5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bebek için tedavi gördün mü canım ilaç falan kullandın mı
benım bı asılamam var tutmadı..ustune dgal yoldan oldu gelısmedı dustu...ustune tup denedık kımyasal oldu...sımdıde ayın 12 sınde adet oldum...bu ay suan yok sadece goguslerım agrıo hıc agrımazlardı...kan yaptım deger sıfır evdekı ıdrar testım de resımdekı gbı ılac kullanmıyorum suan

Canım tedaviler sonrası testlerde 1 aya kadar cift cizgi cıkma olasılıgı vae demişti doktorum adetin gecmesini bekle cunku kan testi daha güvenilir sonuc veriyor kan testi 0.100 ise gebe değilsin ablamına gelir

Oyyyy kızlar koydeyım valla bir sıcak bir sıcak su gibi terliyorum ne var ne yok neler yapıyorsunuz

Agrim vardı ogleden sonra dayanamadım özeldeki dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu yapıyormus cinsiyeti de söyledi erkek mis sağlıklı olsun da Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah

çok geçmiş olsun canım. bol su iç bir an önce geçer inşallah. hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

Oyyyy kızlar koydeyım valla bir sıcak bir sıcak su gibi terliyorum ne var ne yok neler yapıyorsunuz

her yer bunaltıcı canım ya. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. bi de genelde köyler serin olur. bu sene köylerde serin değil hiç. bizde geçen hafta köye çıktık ama sıcaktı yani bi farkı yoktu.

Burası da yanıyor gece sıcaktan yatamadim köyler serin olur ama orasida sıcaksa bizim buralarin yanması normal. dışarı çıkmak istemiyorum bu havalarda ama mecbur yanıyorum hatta ayaklarım yanıyor artık çorabı çıkarıyorum masa Vantilatöru var onunla serinliyorum eve geldimi pertim zaten sıcak ve hamilelik baya zormuş Rabbim yardımcimiz olsun inşallah

Günaydın kızlar ultrasona giren varmı bebegi bütün göremedik biz doktor büyümüş parça parça görecegiz artık dedi sizinde öke mi

Aynısı banada oldu şimdi bi kızım olacak kesin dedi :)
hayırlısı olsun canımm ikiside evlat kız erkek fark etmiyor nasıl olsa ben ikisinide duyduğumda cok sevindim eşim kız dedikten sonra dha bi sevindi hala şaşkın şaşkın geziyor evde kızım olcak diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…