5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayirli günler arkadaşlar.
Bayadir giremiyorum çok stresli bi dönemden geçiyoruz. Kardeşim askerdeydi 15 temmuz gecesi komutanları eğitime gidiyoruz diye olaylara karistirmislar. Simdi tutuklandı silivriye gönderildi ama hicc haber alamiyoruz kimsenin bisey dediği yardimci olduğu yok.
Bebeğimi bile unuttum bu telasta inşallah iyidir.

Dua bekliyorum sizlerden sadece kardeşim için değil ayni durumda olan bütün kardeşlerimiz için.

KIZLARRr selam adet zamanlatınızda şişlik yaşayan varmı aranızda ? Ben genelde 25 inde adet oluyordum hamileliğim çncesi her ay 24 i ile 30 arası reamen davul gibi vucudumda bir şişlik oluyor normal mi acaba bilen varmı ?

çok şükür benim özeldeki doktorum süper ya çok memnunum telefonla da istediğim gibi konuşuyorum. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hep

Mete hoca burada Kıymet hanım ona yönlendiriyordu hep ona gitmek istiyorum bende ama direk gidince ayrıntılıya alır mı bilmiyorum. zaten bizim izinlerde sıkıntı şuan bakalım hayırlısı olsun.

biliyorum Tansel beyi de canım. benim tedavi süreci de olunca ben bayan tercih ettim memnunum doktorumdan da şükür önemli ya doktor

Canım nedenirki Allah yardımcınız olsun. Bir an önce kardeşinizden haber alıp yanınızda olur inşallah. Zor bi durum ama bebeğini unutma canım.

Ne çektim dr lardan bende.sıkıntı ya onlarada hak veriyorum hemde devlette olanlara özellikle.ama bizde kafamiz da kurup duruyor uz.ben 2 hafta daha nasıl geçer bilmiyorum.ne yerdeyim ne gokte.özelde ssk yok diye 150 lira para alıyor lar

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Maşallah bebiş iyi de ben iyi değilim, moralim bozuldu. doktor çok kilo alıyorum diye kızdı decaviti bıraktırdı yediklerine dikkat et bundan sonra dedi. decavit kilo aldırıyor mu ya? Bir de ilk 3 aydan sonra öyle fazla da yemedim ben ilk 3 ay 4 saatte bir acıkırdım yerdim sonrasında normale döndü geçtiydi acıkmalar ama kilo alımı devam etti. Bir de sık idrara çıkmalar başladı yarım saatte bir yerimde duramıyorum idrar testi yaptılar bugün sonucu yarın alacağım. ayrıntılı ultrason istedim 3 hafta sonra yapıcaz dedi doktorum. Böyle tuhaf bir gün geçirdim..

Tatlım moralini bozma kaç kilo aldın ki ?

Canım toplamda 10 kilo aldım
Canım takmaya calış ya bende cok kilo alırım die günde 40 dk yürüyüş yapıyorum yavaş tempoda acıktıgım zaman önce 2 bardak su içiyorum yazıo die bir uygulama var cep telefonları için günlük kaç kolori aldıgını gösyeriyor baya işe yarıyor bi bak derim

bakayım hemen canım çok sağol. yazmak iyi olacak galiba yoksa arada tıkındıklarımla beraber kalori baya artıyor olabilir. sık idrara çıkma olayından önce 2 km yürüyordum günde o tedavi olsun ona da devam edicem inşallah kilo alım hızım yavaşlar bu şekilde.

Yavaşlar canım ben ilk 3 ay hiç spor yapamadım sonra başladım hiç kilo almadım daha ama kalorileri hesaplayarak yiyorum 3. Aysan sonra iştahım acıldı cok fazla

Merhaba!
Benım doktorum da "decavit filan almana gerek yok bu tip multivitamınler anneye kilo aldırır. Bebek senden gerekli vitamini alıyor merak etme" demişti.

Merhaba!
Benım doktorum da "decavit filan almana gerek yok bu tip multivitamınler anneye kilo aldırır. Bebek senden gerekli vitamini alıyor merak etme" demişti.
Bende vitaminler kabuz yaptı bende bir gün alıp birgün almamaya başladım onun yerine yediklerime dikkat ediyorum .

Bende 8 kilo ama son 3 haftada aldım bütün kiloları nerdeyse.ayak ve bacaklarimda şiş.yarın kontrol var bakalim ne diyecek doktorumuz.kan ilaci decavit bunlari da kullanıyorum.
Ya bendede gaz sorunu var hala amlamadım gitti ki harekette ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…