5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla canım bende hamile kalmadan 2-3 ay önce yaptırdım düşük şekerim çıktı. İlk kanda 56 şeker yüklemesinden sonra 82 ye çıktı 1 saat içinde de 36 lara kadar düştü. Şimdi ne durumda bilmiyorum yaptırmak istiyo gibiyim ama araştırıcam bakalım nasıl olucak??

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı?
Ben yaptırdım Can'ım hiç bana öyle 45 dk bakmadı doktor 10 dk baktı öyle anlatıldığı gibi kan akışı yok şurası yok burası diye anlatmadı da sadece 10 dk baktı herşey yolunda dedi renkli resmini verdi o kadar anlamadım yani biraz rahat benim doktorum sanırım:)

Benimde 30 dk falan sürdü ya kendi hızlı hızlı ölcümü yaptı kısaca anlattı bana 30 dk içinde bitti

bizde Şali günü ayrintiliya gircez kizlar çok heyecanliyim kizimi renkli ve daha net gorcem
Bütün hareketlerini renkli göstermiyorlar tatlım bana 10 tane renkli poz verdi toplam diğerleri hep siyah beyaz sadece yüzünü beline kadar renkli veriyor sonra hayal kırıklığına uğrama :)

10 dk çok hızlı bakmış canım yaaa, ben gittiğim de saate baktım girmeden çıkıncada baktım tam 40 dk falan sürmüş içerdeyken zaman nasıl geçmiş anlamadım hatta bana kısa geldi 40 dk olunca şaşırmıştım, sizin ceee ee diyip bitirmiş resmen

Bütün hareketlerini renkli göstermiyorlar tatlım bana 10 tane renkli poz verdi toplam diğerleri hep siyah beyaz sadece yüzünü beline kadar renkli veriyor sonra hayal kırıklığına uğrama :)
:)))) olsun cnm o kadarinada raziim ama iyiki soledin en azindan fazla beklentim olmaz :)))

Sanki son zamanlardaki ultrason fotoları yeterince net değil öncekilere gore... umarım ayrıntılı ultrason fotoları daha net olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…