ınsallah canım daha once okadar cokk test yaptımkı hıc bole gormedım...tedavıde oldum tutmadı ınsallah bu rabbımın bı mucıze olur bızeEvli kadınlarda az da olsa hamilelik hormonu olurmus insallah hamilesindir.
senın nasıl oldu canımcanım benimde öyle çıkmıştı ilk. inanamadık şaka gibi oldu. inşallah hamiesinder. pazartesiye kadar bekle
İnsallah canim fazla kafaya takmamaya calis kolay degil ama dene ben en son 19 nayista adet oldum iste ondan sonra beraberliklerde pek umursamadim once yatiyordm saatlerce bacak havada :) bu sefer kalktm hemn demek vakti zamani gelmis rabbim ol diyince her turlu oluyor biraz daha sabır ve dua .ınsallah canım daha once okadar cokk test yaptımkı hıc bole gormedım...tedavıde oldum tutmadı ınsallah bu rabbımın bı mucıze olur bıze
dogru soyluyon canım zamanı var demek ...ben ılk gebelıgımı dr sonuclarına gore ılerı sperm hızı 0 morfolojı 0 ıle kaldım..hıc ummadıgım anda hamıleleık haberı aldım gelısmeyıp sonlansada hep sukur ettım en azından hamıleleık haberını aldım dıeİnsallah canim fazla kafaya takmamaya calis kolay degil ama dene ben en son 19 nayista adet oldum iste ondan sonra beraberliklerde pek umursamadim once yatiyordm saatlerce bacak havada :) bu sefer kalktm hemn demek vakti zamani gelmis rabbim ol diyince her turlu oluyor biraz daha sabır ve dua .
senın nasıl oldu canım
Gecmis olsun canım senin yine de olmus demek ki oluyor ben iki sene hic hamile kalamadım ilk defa iste benimde tek tupum kapali cift rahimliyim esiminde sayisi dusuk rabbim verince ne olursa olsun veriyor dedigim gibi cok dua et bende hepimize ediyorum insallah en yakin zamanda rabbim nasip eder umudunuzu kaybetmeyindogru soyluyon canım zamanı var demek ...ben ılk gebelıgımı dr sonuclarına gore ılerı sperm hızı 0 morfolojı 0 ıle kaldım..hıc ummadıgım anda hamıleleık haberı aldım gelısmeyıp sonlansada hep sukur ettım en azından hamıleleık haberını aldım dıe
ozelden mesj atıcam canımGecmis olsun canım senin yine de olmus demek ki oluyor ben iki sene hic hamile kalamadım ilk defa iste benimde tek tupum kapali cift rahimliyim esiminde sayisi dusuk rabbim verince ne olursa olsun veriyor dedigim gibi cok dua et bende hepimize ediyorum insallah en yakin zamanda rabbim nasip eder umudunuzu kaybetmeyin
İnşallah canım inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallahçok geçmiş olsun canım. bol su iç bir an önce geçer inşallah. hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Tamam canimozelden mesj atıcam canım
Geçmiş olsun canım malesef bu enfeksiyon hepimizin baş belasıı. Bol su iç canım inşallah kısa sürese geçerİnşallah canım inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallah
Kızlarrr bugün ayrıntılı ultrasona gircem. İnşalllah bebeğim sağlıklıdır herşeyi normaldir. Bi korku kaplıyo içimi doktor kötü bişey dicek die çok korkuyorum. Cumamız mübarek olsun bu arada. Cumamızda bi duada bize okursanız çok sevinirim. Allah razı olsun hepinizden.
bugün daha fazla iciyorumsuyu inş ise yararGeçmiş olsun canım malesef bu enfeksiyon hepimizin baş belasıı. Bol su iç canım inşallah kısa sürese geçer
Bug
bugün daha fazla iciyorumsuyu inş ise yarar
Hangi değer canımne kadar çıktı canım değer ?
Hangi değer canım
Kızlarr çıktım doktordon. Allahıma bin şükür herşeyimiz çok güzel. 1 haftalık geriden gitme devam ediyo ama gelişimi iyi dedi. Renkli gördüm babasına benzicek bizim sıpasürekli gülüyooo,hep güldü dil cıkardı. Ağladım yaaa Allah razı olsun dualarınızda eksik etmediğiniz için. <3 <3
İnşallah canım yaa allah sizede göstersin. O gülen yüzü gözümün önünden gitmiyo şimdi yaaa çok çok güzel bi duyguymuş yagözün aydın canım ya. bak bişey çıkmadı. İnşallah artık da güzel geçer. maşallah inşallah hep güler yüzlü olur
İnşallah canım yaa allah sizede göstersin. O gülen yüzü gözümün önünden gitmiyo şimdi yaaa çok çok güzel bi duyguymuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?