ben tek doktora gittim hep memnundum şükür iyi doktorum. devletteki doktor bana da değişik davrandı o yüzden pek devlete gitmedim kendi doktorumla devam ettim. sana göre hangisi iyi ise kafanı rahat ettiriyorsa onun dediğini yap
Canım benim kahverengi akintim geldiğinde hemen özelde ki doktora gittim kadın bana niye geldin dedi lekem oldu dedim gelmemen lazımdı dedi bu yüzden devlette iyi bir doktora gittim
Canım benim kahverengi akintim geldiğinde hemen özelde ki doktora gittim kadın bana niye geldin dedi lekem oldu dedim gelmemen lazımdı dedi bu yüzden devlette iyi bir doktora gittim
Bana ayrıntılı için 23. hafta dedi doktor çok sabırsızım zaman geçmiyor Bir de bu aralar doğumdan korkmalar başladı bende düşündükçe korku sarıyor uf..
Bana ayrıntılı için 23. hafta dedi doktor çok sabırsızım zaman geçmiyor Bir de bu aralar doğumdan korkmalar başladı bende düşündükçe korku sarıyor uf..
Günaydın kızlarrrr bugün evlilik yıldönümümüz çok heycanlıyım sanki ilk günki o heycan var üzerimde 2. Senemiz doluyor. Dün akşam bizim ufaklık sanki hissetmiş gibi içimde 3 adım halay çekti mübarek artık babasına naz yapmıyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
22-23.haftada olan arkadaşlar bebkleriniz kaç gr. Acaba?? Ben dün kontrole gittim bebğin küçük dedi 574 gr yazıyo kağıtta. Çokmu küçük oluyo anlamadım yani.
Evet bugundü dedaylı ultrasonumuz cok sağlıklo sıhatli dedi doktor içimiz rahatladı renkli olunca hele daha bi net herşey göbiş deliğime kadar cıkmış artık oğluşum bugun rahat rahat uyurum artık
Erken olmak en iyisi canim ben gec bile kaldigimi düşünüyorum arkadaslarim hep erken davrandi simdi cocuklari 5-6 yasinda ne kadar rahatlar. Ben de kpss yuzunden 30umda doguracagim ustelik ulkenin obur ucundayiz anneler de gelemeyecek yanima yalniz olacagim
Erken olmak en iyisi canim ben gec bile kaldigimi düşünüyorum arkadaslarim hep erken davrandi simdi cocuklari 5-6 yasinda ne kadar rahatlar. Ben de kpss yuzunden 30umda doguracagim ustelik ulkenin obur ucundayiz anneler de gelemeyecek yanima yalniz olacagim