Şeker hastalığı var bende belki ondan öyle söyledi.ibrahim Saraçoğlu yu izledim havuç suyu birebir diyor.ilk 3 gün sabah akşam 1 er bardak sonrasında da 1 haftaya tamamlıyor günde 1 bardakNeden oyle dedi canim zararli miymis?
Ya ben bebegin gelişimi nasil dedim iyi dedi ama suyu az dedi özeldeki 20 gun sonra gel dedı ama devlette ki Dr un 2 haftası kaldı o zaman 3 hafta sonra aç karnina gel dedı oda bebek iyi dedi ama sürekli erken doğumistemiyorum falan dedi.sanırım ayrıntılı ultrasona alıp şeker yüklemesi falan da yapicak.ya organlarını goremiyorlarda ama organlarda sıkıntı olsa gelişme geriligi var derdi diyede düşünüyorum yada kendimi rahatlatmak için böyle düşünüyorum bilmiyorum.Tatlım moralini bozma sakın Rabbime güven o herşeyin en hayırlısını verir emin ol. Sen üzüldükçe strese girdikçe bebeğinde strese giricek. Bol bol su içip sulu meyveler yiceksin doktorunu dinleyip yatıcaksın. Ama sen böyle moralini bozarsan emin ol bebeğin daha çok etkilenecek. Tabikide insanın aklına takılıyo ama doktor çokmu emin konuştu bebeğinle ilgili??? Rabbim sabır versin inşallah tez zamanda düzelsin. Ayrıntılı ultrasona nezaman gireceksin??
Canım içini ferah tut emin ol iyidir çünkü bişey olsa hemen önlem alırlardı. Benim 15.haftada kordondaki damarlarda sorun olduğu için prof. gittiğimde tüm organlarınada bakmıştı ve iyi olduğu ortaya çıktı. Gecen cuma da başka prof. gittim ayrıntılı için oda iyi olduğunu söyledi. Bi sorun olsaydı emin ol 3 hafta bekletmezlerdi ertesi gün profa gönderirlerdi bence içini rahatlat. Bebeğini de kendini de üzme.Ya ben bebegin gelişimi nasil dedim iyi dedi ama suyu az dedi özeldeki 20 gun sonra gel dedı ama devlette ki Dr un 2 haftası kaldı o zaman 3 hafta sonra aç karnina gel dedı oda bebek iyi dedi ama sürekli erken doğumistemiyorum falan dedi.sanırım ayrıntılı ultrasona alıp şeker yüklemesi falan da yapicak.ya organlarını goremiyorlarda ama organlarda sıkıntı olsa gelişme geriligi var derdi diyede düşünüyorum yada kendimi rahatlatmak için böyle düşünüyorum bilmiyorum.
Ahh o hareketlerdün gece yatınca eşim elini koydu o ana kadar kıpırdak oğlum hiçç hareket etmedi. Eşim dioki; oğlum hadi uyucaz hareket et bizimkinde tık yokk babadan çekindi heralde :)))) inşallah 2-3 haftaya kadar iyice dışarıdan belli olur.
Napicami şaşırdım.2 haftaya devlette ki Dr ayrıntılı ultrasona alicak büyük ihtimal ne var ne yok cikacak orda.inş iyidir ya inşallah
Eşimle kavga eder olduk bu yüzden her dr farklı konuşuyor kafan bulanıyor 1 dr u takip et dedi devletteki tüm tahlilleri yapiyor detaylı sekildecanım ona git ama bi doktora daha git sonrasında için bi rahat etsin
benim dışarıdan belli ya top gibiyim iyice şiştim. ödem yaptı vücudum maalesef
Canım bencede fazla doktora gitmek kafanı bulandırır. Bildiğim kadarıyla kendi doktorunla uzun zamandır görüşüyosun onun sayesinde hamiş kaldın. Onun sözünden çıkma bence ve ona güven. Ben öyle gittim hiç bilmediğim bi doktora bana kesin kes konuştu. Yok çocuk özürlü yok düşer yok bilmem ne. O gece hayatımda yaşamadığım acıyı yaşadım. Anlatamam sen bildiğinden şaşmaEşimle kavga eder olduk bu yüzden her dr farklı konuşuyor kafan bulanıyor 1 dr u takip et dedi devletteki tüm tahlilleri yapiyor detaylı sekilde
Eşimle kavga eder olduk bu yüzden her dr farklı konuşuyor kafan bulanıyor 1 dr u takip et dedi devletteki tüm tahlilleri yapiyor detaylı sekilde
Allaha şükür bi şişkinliğim yok canım benim ama 9 aya doğru ne yapçaz hiç bilmiyorum. Tuzlu tüketmemeye çalış. Kaç kilo aldın peki??
Doğru diyorsun canım kendi Dr uma devam edicemCanım bencede fazla doktora gitmek kafanı bulandırır. Bildiğim kadarıyla kendi doktorunla uzun zamandır görüşüyosun onun sayesinde hamiş kaldın. Onun sözünden çıkma bence ve ona güven. Ben öyle gittim hiç bilmediğim bi doktora bana kesin kes konuştu. Yok çocuk özürlü yok düşer yok bilmem ne. O gece hayatımda yaşamadığım acıyı yaşadım. Anlatamam sen bildiğinden şaşma
Havuç da yüksek miktarda A vitamini var dikkatli tüketmek gerekiyorCanım havuç suyu iyi geliyor diye duymuştum ben suyun artması için. gittiğim her kafede havuç suyu içiyorum ne olur ne olmaz diye. arada evde de yapıyorum tavsıye ederim sana da.
A vitamini zararı mi var ki canımHavuç da yüksek miktarda A vitamini var dikkatli tüketmek gerekiyor
Evet canım bebek için iyi bi şey değil mesela ciğerde de a vitamini var havuçta biraz daha az tabi ciğere göre. Az tuketırsen de faydası çok bebek gelişimi için dengeyi kurmak lazımA vitamini zararı mi var ki canım
Günaydınn canımGünaydın kızlar
Çoook güzel bi şey dı mı ama yaaaBugün itibariyle bende dokunuslarini gördüm minnakimin :)
Çok güzel bir duygu çok heyecanlandım hamd olsun.
Darısı tez zamanda hissetmeyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?