Canım sıkma canını böyle doktorlar var malesef. İlk kez anne olacak kadına söylenecek söz mü yahuu ' karnında ölebilir ' diye. Ne sinir oldum bak bana da 7. Ayda kesin düşer düşmezse down sendromlu bebek olur dedi resmen ve sadece ultrasonla bakarak. Ağla ağla helak oldum. Kendi doktorundan memnunsan hiiççç başkasına gitme çünki diğerleri insanın kafasını karıştırmaktan başka bişi yapmıyolar.aynen öyle gülüm doğru diyorsun 2 haftada 1 sağlık ocağında şeker takibimi yaptırıyorum idrara kadar bakıyorlar.
Canım ben uzanıyorum hareketsiz bi şekilde baktım hareket etmiyo elimle azcık sarsıyorum kendine geliyo afacan :))) sanırım sabahları uyuyolar. Bazen kendimi yan yatar halde hatta karnımın üstüne doğru hafifçe yattığımı farkediyorum, bi yandan da afacan tekmeliyo sanırım rahatsız oluyo.Günaydın kızlarrr telaşlanıp bebeği uyandıranlar varmı aranızda uyandırma işlemini nasıl yapıyorsunu ?
Mecburi gittim bunada ama başıma geleceği biliyordum.dr lara şeker deyince insana ölümcül mus gibi muamele yapıyorlar tahlilleri daha görmeden. Kendi Dr um ne derse onu yaparım aksi falan ama en azından işi biliyor adamCanım sıkma canını böyle doktorlar var malesef. İlk kez anne olacak kadına söylenecek söz mü yahuu ' karnında ölebilir ' diye. Ne sinir oldum bak bana da 7. Ayda kesin düşer düşmezse down sendromlu bebek olur dedi resmen ve sadece ultrasonla bakarak. Ağla ağla helak oldum. Kendi doktorundan memnunsan hiiççç başkasına gitme çünki diğerleri insanın kafasını karıştırmaktan başka bişi yapmıyolar.
Karnımı hafif tokatlayınca uyanıyor denedim :) uyandı resmen kıyamam ya yasıkCanım ben uzanıyorum hareketsiz bi şekilde baktım hareket etmiyo elimle azcık sarsıyorum kendine geliyo afacan :))) sanırım sabahları uyuyolar. Bazen kendimi yan yatar halde hatta karnımın üstüne doğru hafifçe yattığımı farkediyorum, bi yandan da afacan tekmeliyo sanırım rahatsız oluyo.
Uyandırdım :) sarstım biraz karnımı uyandı yazık :) kıyamam ya denize girdim bide vucudum allışmadan o zamanda uyandıNe durumdasın simdi
Gittik canım ama 4 D ayrıntılı ultrason uzman doktoru bugün hastanede değilmiş bu yüzden pazartesi günü öğleden sonra gireceğim inşallah.Kendi doktorum muayene etti sadece, facebok da kızlarla grup açtık aralık anneleri 2016 diye orayı takip et canım kızlarla da konuşuyoruz aynı haftadayız hem güzel oluyor hem burası hem orasıcanchu canim nasilsin gittin mi bugün ayrintiliya?
Canım bence kafana göre kullanma. bana da kendi drum yazmamıştı manisadayken gittiğim dr yazmıştı kendi druma söyleyince iyi devam et bişey olmaz demişti öyle hala kullanıyorum 1 gün içmeyi unutsam kramp giriyor geceleri uykudan uyandırıyor dediğin gibi. doktorlarına zararı olur mu diye sor olmaz derlerse ikna et bence yazmaya.Kızlar sabah 5:30-6:00 gibi bacağıma baldıra özellikle kramp giriyo ve uykudan uyanıyorum hareket edemiyorum ağlıyorum eşim sesime uyanıp masaj yapıyo Allah tazı olsun, 4 kere başıma geldi hem prof. druma hemde devlet hastan. dr anlattım durumu magnezyum yazsanız diye 2 side yazmadı hatta prof. gerek yok bu aydan sonra olmadı normal dedi. Kendi kafama göre eczaneden alıp kullansam mı acaba bilemedim.
Facebook kullanmiyorum canim ben.Gittik canım ama 4 D ayrıntılı ultrason uzman doktoru bugün hastanede değilmiş bu yüzden pazartesi günü öğleden sonra gireceğim inşallah.Kendi doktorum muayene etti sadece, facebok da kızlarla grup açtık aralık anneleri 2016 diye orayı takip et canım kızlarla da konuşuyoruz aynı haftadayız hem güzel oluyor hem burası hem orası
Evet Can'ım ama detaylı ultrasonu nurdan hanım yapmıyor,giriş katındaki 4 D detaylı ultrasona yönlendiriyor sonrada kendisinin sonuç gösteriyorsun tabi öncelikle nurdan hanıma muayene olman gerekiyor ona göre söylüyor Can'ım sana.saat kaça randevu aldın? Ben 14:00 de hastanede olacağımFacebook kullanmiyorum canim ben.
Pazartesiye randevu aldim bende nurdan hanim a. Sen ona mi gidiyodun?
Canım brnimde troid hormonlarım fazla çalılıyor vucudym su kaybetmişti iştahım yerinde olmasına ragmen gunde 3 litre yakın su içmeye çalışıyorumHerkese Mutlu pazarlar arkadaşlar...troid hastası olduğum için her ay rutin tetkiklerim yapılıyor ve ilaç dozum yükseltiliyor...buna bağlı olarak da 59 olan kilom bu sabah 57.7...korkuyorum bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama iştahım da yerinde nedendir bu kilo kaybım kontrolüm 5 gün sonra...bu durumu yaşayan var mı?
Canım brnimde troid hormonlarım fazla çalılıyor vucudym su kaybetmişti iştahım yerinde olmasına ragmen gunde 3 litre yakın su içmeye çalışıyorum
Rica ederim tatlım bende geceleri resmen susuzluktan uyanıyorum agzım cok kuruyor bi gün sabahtan ölç bakalım ne kadar su içiyorsunAslında çok fazla susuyorum ve su içiyorum ama sanıyorum yine yetersiz geliyor...teşekkürler canım cevap için...
Haklısın canım ikna etmeye çalışıcam çünkü o krampın vermiş olduğu ağrı fena. Sağol tatlım.Canım bence kafana göre kullanma. bana da kendi drum yazmamıştı manisadayken gittiğim dr yazmıştı kendi druma söyleyince iyi devam et bişey olmaz demişti öyle hala kullanıyorum 1 gün içmeyi unutsam kramp giriyor geceleri uykudan uyandırıyor dediğin gibi. doktorlarına zararı olur mu diye sor olmaz derlerse ikna et bence yazmaya.
Can'ım kullanabilirsin hiç bi zararı yok bende kullanıyorum doktorum hiç zararı yok dedi hatta günde iki tane içiyorumKızlar sabah 5:30-6:00 gibi bacağıma baldıra özellikle kramp giriyo ve uykudan uyanıyorum hareket edemiyorum ağlıyorum eşim sesime uyanıp masaj yapıyo Allah tazı olsun, 4 kere başıma geldi hem prof. druma hemde devlet hastan. dr anlattım durumu magnezyum yazsanız diye 2 side yazmadı hatta prof. gerek yok bu aydan sonra olmadı normal dedi. Kendi kafama göre eczaneden alıp kullansam mı acaba bilemedim.
Benim randevum da 14:10 :) denk gelir miyiz kiEvet Can'ım ama detaylı ultrasonu nurdan hanım yapmıyor,giriş katındaki 4 D detaylı ultrasona yönlendiriyor sonrada kendisinin sonuç gösteriyorsun tabi öncelikle nurdan hanıma muayene olman gerekiyor ona göre söylüyor Can'ım sana.saat kaça randevu aldın? Ben 14:00 de hastanede olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?