5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım benim kahverengi akintim geldiğinde hemen özelde ki doktora gittim kadın bana niye geldin dedi lekem oldu dedim gelmemen lazımdı dedi bu yüzden devlette iyi bir doktora gittim

Canım benim kahverengi akintim geldiğinde hemen özelde ki doktora gittim kadın bana niye geldin dedi lekem oldu dedim gelmemen lazımdı dedi bu yüzden devlette iyi bir doktora gittim

o zaman istersen onunla devam et canım ya için rahat edecekse ben kendi doktorumdan memnunum şükür

Bana ayrıntılı için 23. hafta dedi doktor çok sabırsızım zaman geçmiyor Bir de bu aralar doğumdan korkmalar başladı bende düşündükçe korku sarıyor uf..

Bana ayrıntılı için 23. hafta dedi doktor çok sabırsızım zaman geçmiyor Bir de bu aralar doğumdan korkmalar başladı bende düşündükçe korku sarıyor uf..
Aynen canim düşündükçe öyle oluyor en iyisi dusunmemeye calis :)

Yarın 11 de benimde cok heyecan yaptım eşimde bende cok heyecanlıyız aç tok farketmiyor dediler ama cukulata yiyip gitmeyi düşünüyorum
Aynen canim farketmiyo ben yemedim ama yinede hareketliydi :)
Ölçümler için biraz ugrastiriyo tabi hareketli olması ama olsun :)))

Günay din kizlar bizde asimizi vurulmaya gidioz bidahaki hafta icide detayli ultrasonumuz olacak ins

Günaydın kızlarrrr bugün evlilik yıldönümümüz çok heycanlıyım sanki ilk günki o heycan var üzerimde 2. Senemiz doluyor. Dün akşam bizim ufaklık sanki hissetmiş gibi içimde 3 adım halay çekti mübarek artık babasına naz yapmıyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
22-23.haftada olan arkadaşlar bebkleriniz kaç gr. Acaba?? Ben dün kontrole gittim bebğin küçük dedi 574 gr yazıyo kağıtta. Çokmu küçük oluyo anlamadım yani.

Bende de doğum sonrası korkusu var kızlar. Acaba çok mu erken anne oluyorum diyorum kendi kendine
Erken olmak en iyisi canim ben gec bile kaldigimi düşünüyorum arkadaslarim hep erken davrandi simdi cocuklari 5-6 yasinda ne kadar rahatlar. Ben de kpss yuzunden 30umda doguracagim ustelik ulkenin obur ucundayiz anneler de gelemeyecek yanima yalniz olacagim

Ayyy ne bileyim yaa büyük sorumluluk yani benim yaşıtlarım da bi gün orda bi gün burda geziyorlar. Ama bi mucizem var diyorum çok şükür rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…