5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ınsallah canım daha once okadar cokk test yaptımkı hıc bole gormedım...tedavıde oldum tutmadı ınsallah bu rabbımın bı mucıze olur bıze
İnsallah canim fazla kafaya takmamaya calis kolay degil ama dene ben en son 19 nayista adet oldum iste ondan sonra beraberliklerde pek umursamadim once yatiyordm saatlerce bacak havada :) bu sefer kalktm hemn demek vakti zamani gelmis rabbim ol diyince her turlu oluyor biraz daha sabır ve dua .

dogru soyluyon canım zamanı var demek ...ben ılk gebelıgımı dr sonuclarına gore ılerı sperm hızı 0 morfolojı 0 ıle kaldım..hıc ummadıgım anda hamıleleık haberı aldım gelısmeyıp sonlansada hep sukur ettım en azından hamıleleık haberını aldım dıe

senın nasıl oldu canım

canım ben tedavi görüyordum, yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oluyordum. 2 yılı geçmişti bebek isteyeli. biçok doktora gittik kimse pko olduğumu falan söylemedi ilaç da vermediler. son doktorum ilaç verdi pko dedi. 3. denemeydi artık bu seferde olmazsa aşılama yaptırmak istediğimi söylemiştim eşime, regl iki gün gecikti test aldım ertesi gün yapıcam dedim ama dayanamadım yaptım senin gibi çıktı ikimizde şaşırdık tekrar test aldı geldi 3 kere yaptım o gün hep aynı. evde bi de erken gebelik testi vardı. ertesi sabah ilk idrara o testi yaptım aynı çıktı doktorumu aradım. kan ver dedi. ilk testen 2 gün sonra kan verdim. değer düşük çıktı. iki gün sonra tekrar ver dedi. yükselmeye başlayınca çok şükür mucizemiz bizimle hamdolsun Rabbime inşallah senin ki seninledir. umudunu yitirme Rabbim ol demeden olmuyor bazen zamanını bizde bilmiyoruz. çünkü bebek işi o kadar mucize ki 24 saat canlı kalan bi yumurta ki o da her ay oluşmaya biliyor. 48 saat canlı kalan sperm. Rabbim hayırlısını versin.

bi de ben hiç hamile kalamadım. hamile kalabilmek bile bir umut her zaman

Gecmis olsun canım senin yine de olmus demek ki oluyor ben iki sene hic hamile kalamadım ilk defa iste benimde tek tupum kapali cift rahimliyim esiminde sayisi dusuk rabbim verince ne olursa olsun veriyor dedigim gibi cok dua et bende hepimize ediyorum insallah en yakin zamanda rabbim nasip eder umudunuzu kaybetmeyin

ozelden mesj atıcam canım

Kızlarrr bugün ayrıntılı ultrasona gircem. İnşalllah bebeğim sağlıklıdır herşeyi normaldir. Bi korku kaplıyo içimi doktor kötü bişey dicek die çok korkuyorum. Cumamız mübarek olsun bu arada. Cumamızda bi duada bize okursanız çok sevinirim. Allah razı olsun hepinizden.

şimdi aklıma geldin baktım yazmışın randevun kaçta diye soracaktım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. içini ferah tut

Kızlarr çıktım doktordon. Allahıma bin şükür herşeyimiz çok güzel. 1 haftalık geriden gitme devam ediyo ama gelişimi iyi dedi. Renkli gördüm babasına benzicek bizim sıpa sürekli gülüyooo,hep güldü dil cıkardı. Ağladım yaaa Allah razı olsun dualarınızda eksik etmediğiniz için. <3 <3

gözün aydın canım ya. bak bişey çıkmadı. İnşallah artık da güzel geçer. maşallah inşallah hep güler yüzlü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…