5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Neden oyle dedi canim zararli miymis?
Şeker hastalığı var bende belki ondan öyle söyledi.ibrahim Saraçoğlu yu izledim havuç suyu birebir diyor.ilk 3 gün sabah akşam 1 er bardak sonrasında da 1 haftaya tamamlıyor günde 1 bardak

Ya ben bebegin gelişimi nasil dedim iyi dedi ama suyu az dedi özeldeki 20 gun sonra gel dedı ama devlette ki Dr un 2 haftası kaldı o zaman 3 hafta sonra aç karnina gel dedı oda bebek iyi dedi ama sürekli erken doğumistemiyorum falan dedi.sanırım ayrıntılı ultrasona alıp şeker yüklemesi falan da yapicak.ya organlarını goremiyorlarda ama organlarda sıkıntı olsa gelişme geriligi var derdi diyede düşünüyorum yada kendimi rahatlatmak için böyle düşünüyorum bilmiyorum.

Canım içini ferah tut emin ol iyidir çünkü bişey olsa hemen önlem alırlardı. Benim 15.haftada kordondaki damarlarda sorun olduğu için prof. gittiğimde tüm organlarınada bakmıştı ve iyi olduğu ortaya çıktı. Gecen cuma da başka prof. gittim ayrıntılı için oda iyi olduğunu söyledi. Bi sorun olsaydı emin ol 3 hafta bekletmezlerdi ertesi gün profa gönderirlerdi bence içini rahatlat. Bebeğini de kendini de üzme.

benim dışarıdan belli ya top gibiyim iyice şiştim. ödem yaptı vücudum maalesef

canım ona git ama bi doktora daha git sonrasında için bi rahat etsin
Eşimle kavga eder olduk bu yüzden her dr farklı konuşuyor kafan bulanıyor 1 dr u takip et dedi devletteki tüm tahlilleri yapiyor detaylı sekilde

Eşimle kavga eder olduk bu yüzden her dr farklı konuşuyor kafan bulanıyor 1 dr u takip et dedi devletteki tüm tahlilleri yapiyor detaylı sekilde
Canım bencede fazla doktora gitmek kafanı bulandırır. Bildiğim kadarıyla kendi doktorunla uzun zamandır görüşüyosun onun sayesinde hamiş kaldın. Onun sözünden çıkma bence ve ona güven. Ben öyle gittim hiç bilmediğim bi doktora bana kesin kes konuştu. Yok çocuk özürlü yok düşer yok bilmem ne. O gece hayatımda yaşamadığım acıyı yaşadım. Anlatamam sen bildiğinden şaşma

ben burada devletteki doktordan memnun kalmadım pek ama insan bi sıkıntı çıkınca doktor doktor geziyor yani ve bi doktora inanmamak lazım canım bende kalpte sıkıntı vardı 4 doktor gezdim şükür bişey çıkmadı o yüzden diyorum

Allaha şükür bi şişkinliğim yok canım benim ama 9 aya doğru ne yapçaz hiç bilmiyorum. Tuzlu tüketmemeye çalış. Kaç kilo aldın peki??

2 kilo aldım tuza dikkat ediyorum ama yürüyüş yapamıyorum. karnım çok geriliyor ya anlatamam gaz falan olduğunda özellikle

Doğru diyorsun canım kendi Dr uma devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…