek büyük ihtmal demişti dün gittik kesin kız dedii bizim ki kızmış meğer bi ay erkek diye sevdik cocıgumu :) :)
Ben kullanıyorum canım.Öncesinde decavit kullanıyordum ,fakat çok kusmaya başladığımdan doktor değiştirdi.Bugun folic asit yerine doktor imom omega verdi kizlar kullanan varmi aranizda
Günaydın kızlar.Nasılsıniz nasıl gidiyor
Canım bakmak gerek valla iyi görünüyolar tabi yanına gidip görmek bakmak en güzeli. Chicco nun vardı bi pilli salıncağı geçen gördüm fotoda. Gayetde şık görünüyodu. Eşimde tutturmuş 2.el alcama yeni alırım diye. Bende okadar para vermekten yana değilim ama gönül istiyo bebişime almayı. Benimde bugün 2.aşım var sağlık ocağına gidicem şimdi. Valla bende bebişimi hep oğluşum diye seviyorum ama kız derse cuma günü doktor naparım bilmemcanım bende baktım o siteye ctesi bizde eşimle gidip bakıcaz bakalım belki sallanan sancak falan almayı düşünüyoruz uygun olursa. elektrikli ve pilli olanlar çok pahalı çünkü
Kızlar cumartesi günü eşimle feci bir tartışmaya girdim.Sinirlerim çok bozuldu hem avaz avaz bağırdım hem de çok ağladım.O esnalarda karnım gerildi kasıklarım ağrımaya başladı.Çok korktum uzanıp dinlenmeye çalıştım ama bir kere sinirlerim bozuldu.Yatarken bile ağlamaya bağırıp çağırmaya devam ettim.Şimdi çok tedirginim bebek etkilendimi yada sıkıntı yarattım mı diye.Belki evham gibi gelebilir ama düşünmeden edemiyor insan.Kendimi tutamadım diye kendimi suçluyorum.Çok üzgünüm çokk
Canım bakmak gerek valla iyi görünüyolar tabi yanına gidip görmek bakmak en güzeli. Chicco nun vardı bi pilli salıncağı geçen gördüm fotoda. Gayetde şık görünüyodu. Eşimde tutturmuş 2.el alcama yeni alırım diye. Bende okadar para vermekten yana değilim ama gönül istiyo bebişime almayı. Benimde bugün 2.aşım var sağlık ocağına gidicem şimdi. Valla bende bebişimi hep oğluşum diye seviyorum ama kız derse cuma günü doktor naparım bilmem
kızlar ya bebek arabası baktınız mı ben bakıyorum ama fiyatların maşallahı var resmen
beğendiğim arabalar hep 1500 civarında
Kizlaarrr sabah cinsiyet ogrenemedik aksam ozele gittik kizim olcak allahin izniyle hep erkek hissediodum tam tersi cikti :))))))
kızlar doktor banada gecen ay erkek büyük ihtmal demişti dün gittik kesin kız dedii bizim ki kızmış meğer bi ay erkek diye sevdik cocıgumu :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?