- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Düzeldi mi peki çocuğun organlarının gelişmesini bozdu mu
Aynı benimki gibi hatta benim eşimin tarafında hiç erkek yok başka benim bebişte erkek soy devam edecek die anası ninesi dedi herkes sırayla bakacak oldu . Bende eşime söledim ilk 30 gün annem yada annen gelir yardım eder sonra cocugumun düzenini ben kurarım yoksa bebeğide alır giderim kalırsınız dedim.Eşim tüm ailesi ile konuşmış biz bebrğimizi kendimiz büyütücez die . Onlar kırıldı biraz ama yapacak birşey yokArkadaslar benim kayinvalidem cocuk daha dogmadan sahiplendi. Bilmis bilmis konusuyor. Ben o kadar uzmanlarin kitap larini okuyorum arastirma yapiyorum. Kadin hala kendi kendine bilmislik yapiyor. Cocugumun egitimine kimsenin karismasini istemiyorum. Ama kalp de kirmak istemiyorum bana yardimci olun. Ne yapayim
Hehe o kadar tedavi gordun sen gordun olan sana oldu yani kime ne :) hemen mahalle kavgasi moduna girdimyani hani çok istediğin belli demek istedim bende kismet olursa babamın adını koymayı düşünüyorum ama dr ben katıcam dedi ilk başta uzun süre tedavi görünce
Ablan ne yaptı peki canım benim için bir sorsan.bebegin organını olumsuz etkiledi mi peki gülüm bir sorsan çok makbule geçer
Eşim sabaha kadar 2 paket sigara bitirdi gözünü kırpmadi oda bende çok kötüyüz.Allah bağışlasin Kuzuyu size.peki kaç aylik doğdu erken doğum falandiye korkuttular beni dr laryok hiçbir problem yok çok şukur oğlusumuz 1 yasında ve çok iyi saglıklı sende dinlen ve boll boll su iç karpuz vb. ye geçmiş olsun insan en ufak bişey duyunca canı skılıyor ama uzme kendini çok sukur bişey olmaz rahat olmaya çalış.
Canım havuç suyu iyi geliyor diye duymuştum ben suyun artması için. gittiğim her kafede havuç suyu içiyorum ne olur ne olmaz diye. arada evde de yapıyorum tavsıye ederim sana da.Eşim sabaha kadar 2 paket sigara bitirdi gözünü kırpmadi oda bende çok kötüyüz.Allah bağışlasin Kuzuyu size.peki kaç aylik doğdu erken doğum falandiye korkuttular beni dr lar
Canım Dr havuç suyundan uzak dur dedi banaCanım havuç suyu iyi geliyor diye duymuştum ben suyun artması için. gittiğim her kafede havuç suyu içiyorum ne olur ne olmaz diye. arada evde de yapıyorum tavsıye ederim sana da.
Hayırlı cumalar canım.iyi olmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum galibaHayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız
Hayırlı cumalar canım.iyi olmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum galiba
Hayırlı cumalar canımAllah'a şükür iyiyiz biz Siz nasılsınız bakalım??
Tatlım moralini bozma sakın Rabbime güven o herşeyin en hayırlısını verir emin ol. Sen üzüldükçe strese girdikçe bebeğinde strese giricek. Bol bol su içip sulu meyveler yiceksin doktorunu dinleyip yatıcaksın. Ama sen böyle moralini bozarsan emin ol bebeğin daha çok etkilenecek. Tabikide insanın aklına takılıyo ama doktor çokmu emin konuştu bebeğinle ilgili??? Rabbim sabır versin inşallah tez zamanda düzelsin. Ayrıntılı ultrasona nezaman gireceksin??Hayırlı cumalar canım.iyi olmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum galiba
Canım ben gecen cuma yaptırdım. Özel muayenede yaptırdım. Benim kordondaki damarlarda sorun vardı ya Allaha şükür çok az seviyeye inmiş kan sulandırıcı kullanmam işe yaramış. Onun dışında çok şükür herhangi bi sorunumuz çıkmadı. 28-30.haftamda tekrar kontrole gidicem.Kızlar ayrıntılı usg ye giren var mı ben 22.haftamda giricem nasipse doktorumla öyle anlaştık üniversite hastanesinde giricem siz nerelerde yaoptiracaksiniz
Ahh o hareketlerbiz iyiyiz inşallah yarın kontrolde belli olacak nasılız ? bugün sağlık ocağına gittim çok şişmişim ya ödemliyim hepkoca göbekliyim artık
ama bebeğimin hareketlerini hissetmek şükretmek için yetiyor hamdolsun
Neden oyle dedi canim zararli miymis?Canım Dr havuç suyundan uzak dur dedi bana
Napicami şaşırdım.2 haftaya devlette ki Dr ayrıntılı ultrasona alicak büyük ihtimal ne var ne yok cikacak orda.inş iyidir ya inşallahsen üzüldükçe bebek de etkileniyor biraz daha dikkat et başka bi doktora daha git iki doktorla kalma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?