5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Oh iyi bari gögüslwrim falan acayip şişiyor 4 gün sürüyor sonra geciyor detaylı ultrasona girdiniz mi
Daha girmedim canim ama yarın kontrolde büyük ihtimalle diyecek doktorum.biran önce girmek istiyorum çok merak ediyorum melegimi :)

Daha girmedim canim ama yarın kontrolde büyük ihtimalle diyecek doktorum.biran önce girmek istiyorum çok merak ediyorum melegimi :)
Benimde haftaya salı detaylı ulyrason eşim doktor ablatırken kameraya alacak bebişi bende cok heyecanlıyım :) sanki görmediğim zaman birşey olucak gibi geliyor

Benimde haftaya salı detaylı ulyrason eşim doktor ablatırken kameraya alacak bebişi bende cok heyecanlıyım :) sanki görmediğim zaman birşey olucak gibi geliyor
Süper :) 1 ay da iyi bi zaman.göremiyoruz.özlüyoruz merak ediyoruz.Allahtan artık hareketleri hissediyoruzda biraz rahatlatiyo :)

Kızlar demir hapı kabızlık yapıyormj ?ben 5. Günüm ve cıkamıyorum tuvalete resmen ?

Kızlar demir hapı kabızlık yapıyormj ?ben 5. Günüm ve cıkamıyorum tuvalete resmen ?
Canım evet yapıyo 8 gün çıkmadığımı bilirim sabahları kuru kayısı ve suyla çare buldum. Daha ilerlesin istemiyorum da çatlağımda var ve canımı acayip yakıyo. Onu geçtim bağsura çevirmesinden korkuyorum. Ayın 1 inde randevum var sorucam bakalım nedicek doktorum?

Günaydın kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor sıcaklar ile aranız ?
Günaydın canımmm , ayyy burası yanıyomuş gibi geliyo bana ve çok ateş basıyo sanırım daha fazla hissediyorum sıcakları. 3 gündür bel ağrısıyla uğraşıyorum dün doğru düzgün bakamadım siteye bile. Uzandım geceleri uyuyamıyorum şimdiden böyleyim , ileride napıcam bilmiyorum valla. Sen nasılsın??

Suan ben dokdorda sıramı bekliyorum kendi doktorum ameliyatta badisi ile görüşücem sanırım ilacı bırak der Geceden beride sıksık lavaboya gidiyorum sistit oldum sanırım

Suan ben dokdorda sıramı bekliyorum kendi doktorum ameliyatta badisi ile görüşücem sanırım ilacı bırak der Geceden beride sıksık lavaboya gidiyorum sistit oldum sanırım
Ayy canım sistit kötü bi durum. İnşallah düzelir hemen. Ama bebiş büyüdüğü için daha fazla baskı yapıo idrar kesesine. Bebeğin duruşuda etkiliyo sanırım. Geçen gün ben hep alt kısımda hissettim bebeğimi o gün acayip wc ye gitmiştim. Öyle bişide olabilir

Bakalım verdim kültür testi 2 gün sonra cıkacak inşallah ya öle böle değil resmen idrar yapıp yataga daha kafamı koymadan tekrar geliyor illet bişi

bende aynıyım canım ya yanıyorum. çalıştığım odada klima yok camlar küçük bunalıyorum sürekli duş alıyorum. bebek beline vuruyor o zaman ya bende geceleri kalkıyorum ya sağa sola dönerken ve aynı düşünce bende de var ileride ne yapcaz

geçmiş olsun canım benim de bakteri ve protein çıktı idrar testinde monural şase verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…