5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Arkadaşlar çok fazla kasik ağrım var cumadan beri vardı ama saga sola dönünce ağrıyordu şimdi tamamen ayakta bile ağrıyor oturamiyorum başına gelen var mı bebegimi merak ediyorum

Arkadaşlar çok fazla kasik ağrım var cumadan beri vardı ama saga sola dönünce ağrıyordu şimdi tamamen ayakta bile ağrıyor oturamiyorum başına gelen var mı bebegimi merak ediyorum
Canım cok şiddetli ise bence doktorunu bi ara

Canım son aylarda saymak gerekiyomuş günde 10 kez hareket etmesi gerekiyomuş bende kendimi alıştırıyorum saymaya :))) ben gün içerisinde de tekmelerini hissediyorum sabah ve akşamlarıda baya kıpırdak
Özel de ki Dr a gittim suyun az mis napicam ben

Gunaydin kizlar.
Benim ayaklarim şişmeye basladi hemde oyle boyle degil cok fena sistiler ayaklarimi taniyamadim :)
Sizlerde de varmi bu durum nasilsiniz.
Benim de şişti canım 38 giyiyordum artık giyemiyorum 39 oldu şu an onda da çok rahat ettiğim söylenemez. tuzdan oluyor olabilir belki tuzsuz yemek yiyemiyorum.

Ben hala hissedemiyorum yada hareket ediyo ben mi anlamiyorum anlamadim.1hafta sonra kontrol var bakalim hayirlisi insallah.
Canım ben de hala hiç hissetmedim doktor ilk gebeliğim olduğu için birkaç hafta daha daha hissetmezsen korkma normal dedi.

Kızlar çok kotüyü m ben ya nasıl düzelir bu suyun azligi

Kızlar benim hiç selülit yoktu ki düzenli spor yapan birşyim hamile oldugumj öğrendiğimdede bırakmadım 1 saat yurur bisiklete binerim kilo da almadım hiç ama bacaklarımda selülit oluştu resmen sizdede varmı bu durum

Günaydın durulavinya, dün doktora gittim hareket ediyor bebeğin dedi.Her zaman hissedemeyebilirsin henüz küçük dedi büyük bir ohh çektim :) Yazdıklarınla bana hep moral vermeye çalıştın çok teşekkür ederim sana Allah hepimizin bebişlerini korusun bizlere nasip etsin inşallah..

günaydın çok sevindim şükür iyiler ya inşallah iyi olsunlar burada birbirimize destek olmak için varız öncelikle. amin inşallah

bol boll su iç düzelir inşAllah ablamdada aynı durum vardı 1-2 hafta sonrası için dr kontrole gel demişti seviye normale ulaştı.
Ablan ne yaptı peki canım benim için bir sorsan.bebegin organını olumsuz etkiledi mi peki gülüm bir sorsan çok makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…