Aranızda ki en yaşlı anne benim şimdi her kontrolümde stres yapıyorum 35 yaş üstü doktorlar her gördüklerine risk diyorlar strese sokuyorlar insanı keşke daha erken evlenip genç anne olsaymışım diyorum hep ama nasip işte bana da şimdi nasipmiş hepimiz hayırlısı ve sağlıkla doğuralım başka bişey istemiyorum Rabbimden
Kızlar bende 31 yaşında anne oluyorum.Vinim seni en iyi ben anlarım herhalde 30 yaş üstü anne olacaklar daha tedirgin oluyorlar.Hepimiz İçimizi ferah tutalım, Allahın izniyle kucaklıyalım evlatlarımızı
inşallah sıkıntılı bi durum çıkmaz canım. sen iğne kullanınca olan durumu da anlat doktoruna belki hapa falan çevirir bi sıkıntı da varsa. iğne hapa göre daha etkili çünkü
sıcaklarla beraber yorgun olarak devam ediyoruz buna şükür ama ben çok yaptırmayı düşünmüyorum ama daha doktorumla konuşmadım. içirdikleri içecek 1-2 dilim baklavaya eş değer şekermiş fakat ben hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım insülin direnci için ve ikinci kan aldıklarında fena oldum o yüzden çok istemiyorum. sen yaptıracak mısın ?
Slm kizlar ...
Herkes nasıl? Biz iyiyiz taile gittik geldik Buarada... bebisimİ gormeyeli 1 ayı geçti. .. Haftaya ayrıntılı ultrasonum var onu bekliyorum... sizlerde herşey yolunda mı?
Kizlar bebis nazlanmasi diye bisey var sanirim birkac gundur hareket etmiyordu korktum bugun saglik ocagina gittim onlarin dopleri de 25 haftadan once kalp atisini algilayamiyormus hastaneye yolladılar bu sicakta kostuk gittik hastaneye dr bakti ultrasonla gayet iyi dedi 410 gr 23 cm olmus. Drdan geldik tekmelere basladi benimki "kandirdim kii" de diyor mudur acaba yuregim hopladi afacan ya