5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar hayırlı günler, bende 7 kilo almışım sadece göbeğim çok çıkıyo onun dışında gören kilo almamışsın sadece göbeğin var diyo ama 1 ay önce giydiğim elbise olmuyo, benimi kandırıyolar acaba ama şişkinliğim var hissediyorum. Doğuma kadar napçam bilmiyorum her ay 1 kilo alsam 12-13 kiloyla tamamlasam amenna, şükretçem

hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. saklıyorsa tabi kız olabilir yani yüksek :)

Ben almamistim ama doktorun odasında tartildigimda 1kilo almış göründum ama evde kilom heo aynı :) 5.aydan sonra alınırmis hedefim 8kilo inşallah alırız azda olsa almak lazim
Bende evdeki tattıya gre 300 gram almışım ama doktorda aynı cıkoyor :)

Normali kilo almak zaten ben saatlik yiyorum yemeği belki ondan almıyorumdır birde cok su tüketiyorum

Bizimde kesin erkek pipisini gördük net bir şekilde ama bu haftadan sonra parça parça görecegiz kadraja sıgımaz dedi doktor suan 250 gram olmuş

Benim 15.haftadan beri şişiyor özellikle sıcaklar da cok fena oluyorum bide ayaklarımin altlarında yanma var tuzlu yemiyorum normalde de az tuzlu yerdim ama suyu çok icemedigimden oluyor diye düşünüyorum.
Aynen canim bende su icemiyorum kendime cok kiziyorum ama olmuyo icemiyorum.demekki ondan

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ? Ben birkaç gündür hissetmiyorum sizce normal mi ? Kontrolüme 2 hafta var ama sırf bu yüzden yarın muayeneye gitmeyi düşünüyorum..
Ben hala hissedemiyorum yada hareket ediyo ben mi anlamiyorum anlamadim.1hafta sonra kontrol var bakalim hayirlisi insallah.

Canım benim biraz fazlalaştı sanki be garip beyazımsı sarımsı arası değişik. Bazen bi akıyo korkuyorum. Senin durum nasıl?
Benim de öyle canım normal o zaman bu akıntı. ilerle dik ce artıyor demek enfeksiyon var mı sende.bende az da olsa varmış.bebegin hareketlerini hergün hissediyor musun

Nasil yani kiz anlamadim :) evet istiodum babamin adini koyucagim icin cok istiyordum :))
yani hani çok istediğin belli demek istedim bende kismet olursa babamın adını koymayı düşünüyorum ama dr ben katıcam dedi ilk başta uzun süre tedavi görünce

hissettin mi canım hareketlerini merak ediyorum dönüş yap inşallah iyidir bebeğin
Canım akşam dediğin gibi yaptım, (niye akşamı bekledin dersen çalışıyorum) uzandığım yerden hafif hareketler hissettim ama bağırsak hareketi de olabilir emin olamadım. Bugun doktora gidicem dua bekliyorum hepinizden,hayırlı haberlerle dönmek nasip olur inşallah..

Benim de öyle canım normal o zaman bu akıntı. ilerle dik ce artıyor demek enfeksiyon var mı sende.bende az da olsa varmış.bebegin hareketlerini hergün hissediyor musun
İnternetten okuduğum kadarıyla fazla akıntı normalmiş. Geçen ay enf. çıktı ilaç kullandım şu an bilmiyorum varmı yokmu. Öyle şikayetimde yok acı ağrı vs. Bebişimi hergün hissediyorum canım gün boyunca aralıklarla bariz şekilde 4 kere hissediyorumdur saymadım tam ama. Dünden beri de tekme dışında başka bişeyler yapıyo onu çözmeye çalışıyorum sanırım dönüyo ama garip oluyo :)))) sen hissediyomusun bebişini??

Arada hissediyorum özellikle akşam uzandigimzaman.sayiyormusun sen

Arada hissediyorum özellikle akşam uzandigimzaman.sayiyormusun sen
Canım son aylarda saymak gerekiyomuş günde 10 kez hareket etmesi gerekiyomuş bende kendimi alıştırıyorum saymaya :))) ben gün içerisinde de tekmelerini hissediyorum sabah ve akşamlarıda baya kıpırdak

bağırsaklar sürekli o denli hareket etmez bence. inşallah güzel haberler olur canım sen sıkma canını. burada bi tanıdık 3 hafta hareketini hissetmemiş 7 aylıkken doktora gidiyor normal demiş senin de iyidir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…