5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

sırt üstü yat canım ya karnımda hareketleri görürsün biraz da nefesini tutarsan fark edersin inşallah
Deniyorum bir haftadır hatta baya taktım bu hafta kafaya bunu moralimde bozuluyor kalp dinleme cihazıyla dinlediğimde baya ses geliyo kıpırdıyor belli ama ben hisetmyrm acaba göbekliyim biraz ondan mı oluyor

Kızlar lekelenmem geçmedi daha prolutron iğne üç günde bir vuruluyorum günde üç defa progestan hap alıyorum hafif adet sancimda var sıcak basıyor bunlar normalmi beş haftalik oldum sizin lekelenme olduğunda doktorunuz ne dedi

benim doktorum lekelenmeden korkma dedi. taze kan gelirse kork dedi. benim de 10. haftadan önce az bi lekelenmem oldu 10. haftada parça düşürdüm progestana başladı 3 kutu kullanmıştım. şükür artık bişey kalmadı. hap bunaltı yapabiliyor Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah bişey olmaz ayaklarını biraz yukarı kaldır ve uzan. tedbir amaçlı çok ayakta dolanma

Deniyorum bir haftadır hatta baya taktım bu hafta kafaya bunu moralimde bozuluyor kalp dinleme cihazıyla dinlediğimde baya ses geliyo kıpırdıyor belli ama ben hisetmyrm acaba göbekliyim biraz ondan mı oluyor

ses geliyormuş sen içini ferah tut kimisi geç hissedermiş belki de bebiş uslu işte :) benim de göbeğim vardı ama çok öyle değildi. şimdi koca göbüşlü oldum geriliyor bi de inşallah hissedersin

Tsk ederim canım parça dediğin kahverengi bir parcami benim ufak ufak parcalarda geliyo kahverengi adet sancimda var biraz korkuyorum

Tsk ederim canım parça dediğin kahverengi bir parcami benim ufak ufak parcalarda geliyo kahverengi adet sancimda var biraz korkuyorum

yok canım bildiğin kan pıhtısı attım ben biraz büyükçe hemde. kahverenginin önemi yok dedi doktorum ama canını sıkacağına doktorunu ara yine de devam edeiyor diye

yok canım bildiğin kan pıhtısı attım ben biraz büyükçe hemde. kahverenginin önemi yok dedi doktorum ama canını sıkacağına doktorunu ara yine de devam edeiyor diye
Canım özelde doktora gittim parça atarsan gel dedi ilgilenmedi o kadar devlette doktora gittim kesen gayet iyi dedi prolutron iğne verdi dinleneceksin dedi bide özelde ki doktor kesen biraz bozulmuş dedi hangisine inanacam bilmiyorum

ben tek doktora gittim hep memnundum şükür iyi doktorum. devletteki doktor bana da değişik davrandı o yüzden pek devlete gitmedim kendi doktorumla devam ettim. sana göre hangisi iyi ise kafanı rahat ettiriyorsa onun dediğini yap

gündüz biz hareket ederken genelde uyuyorlar gece acısını çıkartıyorlar ya düşünüyorum yani çıkınca nasıl olacak diye
Hiç bilemiyorum bazen öyle tekme atıyor ki dışardan görülür. İşte babasıyla bi tanıstıramadım o gelince uyuyo. Ya da sabahları tekmeliyor elini karnıma koyunca kızdan tik yok. Bana cilve yapıyo diyo babası

Rabbim yardımcısı olsun tez zamanda kurtulur inşAllah. çok üzücü.

kızların zaten nazı cilvesi hep babaya, benim ki erkek ve şimdiden kıskanç beni kıskanıyor babasından

Çok imreniyorum sürekli kıpır kıpır diyenlere bende hala tam hissedemiyorum bi kere tam hissettim ondan sonra sadece ara da nadiren pıt pıt bende istiyorum yaaaaa sürekli oynasın dışardan falan göreyim:)

QUOTE="durulavinya, post: 47478621, member: 737362"]kızların zaten nazı cilvesi hep babaya, benim ki erkek ve şimdiden kıskanç beni kıskanıyor babasından [/QUOTE]
Yani bence resmen cılvelesıyorlar bence de seninki kıskanıyordur. Ayyy çok merak ediyorum yaa yüzünü gözünü ellerini... Sağ salim bi gelseler...

Çok imreniyorum sürekli kıpır kıpır diyenlere bende hala tam hissedemiyorum bi kere tam hissettim ondan sonra sadece ara da nadiren pıt pıt bende istiyorum yaaaaa sürekli oynasın dışardan falan göreyim:)
Dışardan her hareketi belli olmuyo zaten canım bazen çok sert vuruyor o zaman belli oluyor. Onun dışında benimkiler de pıt pıt biraz de dönüyo ıcerde

QUOTE="durulavinya, post: 47478621, member: 737362"]kızların zaten nazı cilvesi hep babaya, benim ki erkek ve şimdiden kıskanç beni kıskanıyor babasından
Yani bence resmen cılvelesıyorlar bence de seninki kıskanıyordur. Ayyy çok merak ediyorum yaa yüzünü gözünü ellerini... Sağ salim bi gelseler...[/QUOTE]

ayrıntılı ultrasona girdin mi canım ?

ben yeni açılan bir hastane var tepecik doğumun yannda Ege Şehir hastanesi Su hastanesine gidiyordum doktorum oraya gecince bende gectim Melek Canbaba doktorumda cok memnunum tavsiye ederim :)
Çok teşekkür ederim canim. Ben karsiyakadayim o taraf uzak kaliyo sürekli gidip gelmek icin malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…