5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Evet bugundü dedaylı ultrasonumuz cok sağlıklo sıhatli dedi doktor içimiz rahatladı renkli olunca hele daha bi net herşey göbiş deliğime kadar cıkmış artık oğluşum bugun rahat rahat uyurum artık
Maşallah cnm inş bizde de bi sorun olmaz özelde yaptirdin galiba

27 nin nesi erken ben de 20 diceksiniz diye bekledim
ben de 25,5um :) rahatlayın derin bir nefes alın. ne kadar şanslı olduğunuza inanın. bebişin kokusunu burnunuza çekince hiçbir endişeniz kalmayacak...
Çok şükür. Bi mucizem var onun farkındayım ki ne zamandır beklenen bi bebek bu zaten ben evlenirken de böyleydim kurbanlık koyun gibi. Kucağıma alınca hepsi bitecek mi yoksa her şey o zaman mı başlayacak gorecegız

:) evet kucağınıza alınca hepsi bitmeyecek, herşey yeniden başlayacak.. Bazen karnımda olsa diyeceksiniz, daha iyi koruduğunuzu düşüneceksiniz, o zaman güvendeydi diyeceksiniz.. Korkutmayayım ama uykusuz geceler bizleri bekliyor. Tabi kişiye göre değişir zorluk derecesi, sakin bir bebek olursa daha rahat olur herşey. Umursuz bir anne olursaniz da! Onun dışında gereckten çok zor emek istiyor anne olmak baba olmak..
17 aylık kızım var ve çok zor zamanlar geçirdim, sürekli Ağlayan bir bebekti, hala öyle. Beni çok yoruyor, hiç oturtmuyor beni. Ilk hamileliğim de prensesler gibiydim
Ama herseye rağmen çok güzel anne olmak, ilk iki hafta biz kendimize gelememiştik, Sevinçten
Umarım hepimiz bu güzel Duyguları tadarız

Bende cok küçüksünüz zannettim 27 gayet iyi bir yaş anne olmak için daha sonra yaşlı anne olmakta var

Aranızda ki en yaşlı anne benim şimdi her kontrolümde stres yapıyorum 35 yaş üstü doktorlar her gördüklerine risk diyorlar strese sokuyorlar insanı keşke daha erken evlenip genç anne olsaymışım diyorum hep ama nasip işte bana da şimdi nasipmiş hepimiz hayırlısı ve sağlıkla doğuralım başka bişey istemiyorum Rabbimden

Kizlar ana kucagi bebek arabasi filn baktiniz mi neler dusunuyorsunuz ?

Neyse kötüyü cagırmayalım belki çok uslu bebekler olacaklar

Günaydın canım ben kan sulandirici iğne yaptığımda kahverengi lekelenmem kahve koyu akıntıya donuyo bide kasıkta sancim oluyo igneyi vurmiycam artık sadece coraspin kullansam yeterli gelmezmi

onu doktoruna danış canım ya. senin lekelenmeyi kan sulandırıcı da yapıyor olabilir. telefonla yada yüzyüze görüşebiliyorsan onunla görüş kendin bırakma sakın

onu doktoruna danış canım ya. senin lekelenmeyi kan sulandırıcı da yapıyor olabilir. telefonla yada yüzyüze görüşebiliyorsan onunla görüş kendin bırakma sakın
Canım bugün gidcem doktora bana pıhtılaşma testi yapılmadan kan sulandirici dayiyolar

Dün altı tüp kan verdim bugün sonuçları cikcak bakalım ne diycek

inşallah sıkıntılı bi durum çıkmaz canım. sen iğne kullanınca olan durumu da anlat doktoruna belki hapa falan çevirir bi sıkıntı da varsa. iğne hapa göre daha etkili çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…