- 1 Mart 2015
- 203
- 237
- 53
devlettekini anlıyorum da özeldekı dr lar neden ilgisiz onu anlamıyorum.ağızlarından bir kaç cümle duyalım diye eşşek yüküyle para verip gidiyoruz doğru düzgün ilgilenmiyolar biletedavi sürecinde de benim böyleydi ne çektik adam gibi bir dr bulana kadar
Hmm ben en baştan beri Fadime hanım iyi ilgilendiğini düşündüm taki geçen muayeneye kadar. Odaya ikidebir ebe girip bişiler sorduğu için kafası karıştı falan bende çok sinir olmuştum. Ayın 1 inde yine gidicem bakalım geçen ki durumu söylicem bakalım ne dicek?? Onun dışında benim geçen aylardaki sorunlardan dolayı bilecikte çoğu kişi turgay beyi önerdi. Tıp fakültesinde de Prof. Mete tanır varmış onu önerdi, proflar muayeneye 13.30 dan başlıyolar bilgin olsun. Biz ozaman beklemek istemedik tıpta, uzman baktı sonrada Turgay beye gittik. 3.kez gidişim ama memnunum zaten kalbini bi 10 dk inceledi ayrıntılıda kan akışlarına vs baya bi baktı. İnşallah bi sorun yoktur canım. Dr çok önemli gerçekten. Fadimeyle aynı şekil olursa bende ümitte Tansel beyle devam edicem sanırım ona hiç gitmedim ama geçen arkaşım onda doğum yaptı memnundu. Bakalım nolacak?
Canım nedenirki Allah yardımcınız olsun. Bir an önce kardeşinizden haber alıp yanınızda olur inşallah. Zor bi durum ama bebeğini unutma canım.Hayirli günler arkadaşlar.
Bayadir giremiyorum çok stresli bi dönemden geçiyoruz. Kardeşim askerdeydi 15 temmuz gecesi komutanları eğitime gidiyoruz diye olaylara karistirmislar. Simdi tutuklandı silivriye gönderildi ama hicc haber alamiyoruz kimsenin bisey dediği yardimci olduğu yok.
Bebeğimi bile unuttum bu telasta inşallah iyidir.
Dua bekliyorum sizlerden sadece kardeşim için değil ayni durumda olan bütün kardeşlerimiz için.
Sağol canım Allah razi olsun. İnşallah bi haber alsak o da çok rahatlatacak.Canım nedenirki Allah yardımcınız olsun. Bir an önce kardeşinizden haber alıp yanınızda olur inşallah. Zor bi durum ama bebeğini unutma canım.
Ne çektim dr lardan bende.sıkıntı ya onlarada hak veriyorum hemde devlette olanlara özellikle.ama bizde kafamiz da kurup duruyor uz.ben 2 hafta daha nasıl geçer bilmiyorum.ne yerdeyim ne gokte.özelde ssk yok diye 150 lira para alıyor larCanım Fadime hanm dediğimiz devlet hastanesinde bi doktor ama ben en baştan beri ona gidiyorum baya özeldeki doktordan daha ilgiliydi, tabi hasta çok olduğu için kafa karışıklığı olabiliyo ama geçen gittiğimde bebeğin kilosunun düşük olduğunu falan söylicek kadın tam 5-6 kere ebe girdi odaya ve kadın ne söylicek ne yapçak karıştı kaldı. Normalde çok memnunum. Belkidurulavinya arkadaşım gittiğinde ya öle bişi oldu yada kafası bimilyondu. Bizim burda çoğu kişi ondan çok memnun ve arkadaşlarımdan çoğu normal doğumu onda yaptı. Mesela abim izmir medical parkta ameliyat asistanıydı eşi doğum yapmadan ayrıldı ama eşinin doğumuna girebildi neyse ülker şirketler grubunun gelini doğum yapçakmış sezeryan saati almışlar yengenin doğum sancısı varken normal doğum istiyorum dediği halde o kadına yalakalık yapçaz diye sabah 5 te yengeyi sezeryana alıyolar abimin haberi yokken ve haberi olunca hemen ameliyata katılıyo ve kızıyo. Hiç memnun kalmadılar mesela. Özelde yapma bence diyo abimde. Herkeste değişiyo bence Hakkımızda hayırlısı olsun ne deyelim.
Bizimki de zeynep CNm :)Bende onu merak ediyorum şimdiden boylelerse son aylarda karnimizi tekmelerle doldururlar inşallah sağlıklı olsunlar da tekme atmasalar ayıp olur bebekler :) bizim ismimiz belli Zeynep durmadan Zeynep diye çağırıyorum.
Tatlım moralini bozma kaç kilo aldın ki ?Kızlar bugün kontrolüm vardı. Maşallah bebiş iyi de ben iyi değilim, moralim bozuldu. doktor çok kilo alıyorum diye kızdı decaviti bıraktırdı yediklerine dikkat et bundan sonra dedi. decavit kilo aldırıyor mu ya? Bir de ilk 3 aydan sonra öyle fazla da yemedim ben ilk 3 ay 4 saatte bir acıkırdım yerdim sonrasında normale döndü geçtiydi acıkmalar ama kilo alımı devam etti. Bir de sık idrara çıkmalar başladı yarım saatte bir yerimde duramıyorum idrar testi yaptılar bugün sonucu yarın alacağım. ayrıntılı ultrason istedim 3 hafta sonra yapıcaz dedi doktorum. Böyle tuhaf bir gün geçirdim..
Canım toplamda 10 kilo aldımTatlım moralini bozma kaç kilo aldın ki ?
Canım takmaya calış ya bende cok kilo alırım die günde 40 dk yürüyüş yapıyorum yavaş tempoda acıktıgım zaman önce 2 bardak su içiyorum yazıo die bir uygulama var cep telefonları için günlük kaç kolori aldıgını gösyeriyor baya işe yarıyor bi bak derimCanım toplamda 10 kilo aldım
bakayım hemen canım çok sağol. yazmak iyi olacak galiba yoksa arada tıkındıklarımla beraber kalori baya artıyor olabilir. sık idrara çıkma olayından önce 2 km yürüyordum günde o tedavi olsun ona da devam edicem inşallah kilo alım hızım yavaşlar bu şekilde.Canım takmaya calış ya bende cok kilo alırım die günde 40 dk yürüyüş yapıyorum yavaş tempoda acıktıgım zaman önce 2 bardak su içiyorum yazıo die bir uygulama var cep telefonları için günlük kaç kolori aldıgını gösyeriyor baya işe yarıyor bi bak derim
Yavaşlar canım ben ilk 3 ay hiç spor yapamadım sonra başladım hiç kilo almadım daha ama kalorileri hesaplayarak yiyorum 3. Aysan sonra iştahım acıldı cok fazlabakayım hemen canım çok sağol. yazmak iyi olacak galiba yoksa arada tıkındıklarımla beraber kalori baya artıyor olabilir. sık idrara çıkma olayından önce 2 km yürüyordum günde o tedavi olsun ona da devam edicem inşallah kilo alım hızım yavaşlar bu şekilde.
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Maşallah bebiş iyi de ben iyi değilim, moralim bozuldu. doktor çok kilo alıyorum diye kızdı decaviti bıraktırdı yediklerine dikkat et bundan sonra dedi. decavit kilo aldırıyor mu ya? Bir de ilk 3 aydan sonra öyle fazla da yemedim ben ilk 3 ay 4 saatte bir acıkırdım yerdim sonrasında normale döndü geçtiydi acıkmalar ama kilo alımı devam etti. Bir de sık idrara çıkmalar başladı yarım saatte bir yerimde duramıyorum idrar testi yaptılar bugün sonucu yarın alacağım. ayrıntılı ultrason istedim 3 hafta sonra yapıcaz dedi doktorum. Böyle tuhaf bir gün geçirdim..
Bende vitaminler kabuz yaptı bende bir gün alıp birgün almamaya başladım onun yerine yediklerime dikkat ediyorum .Merhaba!
Benım doktorum da "decavit filan almana gerek yok bu tip multivitamınler anneye kilo aldırır. Bebek senden gerekli vitamini alıyor merak etme" demişti.
Bende 8 kilo ama son 3 haftada aldım bütün kiloları nerdeyse.ayak ve bacaklarimda şiş.yarın kontrol var bakalim ne diyecek doktorumuz.kan ilaci decavit bunlari da kullanıyorum.Canım toplamda 10 kilo aldım
Ya bendede gaz sorunu var hala amlamadım gitti ki harekette ediyorumBende 8 kilo ama son 3 haftada aldım bütün kiloları nerdeyse.ayak ve bacaklarimda şiş.yarın kontrol var bakalim ne diyecek doktorumuz.kan ilaci decavit bunlari da kullanıyorum.
Valla canim gaz bende de çok oluyoYa bendede gaz sorunu var hala amlamadım gitti ki harekette ediyorum
Adet günlerimde hele vucudum daha cok şişiyor sonra azalıyor şişliği sizinde öle miValla canim gaz bende de çok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?