- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Günaydın kızlar ikili testi yaptirmak zorunda mıyım?
Anladım canım ben her ne olursa olsun kabulum o yuzden kararsiz kaldimcanım zorunluğu değil ama içimiz rahat etsin dedi benim doktorum ölçümlerini bile yaptı yine de yapalım dedi o yüzden yaptırdım
Günaydın canım bende çok bitkin hissediyorum bence bileciğin havasından kaynaklanıyobende ctesi gününü bekliyorum benimki de değişirmiş
hayırlı evlat olsunlarda
Anladım canım ben her ne olursa olsun kabulum o yuzden kararsiz kaldim
Canım bende senin gibi kararsız kaldım cünkü ne olursa olsun bebişimden vazgecmeyecektim sonra annem actı gözümü eger herhangi bir sorun var ise ona göre bir plan yaparız okul araştırırız hayatını planlar bebek dogdugunda hazırlıklı olırız die ben yaptırdım şükür temiz vıktı.Günaydın kızlar ikili testi yaptirmak zorunda mıyım?
Kızlar bu sabah rüyamda paşamı doğurmuşum pek bi çirkindi esmerdi ama çok tatlıydı, annem yemek masasının üzerinde yıkamaya çalışıyo bebeğimi elinden bi kaydı yere düşmesine 10 cm kala tuttu kolundan, anneme nasıl bağır çağır evladımı napıosun sen diye. Göğsüme bastırdım okadar çok korktum. Ayy rabbim sağ salim doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Şimdiden korkusu sardıAllahım onları bize bağışlasın
Evet onları bende düsünüyorum insallah sagliklidir da hazirlikli oluruz diye dusunuyorum tabi ki rabbim bilir saglikli derler engelli vs. Olur engelli derler saglikli olur rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah bu arada Nerede yaptırdın canım daha dogrusu nerede yasıyorsun?Canım bende senin gibi kararsız kaldım cünkü ne olursa olsun bebişimden vazgecmeyecektim sonra annem actı gözümü eger herhangi bir sorun var ise ona göre bir plan yaparız okul araştırırız hayatını planlar bebek dogdugunda hazırlıklı olırız die ben yaptırdım şükür temiz vıktı.
Sana ne demişti ki :) valla hep içime kiz doğuyordu ruyalarimda bile kızım olacağını görüyordum erkek diyince inanamadim ama 1ayda oglanda alismistim doktor kiz diyince kendimden geçtim gülme tuttu öyle sevindim ki heo ilk cocugumun kız olmasını isterdim şükür Rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder. Sağlık ve hayırlı evlat olsun istiyorum. İnşallah seninde gönlünce olurbende ctesi gününü bekliyorum benimki de değişirmiş
hayırlı evlat olsunlarda
Her gece okuyup yatıyorum ama heralde etkisinde kalıyorum canım.amin canım. şuan yaşanan olayların etkisi vardır. gece okuyarak yat felak, nas, ayetel kürsi oku mutlaka Rabbim hepimizin bebeklerini korusun
Sana ne demişti ki :) valla hep içime kiz doğuyordu ruyalarimda bile kızım olacağını görüyordum erkek diyince inanamadim ama 1ayda oglanda alismistim doktor kiz diyince kendimden geçtim gülme tuttu öyle sevindim ki heo ilk cocugumun kız olmasını isterdim şükür Rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder. Sağlık ve hayırlı evlat olsun istiyorum. İnşallah seninde gönlünce olur
İstanbul tuzlada yaşıyorum canım jons hopkins de yapyırdımEvet onları bende düsünüyorum insallah sagliklidir da hazirlikli oluruz diye dusunuyorum tabi ki rabbim bilir saglikli derler engelli vs. Olur engelli derler saglikli olur rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah bu arada Nerede yaptırdın canım daha dogrusu nerede yasıyorsun?
Tamam canım sagol karar verdim yaptırıcam bende İstanbul avrupa yakasinda oturuyorum hastane arastırıyorum isteİstanbul tuzlada yaşıyorum canım jons hopkins de yapyırdım
Ben daha önce maslaktaki acıbadem hastahenesine gitmiştim taşınınca buraya başladım ordaki hastahenede gayet güseldiTamam canım sagol karar verdim yaptırıcam bende İstanbul avrupa yakasinda oturuyorum hastane arastırıyorum iste
sızce gebelık varmı kızlarhttps://www.e-bebek.com/neo-travel-sistem-bebek-arabasi-p-con-nasl0961/
e- bebek te görmüştüm kızlar concord neo travel set 3.500 den 2.900 a düşmüş. bende kız olduğunu öğrenince bi kaç kıyafet aldım ama daha alınacak ne çok şey varmış
Gölge var ama c cizgisinin yansıması sanirim ısıga tutmadan cekin birde
canım ısıga tutunca bellı oluo sadece duz tutunca yokGölge var ama c cizgisinin yansıması sanirim ısıga tutmadan cekin birde
Var gibi ama yarın sabah testi yekrar et yada kan testi yaptır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?