5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ne zaman? Ben geç mi kaldım acaba!
Doktorum tatildeydi gün alamadım, kendisi geldi ven gittim hep aksadi
Biraz gec kalmışsın sanırım 21 . Haftada yapıldı bana ama zaten 20 ile 24 hafta arasında yapılması gerekiyor dedi doktorlar yaptır mutlaka her doktor yapamıyor zaten hem bebişi renkli görüyorsun :) cok güsel

Hmm :) çok özledim bebisimİ bende renkli daha net görürüm artik

Kızlar denize giden varmı yada doktorda bu konuda bilgi alan acaba sakıncası varmıdır

Ben tatilden yeni döndüm canim, gitmeden doktoruma da sordum sakıncası yok dedi hatta yüzme çok faydalı bebek te kan dolasimini hizlandiriyormus.. 10 gun boyunca sudan hiç cikmadim çok iyi geldi, ben daha çok havuzda kaldım. .. Sen yine de doktoruna sor tabiki

Kızlar denize giden varmı yada doktorda bu konuda bilgi alan acaba sakıncası varmıdır
Ben hergün giriyorum tatlım denize havuz hariç yüzebilirsin dedi doktor sadece kulaç atarak değilde kurbağalama yüzün dedi birde 12 ile 4 arası güneş altında kalmamaya özen gösteriyorum

Belkide bu haftadaki bebeklerin geneli öyledir :) 11 ile 2 arası hissediyor babası da artık net olarak

Aynen durum bizde de böyle biz uyumaya geçtiğimizde kuzu uyanıyor :) yerim ben onları ya canları sağolsun öpüp koklayacagimiz günler çabucak gelsin
Bu arada sen alışverişe başladın mı ? Ben daha birşey almadım

Bende hiç birşey almadım henüz 7. Aydan sonra başlarım zaten bu aydaki kıyafetlere baktım hep incecik yazlık şeyler :) annem ve kayınvalidem sadece battaniye ördüler o kadar erken almak istemedim . Ama yakında bebek arabası alırız sanırım

Başlamak lazım aslında, ne olur ne olmaz hazırlamak gerekiyor herşeyi.. birden alıcam bende 2-3 haftaya almak istiyorum :) ona daha çok yaklasacgimi hissediyorum kıyafetlerini alınca

Başlamak lazım aslında, ne olur ne olmaz hazırlamak gerekiyor herşeyi.. birden alıcam bende 2-3 haftaya almak istiyorum :) ona daha çok yaklasacgimi hissediyorum kıyafetlerini alınca
Allah korusun kötü birşey olır die de korkuuorum o yüzden erteliyorum hep bebek için herşeyi önce beşik alırım büyük ihtimalle.Bebel arabası puset büyük şeyleri aldıktan sonra diğerleri daha kolay

Allah korusun canim... kötü şeyler getirmeyelim aklimiza... erken doğum riskide korkutuyor beni, böyle bir durumda hicbirsey hazır değil alelacele alınacak bunu istemiyorum bende

Kötü şeyler düşünmeyelim diyorum ama ben hamile kaldigimdan beri kafa hep kötüye gidiyor, iyice siyirdim

Allah korusun canim... kötü şeyler getirmeyelim aklimiza... erken doğum riskide korkutuyor beni, böyle bir durumda hicbirsey hazır değil alelacele alınacak bunu istemiyorum bende
30. Haftadan sonra başlarsın diyor annemler hep sanırım bende öle yapıcam daha 10 haftam olacak doğmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…