5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ay inşallah akşama kadar zaman nasık gececek bilmem sürekli lavabodayım midürüm de iller bi adam görüyo git dinlen demiyor

öyle olur zaten sen kendini parçalarsın yine de tık olmaz ama biri gelir salla pati çalışır biraz canı acısa gider öyle bişey işte çok geçmiş olsun

öyle olur zaten sen kendini parçalarsın yine de tık olmaz ama biri gelir salla pati çalışır biraz canı acısa gider öyle bişey işte çok geçmiş olsun
Teşekkür deerim tatlım cok şükür geceye göre biraz iyiyim Allah ım ne zor bişi miş mesai bitimine 1 saat kalmış bana diyoki kızım kötüysen eve git

Kızlar bende de sık idrara çıkma var doktor test yaptırdı sonucunda bişey çıkmadı bol su iç dedi. Bir de az önce 2 kaşık pekmez içtim ve sırt üstü uzanıp kulaklıkla müzik dinledim. karnımı açıp elimi üzerine koydum minik pıtpıtlar duyduuum

Benimde sonucum cuma günü cıkıcak inşallah birşey vıkmaz ama sanmıyorum ben günde 3 litre su içiyorum enfeksiyon var sanırım

Haha darısı başımıza inşallah

Kızlar kabızlık için çare buldum:)bende huzursuz bacak sendromu var çok iyi bi doktor magnezyum verdi su da eriyor onu içiyorum bir büyük bardağa 2 tane atıyorum bir gün sonra kabızlıktan eser yok aksine sular seller gibi ishalim çok sıkıntısı olan varsa içsin hemen bebeğe de hiç zararı yok aksine faydalı:)

Valla banada doktor bugun bi ilaç verdi :) eger lavabodan cıkabikirsem ismini yazarım içtiğimden beri ishalim resmen

bende magnezyumun hapini kullanıyorum toz daha etkili ama içemiyorum ve bacak kasılmalarım oluyor ara ara

kuzenime de bekunis vermişlerdi hamile iken o da süper bi ilaç ya içtikten bikaç saat sonra etki gösteriyor

Bende magnezyum içiyorum ama hergün değil 2gun arayla ve kabizliga gerçekten çok iyi geliyor rahatladım bende kan şurubu içiyorum minik sislerde hap mide bulantısı yaptı artık yollarda istifra eder oldum bıraktım doktorum şurup verdi tadida kötü değil sabah akşam içiyorum neyse oda iştahsızlık yaptı kilo almak istiyorum ama alamicam bu ayda heralde 55kilo olmam lazım doktorum kızıyor bana ama şükür bebeğim de bi sıkıntı yok zayifligimin

Bende kan şurubu kullaniorum cnm günde 1tane yeni yeni kabiz olmaya basladim bende iyice artmaz insallah

Bende kan şurubu kullaniorum cnm günde 1tane yeni yeni kabiz olmaya basladim bende iyice artmaz insallah
Bana 2 sise denildi acaba fazlami oluyor ? Kabızlık baya yapıyor ama magnezyum içiyorum ki yapmasın diye onu içince gun içinde kabızlık geçiyor inşallah bisi olmaz daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…