5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bende ctesi gününü bekliyorum benimki de değişirmiş

hayırlı evlat olsunlarda
Günaydın canım bende çok bitkin hissediyorum bence bileciğin havasından kaynaklanıyo bana iki doktorumda erkek dedi ama değişirmi bilmem. hep oğluşum paşam diye seviyorum ama yarın da erkek kesin derse daha iyi olcak.

Kızlar bu sabah rüyamda paşamı doğurmuşum pek bi çirkindi esmerdi ama çok tatlıydı, annem yemek masasının üzerinde yıkamaya çalışıyo bebeğimi elinden bi kaydı yere düşmesine 10 cm kala tuttu kolundan, anneme nasıl bağır çağır evladımı napıosun sen diye. Göğsüme bastırdım okadar çok korktum. Ayy rabbim sağ salim doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Şimdiden korkusu sardı Allahım onları bize bağışlasın

Günaydın kızlar ikili testi yaptirmak zorunda mıyım?
Canım bende senin gibi kararsız kaldım cünkü ne olursa olsun bebişimden vazgecmeyecektim sonra annem actı gözümü eger herhangi bir sorun var ise ona göre bir plan yaparız okul araştırırız hayatını planlar bebek dogdugunda hazırlıklı olırız die ben yaptırdım şükür temiz vıktı.

amin canım. şuan yaşanan olayların etkisi vardır. gece okuyarak yat felak, nas, ayetel kürsi oku mutlaka Rabbim hepimizin bebeklerini korusun

Evet onları bende düsünüyorum insallah sagliklidir da hazirlikli oluruz diye dusunuyorum tabi ki rabbim bilir saglikli derler engelli vs. Olur engelli derler saglikli olur rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah bu arada Nerede yaptırdın canım daha dogrusu nerede yasıyorsun?

bende ctesi gününü bekliyorum benimki de değişirmiş

hayırlı evlat olsunlarda
Sana ne demişti ki :) valla hep içime kiz doğuyordu ruyalarimda bile kızım olacağını görüyordum erkek diyince inanamadim ama 1ayda oglanda alismistim doktor kiz diyince kendimden geçtim gülme tuttu öyle sevindim ki heo ilk cocugumun kız olmasını isterdim şükür Rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder. Sağlık ve hayırlı evlat olsun istiyorum. İnşallah seninde gönlünce olur

bana erkek dedi doktorum. bende ilk öğrendiğimde içimden erkek geçirmiştim. eşim ve çevremdekiler hep kız dedi. doktor söyledi böyle bi şaşkın kaldım. eşimin tabi gözleri yine de bi parladı. ben tahminime sevinsem mi dedim ... arabaya binince de üzüldün dedi dedim bilinç altıma hep kız sokuldu ne yapayım dedim. bu ara değişen çok okuyorum. bu yüzden belli olmaz yani

İstanbul tuzlada yaşıyorum canım jons hopkins de yapyırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…