Arkadaşlar çok fazla kasik ağrım var cumadan beri vardı ama saga sola dönünce ağrıyordu şimdi tamamen ayakta bile ağrıyor oturamiyorum başına gelen var mı bebegimi merak ediyorum
Arkadaşlar çok fazla kasik ağrım var cumadan beri vardı ama saga sola dönünce ağrıyordu şimdi tamamen ayakta bile ağrıyor oturamiyorum başına gelen var mı bebegimi merak ediyorum
Canım son aylarda saymak gerekiyomuş günde 10 kez hareket etmesi gerekiyomuş bende kendimi alıştırıyorum saymaya :))) ben gün içerisinde de tekmelerini hissediyorum sabah ve akşamlarıda baya kıpırdak
Benim de şişti canım 38 giyiyordum artık giyemiyorum 39 oldu şu an onda da çok rahat ettiğim söylenemez. tuzdan oluyor olabilir belki tuzsuz yemek yiyemiyorum.
Kızlar benim hiç selülit yoktu ki düzenli spor yapan birşyim hamile oldugumj öğrendiğimdede bırakmadım 1 saat yurur bisiklete binerim kilo da almadım hiç ama bacaklarımda selülit oluştu resmen sizdede varmı bu durum
bağırsaklar sürekli o denli hareket etmez bence. inşallah güzel haberler olur canım sen sıkma canını. burada bi tanıdık 3 hafta hareketini hissetmemiş 7 aylıkken doktora gidiyor normal demiş senin de iyidir inşallah.
Günaydın durulavinya, dün doktora gittim hareket ediyor bebeğin dedi.Her zaman hissedemeyebilirsin henüz küçük dedi büyük bir ohh çektim :) Yazdıklarınla bana hep moral vermeye çalıştın çok teşekkür ederim sana Allah hepimizin bebişlerini korusun bizlere nasip etsin inşallah..
Günaydın durulavinya, dün doktora gittim hareket ediyor bebeğin dedi.Her zaman hissedemeyebilirsin henüz küçük dedi büyük bir ohh çektim :) Yazdıklarınla bana hep moral vermeye çalıştın çok teşekkür ederim sana Allah hepimizin bebişlerini korusun bizlere nasip etsin inşallah..