5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Maşallah Canım darısı bizlere inşallah,bizde 5 ağuttosta gideceğiz büyük ihtimalle,çok merak ediyorum kızımı

Maşallah Canım darısı bizlere inşallah,bizde 5 ağuttosta gideceğiz büyük ihtimalle,çok merak ediyorum kızımı
İnşallah sizde yaşarsınız bu güzel duyguyu Canım muhteşem bi duygu hele 4 boyutluda gör nasıl varya ağlıyo insan. Benim paşam hep gülüyodu ilk anlamadım napıyo dedim doktor gülümsüyo dedi sonradan farkettimki baktığımız süre içinde hep güldü hep. Eşime nasıl benziyo küçücük burnu vardı. Parmaklarını ağzına götürüp emdi dil çıkardı. Ayy zaman geçsede kucağımıza aldak sağ salim inşallah.

Kızlar herkese merhaba. Batmana döndük biz buralar çok sıcak suratım haşlandı gelesiye. 25 temmuzda kontrole gideceğim çok merak ediyorum bebişim napıyor karnım baya baya büyüdü hamile olduğumu herkes anlayabiliyor. Bir de 20 günde ev nasıl tozlanmış anlatamam temizlik yapıyorum yavaş yavaş. Çok mesaj yazılmış hepsini okuyamadım umarım bebişlerinizle iyisinizdir

Kızlar bizde Ankara'dan elim bir gece ve günden sonra doktorumuza gittik kontrole 4'lü taramamız yapıldı ve parmaklarına kadar saydı doktor kızımızın :) cinsiyetimiz de belli oldu Prenses geliyor yuvamıza...Rabb'im güzel günler göstersin herkesin evladıyla birlikte...

hala adet olmadım beklıyorum canım

kızlar ben bebeğimi kaybettim. karnımda öldü. 4 aydır hiçbir praoblemım yoktu lekelenmem bıle olmamıstı. neyse konusmak ıstemıyorum.sağlıklı hamilelik gecırmenız dileğiyle.

kızlar ben bebeğimi kaybettim. karnımda öldü. 4 aydır hiçbir praoblemım yoktu lekelenmem bıle olmamıstı. neyse konusmak ıstemıyorum.sağlıklı hamilelik gecırmenız dileğiyle.
Canım cok cok üzüldüm başun sağolsun ne denir bilemedim hersey allahtan Üzme kendini söylemek kolay tabi bize de allahtan bol bol sabır diliyorum sana

Rabbim sabır versin canım. çok üzüldüm şok oldum. İnşallah hayırlısı ile tez zamanda tekrar nasip eder. Başın sağolsun.

cnm benimm basin sagolsun rabbim sabir ve dayanma gucu versin ins bundan sonraki hamileliginde saglikla alirsin kucagina rabbimin taktiri vardir bi bildigi cnmmm((

Kızlar Dr dan geldim akıntım geliyor falan dedim erken doğum istemiyorum aman ha falan dedi erken doğum lafını çok kullandı canım sıkıldı ya.akıntım i sordu sarı bazen su gibi dedim bebek iyi dedi ama erken dogum la falan gelme zorla bulduk dedi sanki benim elimde olan bişey ama canım çok sıkkın enerjim hiç yok

Canım başın sağolsun çok üzüldüm Allahtan sabır diliyorum kolay bir şey değil.

Kızlar ayrıntılı ultrasona girenler vardı herhalde? Vajinal mi bakıldı karından mı? Bir de kadın doğum uzmanı mi radyolog mu baktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…