5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benim randevum da 14:10 :) denk gelir miyiz ki
Yarin muayeneden sonra en yakin tarihe alican inşallah ayrintili için randevu gecikecek yoksa
Canım belki ayrıntılıya da yarın girebilirsin yoğun olmazsa Ben en alt kata gideceğim saat 14:00 de hemen ana kapıdan girişte dümdüz solda.Yarın kot tunik altıma kot pantolon küçük bir sırt çantam olacak eğer gelebilirsen yukarıya çıkmadan bi görüşürüz iyi olur

Tamam canim denicem seni bulmayi çok sevinirim denk gelirsek :)

Can'ım kullanabilirsin hiç bi zararı yok bende kullanıyorum doktorum hiç zararı yok dedi hatta günde iki tane içiyorum
Ayın 10 unda randevum var ozaman ısrar edicem bakalım vermezse de eczacıya danışıp yada sağlık ocağındaki ebeye danışıp alıcam. İnşallah bidaha yaşamam bu sorunu. Sağolasın canım

Gunaydın kızlar 2.duzey ultrasonumu ctesi günü yaptırdık.mükemmel bir dr. denk geldim down sendromu riski oldugunu söyledik aşırı ilgilendi öğretmen gibi 25-30 dk boyunca hiç durmadan anlattı Allah razı olsun. serce parmağı,bağırsağı,beyni, burun kemiği,böbrekleri,omurgası,kan akışı,göbek bağı beslenmesi, gözü,anüsüne kadar her bir zerresini anlattı down sendromlu olan cocuklarda olan şeyleri söyledi içii o kadar çokk rahatladıkii anlatamam. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah tüm evlatlarımızı kucaklarımıza almayı. prensesim çok şeker kıpır kıpır aşırı hareketli maşallah :)

Günaydın canım evet iyi bi doktor bulmak okadar önemliki çok şanslısın hakikaten. İnsan görünce bebişini çok mutlu oluyo maşallah prensesine. Down sendromuda bi risk sadece kesin olacak die bişeyi yok ama evladımız nasıl olursa olsun bizim canımız kanımız. Senin adına sevindim canım :)))

Allah razı olsun canım benim :) tabi yine kesin değil ama olsun :)) bebeklerimiz Allahın bize emaneti hediyesi herşeyiyle kabulümüz. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla hayırlarla nasip etsin inşAllah.

Gunaydim kızlar.
.
Ben melegimi çık özledim, 1 ayı geçti gitmeyeli, ayrıntılı ultrasonu bekliyorum, cima günü kismetse birde benim evlilik yıldonumum öğün öyle denk geldi :)

kızlar ben devlet hastanesinde yaptırdım ayrıntılı ultrasonu 1. düzey yazıyor rapordaa ama parmağıdır ayağıdır falan diye bişey söylemedi hiç hep tıbbi terimler söyledi sekretere oda rapor çıkardı.siz özelde mi yaptnız

Ben özelde yaptırdım doktor detaylı detaylı anlattı sağolsun risk o dedi şükür

Günaydın kızlar Nasıl gidiyor durumlar umarım herkesin normaldir benim gibi 5 dk da bir tuvalete giden var mı normal mi acaba :)

Günaydın kızlar Nasıl gidiyor durumlar umarım herkesin normaldir benim gibi 5 dk da bir tuvalete giden var mı normal mi acaba :)
Ben de öyleyim canım hem smir hem idrar kültürü verdim bişi cıkmadı ama sürekli lavabodayım

Merhaba kızlar bende 20 haftalık hamileyim. Doğumum aralık sonu gibi gözüküyor. Ben bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim. Doktoruma sordum endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. Benimle aynı durumda olan var mı?

Ben de tiroid hastasıyım 15 gunde bir kontrole gidiyorum ilaç kullanıyorum... Multi noduler de guatrım var.. İlaç dozundan kaynaklıdır cnm eğer arttırdıysa doktorun vucudundaki odem mıktarı azalmıstır Ben de bu hafta şişiyorum ellerimin resmen odem yaptıgını hissediyorum haftasonu gidicem endokrin doktuma bakalım degerlerım ne kadar cıkacak.. Kilo vermeye devam edersen doktruna danıs canm ama 1.3 kilo kaybı ile kalırsan endişe etmene gerek yok bence dediğim gibi odem gitmiştir vucudunda

Evet canım bende şişiyordum özellikle sabahları ama artık o kalmadı...tuz kısıtlamasına da gidiyorum 2-3 gündür...umarım normal değerlerde çıkar senin de tsh...biz bi türlü 2.5 altına düşüremedik ben papiller troid ca yım...troidlerimin tamamı alındı yani...haftasını kontrolüm var o zamana kadar bekleyeyim inşallah sorun yoktur..

Canım tuz kısıtlamasına gidiyorsan ozellikle dikkat etmeni isteyeceğim bir konu var ben hamil kaldıgımı ogrendıgımde kadın dogum doktorum ilk ayımda 2 kilo aldıgımı ogrenınce tuzu kesmemi söylemişti kısıtlamısştım 3. ayımda endokrın dokturmla konustum daha onceden neden soylemedım hiç aklımama gelmemiştidoktorum hemen ıyotuna bakalım dedi. İyot idrardan ölçülüoyr ve 10 15 gun sonucun cıkmasını beklıyorsun. Sonuc cıktı benim iyot değerlerim 15 olması beklenirken 5 e dusmustu ekstrem bir durum illa sende de olacak dıye bırsey yok ama endokrin doktorundan tshlarına bakarken tuzu kestiğin için iyoduna da bakmasını iste ozellikle bana iyot ilacına baslatmak zorunda kaldı dr.um oyuzden 2 aydır iyot alıyorum ben Keşke 5lere düşmeden önce biri uyarsaydı beni diyorum ama geç oldu artık

Anladımmmm ne kadar önemli bir konu ama işte kimse takibe almıyor bu durumu ne yazık ki...hafta sonu doktoruma bu durumu da ileteceğim çok teşekkür ederim bu uyarı için...

Selam kızlar kaç gündür yokum. 3 gun düğünden sonra abimi evlendirdik sonunda o kadar yorulmuşum ki kendi düğünümde Bu kadar yorulmadım. Ne var ne yok her şey yolundadır inşallah

Kızlar yardım ya bugün ayrıntılıya girdim aağ tarafımda direnç artışı oldugunu söyledi ultrasona bakan kadın ama sordıgumda bana bı cevap vermedi doktorumu aradım oda raporu alp gelmemi söyledi sadece netten birsürü sey okuyorum canım sıkıldı böyle bişey duyan bilem var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…