5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kızlarrr telaşlanıp bebeği uyandıranlar varmı aranızda uyandırma işlemini nasıl yapıyorsunu ?

Akşam denicem bende kalp atışını duyyyorum ama 2 gündür hareket etmiyor cok az hissediyorum
Beni de dün korkuttu.. hem kasik ağrım vardı hem bebeğim herzaman kinden cok daha az hareket ediyordu, cok endiSelendi. .. bugün sabah normale döndü ama nedenini bende anlamadım. .
Bu yüzden uzan biraz takipte kal bakalım, anormal bir durum Sezersen doktoruna görün. .. benim ki normale donmeseydi bugün gidecektim doktora

Bizimki iki aksamdir erken uyuyo galiba ama bu sabah daha hissetmedim iki gündür ayiptirr söylemesi kizlar ishal olmusum etkiler mi bebeğimi acaba????

Canım
Bizimki iki aksamdir erken uyuyo galiba ama bu sabah daha hissetmedim iki gündür ayiptirr söylemesi kizlar ishal olmusum etkiler mi bebeğimi acaba????
Canım bş kaçgünde birşey olmaz demişti doktor bana devamlılık arzederse sorun yaşarız dedi o yüzden ishal isen sıvı alımını hiç kesme vucut sıvı vok kaybederse bebege o zaman zararlıymış bebişin içinde bulunduğu sıvı değiştipi içşn günlük olarak

Dinlicem bugun olmadı acile giderim

Tmm cnm saolasin inş geçer en kisa zamanda benim akilli kizim endiselendigimi anlayinca hemen annesine tepki verdi :)

kızlar merhaba perşembe günü ayrıntılı ya aldılar beni şimdilik normal gözüüyor herşey dedi yalnız dr benim dr değildi yıllık izindeymiş başka dr du şeker hastasıyım dedimm oooowwwww dedi insülin kullanıyorum dedim oooowwww dedi deli mi ne.herkes insülin kullana bilir sonuçta gebelik şekeri denen şey var yani araştırma hastanesinde takip edilmelisin kalp kapakçığına bakılmalı bebeğin falan dedi cidiye almadım dr u ama canımı sıktı.kendimi şeker hastası olupta hamile olan bir ben mişim gibi hissettim ya.sanki 6 ay ömrüm kalmış gibi tepki verdi adam.sonra şeker tahlili yaptı normal şekerin gayet iyi 3. sınıf risk grubundasın yapılsa iyi olur dedi.nasıl dr bunlar insanları telaşa vermek ne çok hşlarına gidiyor.haftaya pazartesi kendi dr um geliyormuş randevu aldım o ne dicek bakalım.meraktayım

kızlar merhaba perşembe günü ayrıntılı ya aldılar beni şimdilik normal gözüüyor herşey dedi yalnız dr benim dr değildi yıllık izindeymiş başka dr du şeker hastasıyım dedimm oooowwwww dedi insülin kullanıyorum dedim oooowwww dedi deli mi ne.herkes insülin kullana bilir sonuçta gebelik şekeri denen şey var yani araştırma hastanesinde takip edilmelisin kalp kapakçığına bakılmalı bebeğin falan dedi cidiye almadım dr u ama canımı sıktı.kendimi şeker hastası olupta hamile olan bir ben mişim gibi hissettim ya.sanki 6 ay ömrüm kalmış gibi tepki verdi adam.sonra şeker tahlili yaptı normal şekerin gayet iyi 3. sınıf risk grubundasın yapılsa iyi olur dedi.nasıl dr bunlar insanları telaşa vermek ne çok hşlarına gidiyor.haftaya pazartesi kendi dr um geliyormuş randevu aldım o ne dicek bakalım.meraktayım

Yeterli sivi ve mineral alimini gerceklestiriyorsan canim etkilemez ishalsen en az 3bucuk litre su ic canim

Kızlar gece nasıl uyuyorsunuz bende lanet huy illa ki yüzüstü uyucam uyuyamıyorum yan yatarak sağıma soluma yastık koyuyorum fakat yine kendimi yüzüstü buluyorum çok bel ağrım oluyor onuda sırtüstü yatıyormusum eşim uyanıyor gece bin kere düzgün yat diye nasıl buna bi çare bulcam bilemedim ya

Sen iyisimi kendi doktoruna görün.. moral bozmuş bu doktor... bazı doktorlar boyledir, rahatlatacagı yerde gerer hastayı, cok kızıyorum ya

Bir tane de benim yüzüstü dönmesem dalaman uykuya.. yastik kullaniyorum karnımı yaslayıp yüzüstü yatıyorum yine ama son aylar zor olacak gibi... gece aynı yastığı bir sağa bir sola tasiyorum

Sen iyisimi kendi doktoruna görün.. moral bozmuş bu doktor... bazı doktorlar boyledir, rahatlatacagı yerde gerer hastayı, cok kızıyorum ya
çocuk her an ölebilir karnında dedi elinde ne tahlil vardı ne bişe sonra tahlili aldıktan sonrada yapılsa iyi olur gibisinden konuştu.cins ya kendi dr um artık yaptır derse fetal eko falan dedi yaptırırım ama durduk yere canım sıkıldı

Yok yaa sen boşver oyle konuşan doktoru ben de tiroid hastasıyım ve hergun belli doz ethyrox almak zorundayım gebelik boyunca da cok dikkat etmem gerekiyor dozlara oyuzden 15 gunde bir endokrin doktoruma gozukuyorum.. Senin de oyle insülin kullanıyorsun dozunu duzenli tuttuğun muddetce sorun yok

Bulamıyorsun bend e oyleyım cnm senin gibi aynen yüzü koyun yatmaya alışan yan yatamıyor en kotusu sırt ustu yatıyor Ben de yan yatıyorum herhalde 2 saat yan uyurken 6 saatı sırt ustu yatıyorumdur o da done done yani

aynen öyle gülüm doğru diyorsun 2 haftada 1 sağlık ocağında şeker takibimi yaptırıyorum idrara kadar bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…