Canım özelden link atarmısın bulamadım benmeraba kızlar bende uzun zamandur yoktum geçmiş bayramınız kutlu olsun bizde dün doktora gittik kızımız olucakmış nasıl sevindim anlatamam gerçekten her evresi harika bir süreçbuarada concordun 3 lü travel seti var indirimli gördüm internette haberiniz olsun kızlar
Hayırlısı olsun. sağsağlim kucağınıza almak nasip olsun inşallah :)Bizde öğrendik cinsiyetini oğlumuz olacakmış.. İlk öğrendiğimde çoook ağladım bu duygunun tarifi yok Rabbim kimseye evlat aratmasın çocuk bambaşka bir duygu
Slm kizlar
Geçmişi okudum... Bende hep oğlum olacak diye hissediyordum nedense :) doktor kız diyince afallamistim, iki kizim oluyor kismetse daha iyi anlaşırlar gibi geliyor, başka dilusunmuyorum çünkü. .
Bebek arabası almayı düşünmüyorum ben, kızımın arabasını hiç kullanma gereği duymadım ve ihtiyacı olana verdim ki bende pek kullanmayı sevmiyorum... 6. Aydan itibaren diğer herşeyi almak istiyorum artık :)
meraba kızlar bende uzun zamandur yoktum geçmiş bayramınız kutlu olsun bizde dün doktora gittik kızımız olucakmış nasıl sevindim anlatamam gerçekten her evresi harika bir süreçbuarada concordun 3 lü travel seti var indirimli gördüm internette haberiniz olsun kızlar
Kızlaarrrrr nasılsınız??? Benim karnım sanki çok çıktı gibiiiii sizin göbüşlerin durumu nedir?? Herkes bi göbüş fotosumu koysaakii acaba şu an tamda böyleyim
benim ki senden çok çıkmış ya bence şuan işteyim de akşam yada sabah çekinirsem atarım inşallah :)
araba bi şişiyor bi iniyor
Teşekkür ederim... hepimiz sagsalim kucağımiza aldığımız günleri gorelim... burdan tek tel doğum haberlerı alalım :)hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :)
Günaydın bende aynı hatta yanlış kiiilere yanlış mailler atmaya başladımHerkese günaydın :)
Hamilelikle beraber unutkanlıkta her geçen gün artmaya başladı bende. sizde durumlar nasıl ?
Ben bugün acele ile evden çıktığım için telefonumu bile evde bırakmışım benim için büyük kayıp oldu. yerime bakacak kimse de yok. kaldım öylece. öğleye kadar ne yapacam bilmiyorum
Benimde dün akşam şişmiş halimdi çatlıcak gibiydim ama belli olmasıda çok hoşuma gidiyo bebişimin unutkanlık çok değil ama arada oluyo bende. En yakın arkadaşım 7-8.ayda ne söyliceni bile unutuyodu son aylarda halimiz ne olacak acaba
İnşallah canım Aminnnbenim de artık belli tanıdıklar soruyorlar bebek var mı diye hoşuma gidiyor çok şükür dedim var2 yıl sonra Rabbim mucize verdi minnak mucizeler sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Evet canım toptancılara gidiyorum giyim ürünleri için. Dün bi toptancı abimle görüştüm park yatak araba vs için eminönüne gidicem toptancıdan alıcam hepsini. Oralara pek gitmediğim için bilemiyorum araçlada sıkıntı olur ama uğrayabilirsen uğrarım. Sağol bu aradag_mutlu canım sen İstanbul a falan gidiyor musun ?
e-bebek in üsküdar a 2.el dükkanı varmış bi de mother care kozyatağında outleti varmış gidebilirsen o tarafa aklında kalsın
Evet canım toptancılara gidiyorum giyim ürünleri için. Dün bi toptancı abimle görüştüm park yatak araba vs için eminönüne gidicem toptancıdan alıcam hepsini. Oralara pek gitmediğim için bilemiyorum araçlada sıkıntı olur ama uğrayabilirsen uğrarım. Sağol bu arada
Aa öylemi bende kapı süsümü hediyeliklerimi falan alıp kendim yapmayı düşünüyodumayy ne güzel canım ya. bizde temmuz yada ağustos sonu gibi eminönü yapmak istiyoruz iyice ağırlaşmadan. sen ne zaman gideceksin ? ben hediyelik falan hepsini alıp kendim yapmak istiyorum çünkü bakalım hayırlısı ile gelsin o zamanlar da :)
Aa öylemi bende kapı süsümü hediyeliklerimi falan alıp kendim yapmayı düşünüyodumgeçen sene yeğeniminkileride eminönünden aldım. Eylülde kurban bayramı için mal almaya gidicem sanırım ağustosta giderim bende Düğünüm oluca zaman ceyiz listesi yapmıştım şimdi de bebiş listesi yapıcam eksik bişi olsun istemiyorum yinede ihtiyaç listesini tecrübeli annelerde yardım eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?