Merhabalar! Benım de gebelik haftam sizinki ile aynı ve bende henüz bişey hissetmedimBen hala hiç hissetmiyorum kızlar beklemedeyim :)
Bende onu merak ediyorum şimdiden boylelerse son aylarda karnimizi tekmelerle doldururlar inşallah sağlıklı olsunlar da tekme atmasalar ayıp olur bebekler :) bizim ismimiz belli Zeynep durmadan Zeynep diye çağırıyorum.Valla karıştırıyolar içerde bişiler bende eminim bunabazen midem falan yukarı doğru kalkıp hoopp indiğini hissediyorum. Oğlum yavrum napıosun diyorum :))) rabbim herkese yaşatsın bu duyguları. 8.-9.ayda napıcaz bilmiyorum
Benim eşim hissetti geçenlerde şimdi yine bekliyoruz ama simariyor hanım tekme kesiliyor :)Hatta bugün biraz iletişim kurduk belki de tesadüf bilmiyorum. Kızım bebeğim diye seslendim tekme attı bi kaç defa yaptı böyle . Akşam olsun eşime gostercem sabırsızlanıyorum tam ona dınletıcem tekmesını elini koyuyo karnıma bizim kız resmen uykuya geçiyo
Ayy yok biz babayla bi türlü tanısamadık. O gelince kız huzura eriyor resmen uyuyor yaaBenim eşim hissetti geçenlerde şimdi yine bekliyoruz ama simariyor hanım tekme kesiliyor :)
Nazli bi kız babaya naz yapıyor bıdık :)Ayy yok biz babayla bi türlü tanısamadık. O gelince kız huzura eriyor resmen uyuyor yaa
gözün aydın canımGünaydın bayanlar nasılsınız?
ctesi günü şükür kontrole gittim %100 erkek artık bebek kesin dönmemiş. bizim beyefendi şimdiden çok kıskanç yaeşime canım cicim konuşunca illa bi yerimi acıtıyor ileride nasıl olur bilemiyorum ama şuan durum bu çok erken başlıcak galiba biz ayrı konuşmalara
gözün aydın canımrabbim size bağışlasın inşallah
Günaydın canım. Maşallahları var yaa bizimki yalnız babadan çekiniyoBende onu merak ediyorum şimdiden boylelerse son aylarda karnimizi tekmelerle doldururlar inşallah sağlıklı olsunlar da tekme atmasalar ayıp olur bebekler :) bizim ismimiz belli Zeynep durmadan Zeynep diye çağırıyorum.
Günaydın canım çok sevindim :)) benimde 3 doktorda erkek dedi artık kız olurmu diye düşünmüyoruz. Seninki fena olcak galiba babadan kıskanıcak seni. Bizimkide baba elini dokundursun tık yok.Günaydın bayanlar nasılsınız?
ctesi günü şükür kontrole gittim %100 erkek artık bebek kesin dönmemiş. bizim beyefendi şimdiden çok kıskanç yaeşime canım cicim konuşunca illa bi yerimi acıtıyor ileride nasıl olur bilemiyorum ama şuan durum bu çok erken başlıcak galiba biz ayrı konuşmalara
Ayy yok biz babayla bi türlü tanısamadık. O gelince kız huzura eriyor resmen uyuyor yaa
Günaydın canım çok sevindim :)) benimde 3 doktorda erkek dedi artık kız olurmu diye düşünmüyoruz. Seninki fena olcak galiba babadan kıskanıcak seni. Bizimkide baba elini dokundursun tık yok.
Arttık erkek ismi düşünürsünüz biz daha bulamadık eşim iki isim istemiyo ben Emir Alp istiyorum o Emir baya çatıştık isim konusunda en son başka koymaya karar verdik ama isim bulamıyoruzsen hele ayrıntılı ultrasonda yüzünü gör bak resimlerini buzdolabımın üzerine astım. Birinde gülüyo birinde dudaklar büzülmüş şekilde. Rabbim kokularını duyup büyütmeyi nasip etsin inşallah cümlemize :)))
Ayrıntılıda emin ol daha güzel muhteşem ötesi hemde. Ben izlerken ağladım. Doktorumda cd verdi video şeklinde. Hergün açıp bakıyorum :))) hele gülüşü bu benim mi diyosun?? Çok çok çok güzellllsorma ya şimdiden böyle yani işimiz var. erkek ismi zaten düşünüyordum da eşimle anlaşamıyoruz
maşallah ya ne güzel. benim de ağustos 18 e ayrıntılı ultrason bakalım hayırlısı
Ayrıntılıda emin ol daha güzel muhteşem ötesi hemde. Ben izlerken ağladım. Doktorumda cd verdi video şeklinde. Hergün açıp bakıyorum :))) hele gülüşü bu benim mi diyosun?? Çok çok çok güzellll
Allah allah ya neden evlendinimi var?? İnşallah ciddi bi problemin yoktur canım yaa?? Komşumuzun kızında da var kalp problemi ama gayet rahat doğumunu da yaptı kızıda şimdi 5 yaşlarında. Takma kafanı doktorlar öyle korkutmak için elinden geleni yapıolar. Eskişehirdeki tıpamı gidiceksin?? Orda yaptıklarını bilmiyodum. Ben Turgay Şener'e gidiyorum. Burda da Fadime Hanma devam ediyorum. Sen Eskişehirde kime gidiyodun??maşallah ya ne kadar güzel. ben ayrıntılı için fakülteye gitmeye karar verdim. benim kalp rahatsızlığım var o yüzden en ufak sıkıntı da yine fakülteye gönderecekler o yüzden bari dedim ayrıntılı da gideyim de doktorla tanışayım yoksa hiç içimden gitmek gelmiyor. benim rahatsızlığımdan dolayı doktora gittik bebek düşünüyoruz diye adam neden evlendin dedi ya
Allah allah ya neden evlendinimi var?? İnşallah ciddi bi problemin yoktur canım yaa?? Komşumuzun kızında da var kalp problemi ama gayet rahat doğumunu da yaptı kızıda şimdi 5 yaşlarında. Takma kafanı doktorlar öyle korkutmak için elinden geleni yapıolar. Eskişehirdeki tıpamı gidiceksin?? Orda yaptıklarını bilmiyodum. Ben Turgay Şener'e gidiyorum. Burda da Fadime Hanma devam ediyorum. Sen Eskişehirde kime gidiyodun??
devlettekini anlıyorum da özeldekı dr lar neden ilgisiz onu anlamıyorum.ağızlarından bir kaç cümle duyalım diye eşşek yüküyle para verip gidiyoruz doğru düzgün ilgilenmiyolar bilemaşallah ne güzel canım ya inşallah benimde sıkıntısız geçer. ameliyat olduğum doktora gittim sonra o muaynede gerek yok dedi. tıpa gidicem Eskişehirde. Fadime hanım bana biraz ilgisiz davrandı yaEskişehir de Ümitte Perihan hanıma gidiyorum. doğumu da inşallah onda yapıcam ama daha ayrıntılı olsun istiyorsan ayrıntılı taramayı fakültede bi perinatolog a yaptır dedi. bende kalpten dolayı oraya gideyim dedim çocukta da varsa hemen belli olsun diye
Hmm ben en baştan beri Fadime hanım iyi ilgilendiğini düşündüm taki geçen muayeneye kadar. Odaya ikidebir ebe girip bişiler sorduğu için kafası karıştı falan bende çok sinir olmuştum. Ayın 1 inde yine gidicem bakalım geçen ki durumu söylicem bakalım ne dicek?? Onun dışında benim geçen aylardaki sorunlardan dolayı bilecikte çoğu kişi turgay beyi önerdi. Tıp fakültesinde de Prof. Mete tanır varmış onu önerdi, proflar muayeneye 13.30 dan başlıyolar bilgin olsun. Biz ozaman beklemek istemedik tıpta, uzman baktı sonrada Turgay beye gittik. 3.kez gidişim ama memnunum zaten kalbini bi 10 dk inceledi ayrıntılıda kan akışlarına vs baya bi baktı. İnşallah bi sorun yoktur canım. Dr çok önemli gerçekten. Fadimeyle aynı şekil olursa bende ümitte Tansel beyle devam edicem sanırım ona hiç gitmedim ama geçen arkaşım onda doğum yaptı memnundu. Bakalım nolacak?maşallah ne güzel canım ya inşallah benimde sıkıntısız geçer. ameliyat olduğum doktora gittim sonra o muaynede gerek yok dedi. tıpa gidicem Eskişehirde. Fadime hanım bana biraz ilgisiz davrandı yaEskişehir de Ümitte Perihan hanıma gidiyorum. doğumu da inşallah onda yapıcam ama daha ayrıntılı olsun istiyorsan ayrıntılı taramayı fakültede bi perinatolog a yaptır dedi. bende kalpten dolayı oraya gideyim dedim çocukta da varsa hemen belli olsun diye
Canım Fadime hanm dediğimiz devlet hastanesinde bi doktor ama ben en baştan beri ona gidiyorum baya özeldeki doktordan daha ilgiliydi, tabi hasta çok olduğu için kafa karışıklığı olabiliyo ama geçen gittiğimde bebeğin kilosunun düşük olduğunu falan söylicek kadın tam 5-6 kere ebe girdi odaya ve kadın ne söylicek ne yapçak karıştı kaldı. Normalde çok memnunum. Belkidevlettekini anlıyorum da özeldekı dr lar neden ilgisiz onu anlamıyorum.ağızlarından bir kaç cümle duyalım diye eşşek yüküyle para verip gidiyoruz doğru düzgün ilgilenmiyolar biletedavi sürecinde de benim böyleydi ne çektik adam gibi bir dr bulana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?