Kızlar cumartesi günü eşimle feci bir tartışmaya girdim.Sinirlerim çok bozuldu hem avaz avaz bağırdım hem de çok ağladım.O esnalarda karnım gerildi kasıklarım ağrımaya başladı.Çok korktum uzanıp dinlenmeye çalıştım ama bir kere sinirlerim bozuldu.Yatarken bile ağlamaya bağırıp çağırmaya devam ettim.Şimdi çok tedirginim bebek etkilendimi yada sıkıntı yarattım mı diye.Belki evham gibi gelebilir ama düşünmeden edemiyor insan.Kendimi tutamadım diye kendimi suçluyorum.Çok üzgünüm çokk
ben bu sefer baston arabalardan alıcam ilki çok hantal ağır dı mumkunse hafif bişeyler tercih etmenizi tavsiye ederim hem arabanın ağırlıgı hem cocugun ağırlığı kullanması zor oluyor.
bende ağırlığına dikkat etmeye çalışıyorum. concord neo modeli hem hafif hemde üzerine araç koltuğu puset koyduk ona rağmen ağırlığı değişmedi ama fiyatlı biraz o yüzden deneyip kullanıp ona göre karar vermek istiyorum. bebek mağazalarına bakıyorum sürekli bi de tek tekerli arka tekeri büyük olanlardan istiyorum falan özellikler uzayıp gidiyor. bebek arabası almanın da normal arabadan farkı yokmuş
baston araba da baktığım modellerin iç pedi çıkıyor ve katlandıklarında küçülüyorlar onlara dikkat ediyorum bakalım hayırlısı
İnşallah canım teşekkür ederim saolben tartışma yaşamadım ama başkalarının yaşadığı tartışmanın ortasında kaldım iki gün kasık ağrım oldu bebeğim gerildi fark ettim çünkü karnım çok sert oldu ve bi tarafım sürekli şiş olarak kaldı hatta şükür şimdi iyiyim. bende bi gece boyu ağladım. bebek illa ki etkileniyor. çünkü üçüncü aydan sonra etrafındaki sesleri algılamaya başlıyor. sen sakinlediysen inşallah o da sakinlemiştir.
Normalde kolay kolay ağlayan biri değilim ama hamileliğin etkisiyle herşeye ağlar zırlar oldum.Dediğin gibi eşler biraz da anlayışlı olsa işler kolaylaşacak.Amin inşallah canım teşekkür ederimduyguları yogun yaşadığımız bir dönemdeyiz ahh bu erkekler az daha anlayışlı olsalar çok iyi olacak. Üzme kendini bişey olmamıştır Allahın izniyle. yüksek sesten etkileniyorlar bebişler tekrarı olmaz inşAllah. sabır selamet sakinlik versin Rabbim bizlere ve eşlerimize.
hayırlısı... concord araba koltugunu almıştım çok kaliteli az biraz pahalıkumaş rengi bile güneşten değişmedi. bebek koltuguna hiç bakmadım. fiyat aralığı çok değişken aşırı ucuk fiyatlar var iyi arastırıp kullanışlı bişey almak gerekiyor zamanımız daha var bol boll gezmek gerek
bi leke tutmuyor concord. su geçirmiyor süper ya çok beğendim aklım onda valla taksitlede olsa almak sitiyorum yani. zaman çok var daha 6. aydan sonra alıcam herşeyi. sen tecrübeli olunca bizi de yönlendir ya :)
Amin cnm amin insallah hepimize nasip eder insallahedepli bebek işte maşallah ya Rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallah :)
Sevinirim canım ya çok sağol :)ege üniversitesinde ıkı tane hoca adı söylüyolardı bnde bi ay sonrası için alıcam oeğer bulabilrsem isimlerini arastrayım yazayım sana canım
Tsk ederiz teyzesi insallah saglikla aliriz kucagimiza hepimizhayırlı olsun tebrikler bir prenses daha geliyor :)) sağlıklı hayırlı olur inşAllah.
Canım ya çalıştığın için dinlenemiyorsun.benim ayaklarım sismeye başladı dün ayak bilgimin olduğu yer odem oldu.Dr söylüyor du zaten 4 aydan sonra şişer diyegünaydın canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın ? sadece uykulu
Canım ya çalıştığın için dinlenemiyorsun.benim ayaklarım sismeye başladı dün ayak bilgimin olduğu yer odem oldu.Dr söylüyor du zaten 4 aydan sonra şişer diye
inşAllah alırsın senin ilk tabii heves tavan yapıyordur. ilk çocuk çok daha farklı oluyor dr. gideceğim zaman nasıl heyecanlanırdım şimdi her evresini biliyorum tabi insan yine heyecanlanıyorda gitmeden öngörüm oluyor :) beşik alırken nasıl süslü bişey almıştım 2009 da 900 tl verdim sadece beşiğeyıkama su derecesi almıştım en gereksizi bir kere bile kullanmadım Allahtan ucuz bişey. çok özeniyor insan herşeyin en iyisini güzelini almak istiyor şimdi oyun parkı almayı düşünüyorum çalışmama ihtimalimde olunca bütçe kısıldıkça kısılıyor :) kızımda araç koltugu pusetini kırmızı almıştım dönencesi vb. bikaç bişeyi kullanabileceğim inşAllah erkek olursada . doğum hast. masrafı şeker çikolata ikramlıklar vb. daha ugraşacağımız şeyler var seviyorum bölye şeylerle uğraşmayı. inşAllah sağlıklı hayırlı olurlarda az çok herşey oluyor.
Bebe yağı kullanıyorum ama esim kokusunu sevmiyor söyleniyor arada bir sürüyorum.dinlenmeyi geçtim bayram sonrası bu ne yoğunluk anlamadım ya . karnım geriliyor bebek yağı sürüyorum artık gece acımaya başladı. sen bişey kullanıyor musun karnın için falan
Bebe
Bebe yağı kullanıyorum ama esim kokusunu sevmiyor söyleniyor arada bir sürüyorum.
Ben aldım ufak tefek hele pantolon lar fena sıktı belimi bayramlik olarak aldım hamile pantolon.ya bide çok tedirgin oldum bugün üst iç çamaşırı giyerken ipi kaçtı elimden refleks le ani hareket ettim istemsiz oldu yani karnımda sanki bişey koptu gibi oldu kasilma bişey olmusmudur acabaama rahatlatıyor ya o yokken sür bari. ben onu sürünce rahatladığımı hissediyorum. hala eski kıyafetlerime girdiğim için de çok mutluyumama bi hafta sonra olmıcaklar artık heralde
Ben aldım ufak tefek hele pantolon lar fena sıktı belimi bayramlik olarak aldım hamile pantolon.ya bide çok tedirgin oldum bugün üst iç çamaşırı giyerken ipi kaçtı elimden refleks le ani hareket ettim istemsiz oldu yani karnımda sanki bişey koptu gibi oldu kasilma bişey olmusmudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?