Ayy heyecanla bekliorum ayin 17 siniHmmm anladım canım. Yaptırman daha iyi verdiğin paraya değiyo bence. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın ve bebişini 4 boyutlu görürsüninsan görünce yüzünü unutamıyo muhteşem bi duygu
Tatlim en az senin kadar o da yoruluyo sen ayaktayken ondan bugun yorgunluktan oynamiyodur yani sıkma canını dinlen yarin tekrar oynar allahin izniyle :)Arkadaşlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini çok net bir şekilde hissediyordum ama dün misafirlerim vardı ayakta çok durdum çok yoruldum hatta şuan da belim ağrıyor dünden beri hiç hareket hissetmiyorum.çok Korkuyorum,benim gibi olan var mı ?
Oluyo canım bazen onlar da yoruluyor mudur nedir ben de uzun yol gidince hissetmiyorum baya bi süreArkadaşlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini çok net bir şekilde hissediyordum ama dün misafirlerim vardı ayakta çok durdum çok yoruldum hatta şuan da belim ağrıyor dünden beri hiç hareket hissetmiyorum.çok Korkuyorum,benim gibi olan var mı ?
Ne demek cnm amin amin cümlesiyle beraber inşallah hep beraberTsk ederim canım cvbin için rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins
Bende oldu Can'ım 2 gün üst üste bir kaç damla kahve leke geldi doktorum Protestan verdi 15 gün fitil olarak kullandım çok şükür geçti sonra tekrarlamadı.Sen de doktoruna söyle geldiğini mümkünse fitil olarak kullan çünkü hap olarak alınınca halsizlik yapıyor diyorlar.Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklıdır bebeğinMerhaba kızlar hamileliğin ilk haftalarinda kahverengi lekelenmesi yaşayan oldumu olduysa ne kullandı ve kaç günde geçti cvp yazarsanız sevinirim
Tamam canım çok Sağolasın hemen deneyeceğimçok ayakta durunca bana da ole oluo cnm tatli birşey atistir sirt ustu uzan karbona biraz tikla konuş bebeginle aninda tepki verio ben hep ole yapiorum hemen tepki verio endiselenme
İnşallah Can'ım benim Allah razı olsun.Çok paniğiz biz ya yarısı bitti daha bi yarısı daha var hayrlısıyla tez geçer inşallah hepimizin içinTatlim en az senin kadar o da yoruluyo sen ayaktayken ondan bugun yorgunluktan oynamiyodur yani sıkma canını dinlen yarin tekrar oynar allahin izniyle :)
Galiba yoruluyor miniklerimiz de ya, onlar niye yoruluyor ki biz hareket edince beşik gibi sallanıyorlar gün boyu uyumak yerine bizi huzursuz ediyorlarOluyo canım bazen onlar da yoruluyor mudur nedir ben de uzun yol gidince hissetmiyorum baya bi süre
Canım kasılmalar birkaç saatte bir olursa normalmiş Braxton Hicks Kasılmaları (Yalancı Doğum Sancısı) diyor ona. doğum kasılmaları 5-10 dkda bir oluyormuş. ama sen yine de bir doktora git için rahat etsin istersen.kızlar gece boyunca yatmadım alttan böyle kasılmalar oldu alt karın tarafım ağrıdı neden olabilir ya acilliktim resmeneşim gece vardiyesindeydi ona da söylemedim hiç o ağrı neden olur ya bebeğin suyu az dediler ya acaba erken doğum falanmı diye gözüme uyku girmedi
canım şu an ağrı yok mesela ağrı gece boyu oldu kasılma şeklinde ama akıntı kanama vs yoktu şükür.gün içinde ağrı olursa gidicem inşallah kötü bişey yoktur.perşembeye randevum var dr a hayırlısıyla gecseydi şu bir kaç gün yaCanım kasılmalar birkaç saatte bir olursa normalmiş Braxton Hicks Kasılmaları (Yalancı Doğum Sancısı) diyor ona. doğum kasılmaları 5-10 dkda bir oluyormuş. ama sen yine de bir doktora git için rahat etsin istersen.
evet canım hala sada hastanesine gidiyorum.Kısmetse ayrıntılıya 6 ağustosta gircem.Fiyat konusunda bilgi alamadım gidince veryorlarmış.Ama duyduğuma göre 130 tl civarındaymış + muayne ücreti de 40 = 170 tl olacak sanırımHayirli günler arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah.
İzmirde ki hamisler hangi hastane/doktor a gidiyorsunuz?
Ben Şifa da Mine hanima gidiyodum ama hastane kapandi. Simdi yani doktor ariyorum bide ayrintili için randevu almistim o da kaldi. Yaptiranlar doktorundan memnun olanlar tavsiye yazabilir mi.
canchu canim sen Sada ya devam ediyor musun? Ayrintili yaptirdin mi fiyati vs nasil bilgi verebilir misin.
evet canım hala sada hastanesine gidiyorum.Kısmetse ayrıntılıya 6 ağustosta gircem.Fiyat konusunda bilgi alamadım gidince veryorlarmış.Ama duyduğuma göre 130 tl civarındaymış + muayne ücreti de 40 = 170 tl olacak sanırım
Doktorumdan memnunum,az öz konuşuyor dikkatli davranıyor kibar anlayışlı birisi.Niye sana o fiyatı vermezler Dedi anlamadım?Hastaneyi aradim ama telefonda fiyat bilgisi veremiyoruz dediler. Kuzenim oraya gidiyor 70 TL ye yaptirmis ama sana o fiyati vermezler dedi anlamadim.
Doktordan memnun musun?
Bende hic anlamadim canim niye diye sordum normalde daha fazla dedi sadece çok kurcalamadim bende acikcasi.Doktorumdan memnunum,az öz konuşuyor dikkatli davranıyor kibar anlayışlı birisi.Niye sana o fiyatı vermezler Dedi anlamadım?
Tamam canım yazarım tabi kiBende hic anlamadim canim niye diye sordum normalde daha fazla dedi sadece çok kurcalamadim bende acikcasi.
Sen gittiğinde bana yazar misin fiyat bilgisi birde ayrintili ultrason nasildi içine sindi mi vs gibi.
Aynen ya sürekli tekmeliyorgünaydın kızlar nasılsınız ? bebişleriniz ne yapıyor ? benim ki kıpır kıpır ya gece bile uyutmuyor ileride ne olacak bilmiyorum ?
ben yeni açılan bir hastane var tepecik doğumun yannda Ege Şehir hastanesi Su hastanesine gidiyordum doktorum oraya gecince bende gectim Melek Canbaba doktorumda cok memnunum tavsiye ederim :)Hayirli günler arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah.
İzmirde ki hamisler hangi hastane/doktor a gidiyorsunuz?
Ben Şifa da Mine hanima gidiyodum ama hastane kapandi. Simdi yani doktor ariyorum bide ayrintili için randevu almistim o da kaldi. Yaptiranlar doktorundan memnun olanlar tavsiye yazabilir mi.
canchu canim sen Sada ya devam ediyor musun? Ayrintili yaptirdin mi fiyati vs nasil bilgi verebilir misin.
ben hala bariz hissetmiyorum yagünaydın kızlar nasılsınız ? bebişleriniz ne yapıyor ? benim ki kıpır kıpır ya gece bile uyutmuyor ileride ne olacak bilmiyorum ?
ben hala bariz hissetmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?