Nasıl yapıyorsun canim meyve suyunu bende hazirliyayim artık evde.Ben de geçen ay 3 kilo almıştım nasıl oldu anlamadımbu ay 1 kiloyla kapattım meyve suyumu falan evde kendim yapıyorum kışlık da hazırladım diğerleri gerçekten çok sakıncalıymıs
ben daha olmadım canım 6 ay lık olunca yapıyorlarmış öyle dediler bana daSaglik ocagina gittim aşı yapmadilar sistemlerinde 18haftalik gorunuyomusum.geç kayıt actirmistim ondan mi oldu anlamadım.19agustosa çağırdılar aşı için yani 24 haftalık olmuş oluyorum.hala aşı olmamış olan varmı geç bir zaman mi acaba
Ben vişne suyu yaptım canım içine çok az şeker de koydum. Az bi suyla kaynatıyorum tam ölçülü yapmıyorum ben göz kararı. Mesela kuru fasulye gibi düşün. Kaynamaya başlayınca 10 dk kaynat kapat altını sonra kavanozlara koydum tanelerıyle beraber. sıcakken ağzını sıkıca kapattım. İçeceğim bzaman bi kavanozdan 2 litre meyve suyu çıkacak sekilde şu ilave edip içiyorum. Şeker koymayadabılırsın ama vişne çok eksi oluyoNasıl yapıyorsun canim meyve suyunu bende hazirliyayim artık evde.
decavit vitamini de kesti oda kilo aldiriyo sanirim sende kullaniyomusun.omega3 e başlattı.
Birde artık sol tarafına yat dedi arada sağa da yatabilirsn ama sırt üstü yatma dedi.
Ben salı günü yaptırdım tam bi ay sonra ikinci doz için çağırdılar. 20. Haftada yapıyorlarmış ben 21. De gıdebıldımben daha olmadım canım 6 ay lık olunca yapıyorlarmış öyle dediler bana da
Sağol canim benim ellerine sağlık yapi cam mutlakaBen vişne suyu yaptım canım içine çok az şeker de koydum. Az bi suyla kaynatıyorum tam ölçülü yapmıyorum ben göz kararı. Mesela kuru fasulye gibi düşün. Kaynamaya başlayınca 10 dk kaynat kapat altını sonra kavanozlara koydum tanelerıyle beraber. sıcakken ağzını sıkıca kapattım. İçeceğim bzaman bi kavanozdan 2 litre meyve suyu çıkacak sekilde şu ilave edip içiyorum. Şeker koymayadabılırsın ama vişne çok eksi oluyokayısı da yapıyorum bi de erik. İkiye böl çekirdeklerini çıkar kaynat az bi suyla isteğe göre şeker de koy. Soğuyunca kevgırden geçiriyorum üzerine su ilave edip içiyorum. Kayısı ve eriği hazırlayıp pısırmeden dondurucuya da koyabılırsın. Şekere da fazla takılma çok tatlı olmayacak şekilde köy derim oburlerının içinde neler neler var...
Iyi bari doktora da sorarım olmadiben daha olmadım canım 6 ay lık olunca yapıyorlarmış öyle dediler bana da
Hmmm anladım canım. Yaptırman daha iyi verdiğin paraya değiyo bence. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın ve bebişini 4 boyutlu görürsünYoo canim hani yaptirmak istememe gibi bi istegim hic yok cunku 2 li 3 lu tarama yaptirmadim kandan oldugu icin cok saglikli bulmuyorum ama ense kalinligina baktirdim mesela gozle gorulur herseyi yaptiririm bunuda ayni sekilde geriden gelen organlar filan oluyo allah korusun yavrularimizi en azindan bunlarin tedavisi var yani 2 li 3 lu taramada sadece engel durumuna baktiklari icin e bende aldirmicam die yaptirmak istemedim acikcasi ama bunu kesin yaptircam sadece bunkadar para vermeye deger mi die sordum ama zaten baska bi yerden randevu bulamam artik :)
Bana Şali günü yapilacak cnm asiSaglik ocagina gittim aşı yapmadilar sistemlerinde 18haftalik gorunuyomusum.geç kayıt actirmistim ondan mi oldu anlamadım.19agustosa çağırdılar aşı için yani 24 haftalık olmuş oluyorum.hala aşı olmamış olan varmı geç bir zaman mi acaba
Aynen canım ya sıcaktan hiçbir şey yapasım yok dışarı da çıkılmıyor kendimi ev işlerine verdim sıkıntıdan orayı burayı cifliyorumnasılsınız kızlar nasıl gidiyor?sıcaklar hiç keyif bırakmıyor insandagünler hiç geçmiyor sankii
ben işte yapamıyorum gün boyu dinlenmem lazım,mecburen uzanıyorum ara ara kalkıp ufak tefek bişeyler yapıp geri uzanıyorum.eşimle limoniyiz onun da etkisi var sorun hep üst üste yaniAynen canım ya sıcaktan hiçbir şey yapasım yok dışarı da çıkılmıyor kendimi ev işlerine verdim sıkıntıdan orayı burayı cifliyorumdün de nette gezerken doğum resimlerine baktım ödüm koptu
çok ayakta durunca bana da ole oluo cnm tatli birşey atistir sirt ustu uzan karbona biraz tikla konuş bebeginle aninda tepki verio ben hep ole yapiorum hemen tepki verio endiselenmeArkadaşlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini çok net bir şekilde hissediyordum ama dün misafirlerim vardı ayakta çok durdum çok yoruldum hatta şuan da belim ağrıyor dünden beri hiç hareket hissetmiyorum.çok Korkuyorum,benim gibi olan var mı ?
7.haftamda olmuştu cnm progestan verdi doktor dinlen bol bol dedi bi hafta sonra geçti çok sukurMerhaba kızlar hamileliğin ilk haftalarinda kahverengi lekelenmesi yaşayan oldumu olduysa ne kullandı ve kaç günde geçti cvp yazarsanız sevinirim
Tsk ederim canım cvbin için rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins7.haftamda olmuştu cnm progestan verdi doktor dinlen bol bol dedi bi hafta sonra geçti çok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?