5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

duyguları yogun yaşadığımız bir dönemdeyiz ahh bu erkekler az daha anlayışlı olsalar çok iyi olacak. Üzme kendini bişey olmamıştır Allahın izniyle. yüksek sesten etkileniyorlar bebişler tekrarı olmaz inşAllah. sabır selamet sakinlik versin Rabbim bizlere ve eşlerimize.

ben bu sefer baston arabalardan alıcam ilki çok hantal ağır dı mumkunse hafif bişeyler tercih etmenizi tavsiye ederim hem arabanın ağırlıgı hem cocugun ağırlığı kullanması zor oluyor.

bende ağırlığına dikkat etmeye çalışıyorum. concord neo modeli hem hafif hemde üzerine araç koltuğu puset koyduk ona rağmen ağırlığı değişmedi ama fiyatlı biraz o yüzden deneyip kullanıp ona göre karar vermek istiyorum. bebek mağazalarına bakıyorum sürekli bi de tek tekerli arka tekeri büyük olanlardan istiyorum falan özellikler uzayıp gidiyor. bebek arabası almanın da normal arabadan farkı yokmuş

baston araba da baktığım modellerin iç pedi çıkıyor ve katlandıklarında küçülüyorlar onlara dikkat ediyorum bakalım hayırlısı

hayırlısı... concord araba koltugunu almıştım çok kaliteli az biraz pahalı kumaş rengi bile güneşten değişmedi. bebek koltuguna hiç bakmadım. fiyat aralığı çok değişken aşırı ucuk fiyatlar var iyi arastırıp kullanışlı bişey almak gerekiyor zamanımız daha var bol boll gezmek gerek

İnşallah canım teşekkür ederim saol

Normalde kolay kolay ağlayan biri değilim ama hamileliğin etkisiyle herşeye ağlar zırlar oldum.Dediğin gibi eşler biraz da anlayışlı olsa işler kolaylaşacak.Amin inşallah canım teşekkür ederim

bi leke tutmuyor concord. su geçirmiyor süper ya çok beğendim aklım onda valla taksitlede olsa almak sitiyorum yani. zaman çok var daha 6. aydan sonra alıcam herşeyi. sen tecrübeli olunca bizi de yönlendir ya :)

bi leke tutmuyor concord. su geçirmiyor süper ya çok beğendim aklım onda valla taksitlede olsa almak sitiyorum yani. zaman çok var daha 6. aydan sonra alıcam herşeyi. sen tecrübeli olunca bizi de yönlendir ya :)

inşAllah alırsın senin ilk tabii heves tavan yapıyordur. ilk çocuk çok daha farklı oluyor dr. gideceğim zaman nasıl heyecanlanırdım şimdi her evresini biliyorum tabi insan yine heyecanlanıyorda gitmeden öngörüm oluyor :) beşik alırken nasıl süslü bişey almıştım 2009 da 900 tl verdim sadece beşiğe yıkama su derecesi almıştım en gereksizi bir kere bile kullanmadım Allahtan ucuz bişey. çok özeniyor insan herşeyin en iyisini güzelini almak istiyor şimdi oyun parkı almayı düşünüyorum çalışmama ihtimalimde olunca bütçe kısıldıkça kısılıyor :) kızımda araç koltugu pusetini kırmızı almıştım dönencesi vb. bikaç bişeyi kullanabileceğim inşAllah erkek olursada . doğum hast. masrafı şeker çikolata ikramlıklar vb. daha ugraşacağımız şeyler var seviyorum bölye şeylerle uğraşmayı. inşAllah sağlıklı hayırlı olurlarda az çok herşey oluyor.

günaydın canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın ? sadece uykulu
Canım ya çalıştığın için dinlenemiyorsun.benim ayaklarım sismeye başladı dün ayak bilgimin olduğu yer odem oldu.Dr söylüyor du zaten 4 aydan sonra şişer diye

Canım ya çalıştığın için dinlenemiyorsun.benim ayaklarım sismeye başladı dün ayak bilgimin olduğu yer odem oldu.Dr söylüyor du zaten 4 aydan sonra şişer diye

dinlenmeyi geçtim bayram sonrası bu ne yoğunluk anlamadım ya . karnım geriliyor bebek yağı sürüyorum artık gece acımaya başladı. sen bişey kullanıyor musun karnın için falan

bende sadece oda alıcam bebeğe annem bakacak oraya da park yatak alıcam ya da yonca yatak bişey varmış o park yataktan da ucuz ondan almayı düşünüyorum. bende ilk defa tam 1 aydır görmüyorum. bakalım neler y apıyor kendini hissediriyor ama. ilk çocuk olunca bi de her şey ihtiyaç oluyor bakalım yavaş yavaş yapıcaz bişiler. doğum zaten özel hastane ve sezeryan olacağı için 2000 TL hastane ile konuştuk. bende severim ikramlıkları falan kendim yapıcam hediyelerini de inşallah malzeme temin edip. inşallah hayırlısı ile eli ayağı düzgün olarak gelsinlerde. bu zamanlarda unutulacak elbet :)

Bebe
dinlenmeyi geçtim bayram sonrası bu ne yoğunluk anlamadım ya . karnım geriliyor bebek yağı sürüyorum artık gece acımaya başladı. sen bişey kullanıyor musun karnın için falan
Bebe yağı kullanıyorum ama esim kokusunu sevmiyor söyleniyor arada bir sürüyorum.

Bebe

Bebe yağı kullanıyorum ama esim kokusunu sevmiyor söyleniyor arada bir sürüyorum.

ama rahatlatıyor ya o yokken sür bari. ben onu sürünce rahatladığımı hissediyorum. hala eski kıyafetlerime girdiğim için de çok mutluyum ama bi hafta sonra olmıcaklar artık heralde

ama rahatlatıyor ya o yokken sür bari. ben onu sürünce rahatladığımı hissediyorum. hala eski kıyafetlerime girdiğim için de çok mutluyum ama bi hafta sonra olmıcaklar artık heralde
Ben aldım ufak tefek hele pantolon lar fena sıktı belimi bayramlik olarak aldım hamile pantolon.ya bide çok tedirgin oldum bugün üst iç çamaşırı giyerken ipi kaçtı elimden refleks le ani hareket ettim istemsiz oldu yani karnımda sanki bişey koptu gibi oldu kasilma bişey olmusmudur acaba

Slm kizlar
Geçmişi okudum... Bende hep oğlum olacak diye hissediyordum nedense :) doktor kız diyince afallamistim, iki kizim oluyor kismetse daha iyi anlaşırlar gibi geliyor, başka dilusunmuyorum çünkü. .
Bebek arabası almayı düşünmüyorum ben, kızımın arabasını hiç kullanma gereği duymadım ve ihtiyacı olana verdim ki bende pek kullanmayı sevmiyorum... 6. Aydan itibaren diğer herşeyi almak istiyorum artık :)

meraba kızlar bende uzun zamandur yoktum geçmiş bayramınız kutlu olsun bizde dün doktora gittik kızımız olucakmış nasıl sevindim anlatamam gerçekten her evresi harika bir süreç buarada concordun 3 lü travel seti var indirimli gördüm internette haberiniz olsun kızlar

Olmamistir insallah hep basimiza geliyor o tarz kasilmalar canim sen uzan dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…