5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben de geçen ay 3 kilo almıştım nasıl oldu anlamadım bu ay 1 kiloyla kapattım meyve suyumu falan evde kendim yapıyorum kışlık da hazırladım diğerleri gerçekten çok sakıncalıymıs
Nasıl yapıyorsun canim meyve suyunu bende hazirliyayim artık evde.
decavit vitamini de kesti oda kilo aldiriyo sanirim sende kullaniyomusun.omega3 e başlattı.
Birde artık sol tarafına yat dedi arada sağa da yatabilirsn ama sırt üstü yatma dedi.

kızlar ayrıntılıya kaçıncı haftada alıyorlar ben haftaya 23. hafta oluyor kısmetse dr randevum 3 lü mü 4 lümü alıyolar bilmiyorum şimdiye kadar sadece 2 li test yapıldı bana.perşembe günü dr randevum.bebeğin suyu ne durumda öyle merak ediyorumki anlatamam.rüyama bile giriyor

Saglik ocagina gittim aşı yapmadilar sistemlerinde 18haftalik gorunuyomusum.geç kayıt actirmistim ondan mi oldu anlamadım.19agustosa çağırdılar aşı için yani 24 haftalık olmuş oluyorum.hala aşı olmamış olan varmı geç bir zaman mi acaba

ben daha olmadım canım 6 ay lık olunca yapıyorlarmış öyle dediler bana da

Ben vişne suyu yaptım canım içine çok az şeker de koydum. Az bi suyla kaynatıyorum tam ölçülü yapmıyorum ben göz kararı. Mesela kuru fasulye gibi düşün. Kaynamaya başlayınca 10 dk kaynat kapat altını sonra kavanozlara koydum tanelerıyle beraber. sıcakken ağzını sıkıca kapattım. İçeceğim bzaman bi kavanozdan 2 litre meyve suyu çıkacak sekilde şu ilave edip içiyorum. Şeker koymayadabılırsın ama vişne çok eksi oluyo kayısı da yapıyorum bi de erik. İkiye böl çekirdeklerini çıkar kaynat az bi suyla isteğe göre şeker de koy. Soğuyunca kevgırden geçiriyorum üzerine su ilave edip içiyorum. Kayısı ve eriği hazırlayıp pısırmeden dondurucuya da koyabılırsın. Şekere da fazla takılma çok tatlı olmayacak şekilde köy derim oburlerının içinde neler neler var...

Sağol canim benim ellerine sağlık yapi cam mutlaka

ben de hazır meyve suyu çok fazla içiyordum bıraktım eşimle evde yapıyoruz meyve sularını artık. hazırlar çok kilo aldırıyormuş ben de aldım baya. Benim aşımı yaptı sağlık ocağı 20. haftada bir de 24te gel yine yapacağız dediler. tetanozu 2 defa yapıyorlar sanırım.

Hmmm anladım canım. Yaptırman daha iyi verdiğin paraya değiyo bence. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın ve bebişini 4 boyutlu görürsün insan görünce yüzünü unutamıyo muhteşem bi duygu

Bana Şali günü yapilacak cnm asi

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor?sıcaklar hiç keyif bırakmıyor insandagünler hiç geçmiyor sankii

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor?sıcaklar hiç keyif bırakmıyor insandagünler hiç geçmiyor sankii
Aynen canım ya sıcaktan hiçbir şey yapasım yok dışarı da çıkılmıyor kendimi ev işlerine verdim sıkıntıdan orayı burayı cifliyorum dün de nette gezerken doğum resimlerine baktım ödüm koptu

ben işte yapamıyorum gün boyu dinlenmem lazım,mecburen uzanıyorum ara ara kalkıp ufak tefek bişeyler yapıp geri uzanıyorum.eşimle limoniyiz onun da etkisi var sorun hep üst üste yani

Arkadaşlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini çok net bir şekilde hissediyordum ama dün misafirlerim vardı ayakta çok durdum çok yoruldum hatta şuan da belim ağrıyor dünden beri hiç hareket hissetmiyorum.çok Korkuyorum,benim gibi olan var mı ?

Merhaba kızlar hamileliğin ilk haftalarinda kahverengi lekelenmesi yaşayan oldumu olduysa ne kullandı ve kaç günde geçti cvp yazarsanız sevinirim

çok ayakta durunca bana da ole oluo cnm tatli birşey atistir sirt ustu uzan karbona biraz tikla konuş bebeginle aninda tepki verio ben hep ole yapiorum hemen tepki verio endiselenme

Merhaba kızlar hamileliğin ilk haftalarinda kahverengi lekelenmesi yaşayan oldumu olduysa ne kullandı ve kaç günde geçti cvp yazarsanız sevinirim
7.haftamda olmuştu cnm progestan verdi doktor dinlen bol bol dedi bi hafta sonra geçti çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…