5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar ben bebeğimi kaybettim. karnımda öldü. 4 aydır hiçbir praoblemım yoktu lekelenmem bıle olmamıstı. neyse konusmak ıstemıyorum.sağlıklı hamilelik gecırmenız dileğiyle.
Ne kadar uzuldum anlatamam.
Rabbim sizlere saglik sihhat versin tez zamanda yine güzel haberler alirsin insallah canim benim.

Gunaydin kizlar.
Benim ayaklarim şişmeye basladi hemde oyle boyle degil cok fena sistiler ayaklarimi taniyamadim :)
Sizlerde de varmi bu durum nasilsiniz.

Gunaydin kizlar.
Benim ayaklarim şişmeye basladi hemde oyle boyle degil cok fena sistiler ayaklarimi taniyamadim :)
Günaydın, benimde şişmeye başladı ama yazdığınız kadar fena durumda değiller şimdilik. Birde sürekli ateş basar oldu yanıyor ayaklarım

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ? Ben birkaç gündür hissetmiyorum sizce normal mi ? Kontrolüme 2 hafta var ama sırf bu yüzden yarın muayeneye gitmeyi düşünüyorum..

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ? Ben birkaç gündür hissetmiyorum sizce normal mi ? Kontrolüme 2 hafta var ama sırf bu yüzden yarın muayeneye gitmeyi düşünüyorum..

canım sırt üstü yat canım nefesini tut biraz o zaman göbeğine bak ben hissetmeyince öyle yapıyorum bakıyorum kıpırdanıyor çok şükür diyorum

Gunaydin kizlar bende sisme deilde yuzumde az az ciller cikmaya basladi ozellikle burun cevresinde sizde de cillenen varmo

Kızlar aranızda benim gibi hiç kilo almayan varmı ? Kilom aynı ama sanki göbüşüm şişti biraz

Gunaydin kizlar.

canım bende ödem oluştu ayaklarımda değil ama vücudum şişti 2 kilo aldım ama sanki 2 kilo değil gibi bacaklarıma falan bastırınca belli oluyor zaten ödemim de. ben yürüyüş falan da yapamıyorum

Valla dun tartiya ciktim ben sokkk toplamda 8 kilo almisim bu tatilde bayaa saldim
Aslında yemek düzenimi cok değiştirmedim ama neden böle oldu ablamadım . Doktor bebek iyi istersen hiç kilo alma diyo ama eşim takmış kafasına sen dengeli beslenmiyorsun şimdiye üç dört kilo alman herek die .

kızlar ben bebeğimi kaybettim. karnımda öldü. 4 aydır hiçbir praoblemım yoktu lekelenmem bıle olmamıstı. neyse konusmak ıstemıyorum.sağlıklı hamilelik gecırmenız dileğiyle.
Soka uğradım ya cok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah Rabbim en kisa zamanda bir evlat nasip etsin size

Gunaydin kizlar.
Benim 15.haftadan beri şişiyor özellikle sıcaklar da cok fena oluyorum bide ayaklarımin altlarında yanma var tuzlu yemiyorum normalde de az tuzlu yerdim ama suyu çok icemedigimden oluyor diye düşünüyorum.

Kızlar aranızda benim gibi hiç kilo almayan varmı ? Kilom aynı ama sanki göbüşüm şişti biraz
Ben almamistim ama doktorun odasında tartildigimda 1kilo almış göründum ama evde kilom heo aynı :) 5.aydan sonra alınırmis hedefim 8kilo inşallah alırız azda olsa almak lazim

Ben de 2 kilo almistim birini vermişim dun doktora sordum bundan sonra aldığın kiloyu verme bebeğin gelişimi iyi kilo almak zorunda degilsin önemli olan sağlıklı olmanız.normal şartlarda ayda 1-1.5 kilo ideal olanı Dedi.bu arada kızımız olacak galiba %80-90 dedi doktor cok uğraştı göstermesi icin saklayıp durdu kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…