5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bende 3 haftalik hamileyim. ingilteredeyim :)

Bende hissediyorum şükür zayıf anneler daha erken hissedermis o yüzden bi yararı zayıflığımin bu oldu :) inşallah herkes hisseder en kisa zamanda cok keyifli bisi cimcime kızım yaramazlık yapıyor :) acaba burada ne var ne yok diye gezinip karistiyor heralde

Ben hala hiç hissetmiyorum kızlar beklemedeyim :)
Canım aslında şimdiye kadar hissetmen gerekiyo gibi ama bazı internette yazanlara görede 24.haftadan itibaren hissedilebilir yazıyo. Kişiden kişiye değişiyo sanırım bu durum. Ben ilk çocuğum olmasına rağmen 16.haftamda hafif hafif hissetmeye başlamıştım.

Valla karıştırıyolar içerde bişiler bende eminim buna bazen midem falan yukarı doğru kalkıp hoopp indiğini hissediyorum. Oğlum yavrum napıosun diyorum :))) rabbim herkese yaşatsın bu duyguları. 8.-9.ayda napıcaz bilmiyorum

Bende uzaninca hissediyorum kizlarcok güzel bi duygu ilk gebeliğin ama zayif olduğumdan herhalde erken hissettim darisi basiniza kizlar

Sürekli hissediyor musun ya yoksa ara ara mi.ben özellikle uzaninca hissediyorum.evde uzanır haldeyim hep bende.
Bütün tekmelerinı çok rahat hissediyorum canım hatta bazıları dışardan bile görülebilir bugün biraz dikkatli baktım da bariz belli oluyo ama hepsi değil çok nadir

Hatta bugün biraz iletişim kurduk belki de tesadüf bilmiyorum. Kızım bebeğim diye seslendim tekme attı bi kaç defa yaptı böyle . Akşam olsun eşime gostercem sabırsızlanıyorum tam ona dınletıcem tekmesını elini koyuyo karnıma bizim kız resmen uykuya geçiyo

Bütün tekmelerinı çok rahat hissediyorum canım hatta bazıları dışardan bile görülebilir bugün biraz dikkatli baktım da bariz belli oluyo ama hepsi değil çok nadir
Maşallah kuzuya benimki dışardan hissedilir gibi değil canım belkide suyu az ondan çok net belli olmuyor olabilir.havuç suyu içmeye başladım inş şifa olur

Ya ne güzel hissedenlere imreniyorum ben daha hissedemedim artık hissetmek istiyorum yaaaaa
Ben aslında hıssedelı çok olmuş canım ama o zaman daha hafif ve seyrektı . Ben anlamamıştım bebek olduğunu. Gaz sancısında bağırsak hareketi olur ya aynısı ama tabi karnının he yerinde olabiliyor. Dikkat et bak belki hıssedıyırsundur. Sırt üstü yatınca ya da oturup öne doğru egılınce çok hissediyorum ben sıkışıyor herhalde )))

Ben sırt ustu yatip ayaklarimida duz uzattim mi beyfendi rahatsiz olup vuruyo ama cok hafif bi ara annemde elini koydu bekledi vurmadi ama sanki sirtima dogru kacti bi manevra yapti icim giciklandi boyle :) 1 haftadir hissediyorum ben nabiz gibi atio boyle :)

Selam kızlar Bebeklerinizin haraketlerini hissediyorsunuz maşallah ,ben de 3 gündür bariz şekilde hissediyorum çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…