Canım benimde anemi sorunum var taşıyıcıyım öyle olunca millet 1 hap veya şurup içiyo ben günde 2 tane içiorum ve aynı anda gün içinde kan fazlaca yapsın diemiş. Decavitle karıştırınca midem de acayip bulanıyo. Böylece kabızlık sorunum baya baya ilerlemişti. Şu an sabah kalkar kalkmaz kuru kayısı üzüm ve su çok rahatladım Allaha şükür. İnşallah bi an önce geçer bu sorunlar :))Bana 2 sise denildi acaba fazlami oluyor ? Kabızlık baya yapıyor ama magnezyum içiyorum ki yapmasın diye onu içince gun içinde kabızlık geçiyor inşallah bisi olmaz daha fazla
Ben ankaradayım zekai tahir de yaptırdım Doğum evi. Sıradan geçti tabi ama o kadar para verecek durumum yoktu bu araKızlar ayrintili ultrason hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptirdiniz mi bide bu benim hastane fazla para istio bunun icin ya300 lira 4 boyutlu cekiyoruz biz dedi her yerde ayni deil mi ya da nasil oluyo bilgi verirmisiniz ?
300 lira benide zorlar malum dugunu kendi yapmis bir cift olarak ayda 4 kredi oduyoruz ee bu aralar ben hep raporluyum malum para kesilio bizde performans kesiolar filan skinti bende zorlayip vericem yani cocuk icin napalim hani daha iyiyse ona gideyim yani zaten randevu aldim da iste cikar yol ariyom genedeBen ankaradayım zekai tahir de yaptırdım Doğum evi. Sıradan geçti tabi ama o kadar para verecek durumum yoktu bu ara
Yani düşündüm özel hastaneye gıtme imkanı olmayan bi sürü insan oraya gidiyor. Ya nasip dedim gittim işte300 lira benide zorlar malum dugunu kendi yapmis bir cift olarak ayda 4 kredi oduyoruz ee bu aralar ben hep raporluyum malum para kesilio bizde performans kesiolar filan skinti bende zorlayip vericem yani cocuk icin napalim hani daha iyiyse ona gideyim yani zaten randevu aldim da iste cikar yol ariyom genede
Adı magnesie calsine dir canım ben yıllarca içtim onu.DoZunu iyi ayarlamazsan ishal eder ama güzel ayarlarsan normal çıkarsın.1,5 ölçeğe indirip bi dene geceleri yatmadan önce.Ben de kabızım ama o iğrenç ilacı yıllarca içtiğim için aklıma gelince bile dilime tadı geliyor midem bulanıyor.Allah sana da yardım etsin o ilaçla ,ben de ilacı içmek istemediğim için hergün tuvalete gidip oturup bekliyorum anca bu şekilde kurtuluyorumKızlar kabızlık için çare buldum:)bende huzursuz bacak sendromu var çok iyi bi doktor magnezyum verdi su da eriyor onu içiyorum bir büyük bardağa 2 tane atıyorum bir gün sonra kabızlıktan eser yok aksine sular seller gibi ishalim çok sıkıntısı olan varsa içsin hemen bebeğe de hiç zararı yok aksine faydalı:)
Ben de Zübeyde hanima gidiyorum 18. Haftadayim. Bebegin olduğu yerde sabahtan beri bi sanci var. Acaba bisey mi oldu bebegime. Hic boyle bisey hissetmemistimBende etlik Zübeyde hanim da yaptircamiki hafta sonra
Olmazsa yarin git bi canim ihmal etmeBen de Zübeyde hanima gidiyorum 18. Haftadayim. Bebegin olduğu yerde sabahtan beri bi sanci var. Acaba bisey mi oldu bebegime. Hic boyle bisey hissetmemistim
Yabanciyim bursada 5 ay du tayinle geleliYani düşündüm özel hastaneye gıtme imkanı olmayan bi sürü insan oraya gidiyor. Ya nasip dedim gittim işte
Canım ben yaptırdım ayrıntılı ultrasonu tavsiye ederim çünkü çocuğun tüm organlarına bakılıyo tek tek. Ama ben özel muayaneye perinatolog prof. gittim. Onun muayene ücreti 300 tl. Seninki özel hastanede kendi doktorun yapması gerekmiyomu?? Muayene ücreti içinde diye biliyorum. İstersen bi araştır ama yaptırmanı tavsiye ediyorum.Kızlar ayrintili ultrason hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptirdiniz mi bide bu benim hastane fazla para istio bunun icin ya300 lira 4 boyutlu cekiyoruz biz dedi her yerde ayni deil mi ya da nasil oluyo bilgi verirmisiniz ?
Canim sadece radyolog cekio galiba bilmiom ama gene de bu cekim fiyati 300 galiba muayemiz hep ayni 90 lira zatenCanım ben yaptırdım ayrıntılı ultrasonu tavsiye ederim çünkü çocuğun tüm organlarına bakılıyo tek tek. Ama ben özel muayaneye perinatolog prof. gittim. Onun muayene ücreti 300 tl. Seninki özel hastanede kendi doktorun yapması gerekmiyomu?? Muayene ücreti içinde diye biliyorum. İstersen bi araştır ama yaptırmanı tavsiye ediyorum.
Canım radyolog mu çekiyo bilmiyorum hiç araştırmadım ama benim kordonda kan akımı biraz yavaştı 14-15. haftalarımda ozaman bu prof. bulmuştum. Muayene ücreti 300 tl sabit. 3 kez gittim aynı zamanda perinatologmuş, tüm ayrıntılarıyla da inceleme yapıyomuş damarları falan. Baya memnun kaldım ayrıca devlet hastanesine gidiyorum doktora o da gitmiş olduğum prof. önermişti. Bazıları ayrıntılıyı yaptırmak istemiyomuş ama kalp rahatsızlıkları midesi beyni böbreklerine bakılıyo en azından erken müdahale edilebilir. Tabi herşeyin hayırlısı yapılan inceleemenin %100 garantisi tabiki yok ileriki haftalarda ne olucanı kimse bilemez ama yaptırmak en faydalısı.Canim sadece radyolog cekio galiba bilmiom ama gene de bu cekim fiyati 300 galiba muayemiz hep ayni 90 lira zaten
Yoo canim hani yaptirmak istememe gibi bi istegim hic yok cunku 2 li 3 lu tarama yaptirmadim kandan oldugu icin cok saglikli bulmuyorum ama ense kalinligina baktirdim mesela gozle gorulur herseyi yaptiririm bunuda ayni sekilde geriden gelen organlar filan oluyo allah korusun yavrularimizi en azindan bunlarin tedavisi var yani 2 li 3 lu taramada sadece engel durumuna baktiklari icin e bende aldirmicam die yaptirmak istemedim acikcasi ama bunu kesin yaptircam sadece bunkadar para vermeye deger mi die sordum ama zaten baska bi yerden randevu bulamam artik :)Canım radyolog mu çekiyo bilmiyorum hiç araştırmadım ama benim kordonda kan akımı biraz yavaştı 14-15. haftalarımda ozaman bu prof. bulmuştum. Muayene ücreti 300 tl sabit. 3 kez gittim aynı zamanda perinatologmuş, tüm ayrıntılarıyla da inceleme yapıyomuş damarları falan. Baya memnun kaldım ayrıca devlet hastanesine gidiyorum doktora o da gitmiş olduğum prof. önermişti. Bazıları ayrıntılıyı yaptırmak istemiyomuş ama kalp rahatsızlıkları midesi beyni böbreklerine bakılıyo en azından erken müdahale edilebilir. Tabi herşeyin hayırlısı yapılan inceleemenin %100 garantisi tabiki yok ileriki haftalarda ne olucanı kimse bilemez ama yaptırmak en faydalısı.
Evet canım sadece radyologlar ve perınatologlar yapıyo. Perınatolojı eğitimi almış kadın doğum uzm. Da yapıyormuş ama pek yok herhalde genelde radyologlar bakıyo. Hadi hayırlısı...Canım radyolog mu çekiyo bilmiyorum hiç araştırmadım ama benim kordonda kan akımı biraz yavaştı 14-15. haftalarımda ozaman bu prof. bulmuştum. Muayene ücreti 300 tl sabit. 3 kez gittim aynı zamanda perinatologmuş, tüm ayrıntılarıyla da inceleme yapıyomuş damarları falan. Baya memnun kaldım ayrıca devlet hastanesine gidiyorum doktora o da gitmiş olduğum prof. önermişti. Bazıları ayrıntılıyı yaptırmak istemiyomuş ama kalp rahatsızlıkları midesi beyni böbreklerine bakılıyo en azından erken müdahale edilebilir. Tabi herşeyin hayırlısı yapılan inceleemenin %100 garantisi tabiki yok ileriki haftalarda ne olucanı kimse bilemez ama yaptırmak en faydalısı.
Ben de geçen ay 3 kilo almıştım nasıl oldu anlamadımSelam kızlar.Bende çarşamba bebisimi görmeye gittim herşey yolunda şükür ama ben çok kilo almışım doktorum baya uyardı.su anda 8kilo ama son 1ayda aniden aldım doktorumda haliyle panikledi böyle devam ederse diye.
Makarna,pilav,beyaz ekmek,reçel,pekmez,tatlılar,meyvesulari vs. Kesinlikle yemeyeceksin dedi.sebze ve et yemelisin dedi.moralim bozuldu haliyle ama dikkat etmeye başladım.umarım daha fazla almam.1agustos da ayrintiliya giricem.bugunde aşı vurulmak icin saglik ocagina gidicem.bende durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?