5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben bursadan izmirden gittikçe almıştım toplu olarak. Malum bilecikte hem pahalı hemde modası geçmiş oluyo. Bebiş için dükkanda verdiğim ve gördüğüm kadarıyla hastane çıkışı zıbınlar kış bebeği olucak uzun kollulardan 10 tane falan, ayrı bi battaniye alt pijama 2-3 tane kundak bezi şapkası eldiveni, ağız mendili, küveti süngeri banyo süngeri maşrapası, birsürüde bebek beziii bunları alıcam ayrıyetten tırnak makas takımı ateş ölçeri banyo suyu için derece, bi emzik bi biberon, elektrikli göğüs pompası biberon fırçası şu an aklıma gelenler bunlar. Tecrübeli annişlerden de fikir alabilirim illa şunu al çok lazım oluyo dedikleri bişi varsa yazabilirlerse çookkk sevinirimm

canım ben biberon, göğüs pomposu vs mamajoo marka almayı düşünüyorum. hem yerli malı hemde severek takip ettiğim bi doktor var şükran çakmak o da önermişti. fiyatları da uygun biraz daha.

senin bebek çok şanslı ya süper bişi öyle bi mağazanın olması :)

Evet canım şanslıyım o konuda. Mamajoo duymadım hiç aventin duydum philipsin var bildiğim kadarıyla benim dükkanımdada bebedorun emziği biberonunu satıyorum. Bakıyım o markanınkilere türk malı olmasına bende çok önem veriyorum.

ben temizlik ürünlernide de yerli malına geçtim şükür, şampuan vs dahil
tek şuan katı sabun kullanıyorum

Kızlar bebişe bişeyler aldınız mı

Daha hiç bişey almadım elim birşeye gitmiyo bi türlü
Sen aldın mi cinsiyeti ogrendinmi bide hissediyomusun bebisi :)
Bende almadım hiçbişey annem gibi sevdiğim aile dostumuz var o haftaya kontrol den sonra ufak tefek alalım diyo elbise olarak değilde çanta ana kucağıni falan cinsiyet söylemedi dr daha esimde özel e goturmem diyo ne acele mız var dr soyleyene kadar bekle eşyalar sonra da alınır diyor öyle bekliyorum bende

Anladım canim hayırlısı insallah :)
Yavaş yavaş başlamak gerek tabi almaya.

Arkadaslar alincaklar listemizi paylasalim mi ? Birbirimizin eksigini dusunemedigini fikir vermis oluruz. Nerden hangi marka ne kadara aldik paylasalim isterseniz.
Bayramda e bebek de kampanya vardi tekstil urunlerinde 3 al 2 ode vardi baya bi kiyafet battaniye falan aldik biz birde joie marka araba koltugu 800 liradan 400 liraya düşmüştü isofix kizagiyla birlikte. Benim icin en onemlilerinden biri araba koltugu oldugu icin kampanyayi degerlendirdik sungeri saglamligi konforu cok hosumuza gitti.

Ayyyy valla güzel düşünmüşsün. Alıcaklar listesini paylaşıp birbirimize fikir vermiş oluruz hem.

Ben de henüz birşey almayanlardanım.eksiklerimizi özellikle deneyimli anneler öncelikli paylaşsa süper olur çünkü ben biraz Fransız'ım bu konulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…