Canım belki ayrıntılıya da yarın girebilirsin yoğun olmazsaBenim randevum da 14:10 :) denk gelir miyiz ki
Yarin muayeneden sonra en yakin tarihe alican inşallah ayrintili için randevu gecikecek yoksa
Tamam canim denicem seni bulmayi çok sevinirim denk gelirsek :)Canım belki ayrıntılıya da yarın girebilirsin yoğun olmazsaBen en alt kata gideceğim saat 14:00 de hemen ana kapıdan girişte dümdüz solda.Yarın kot tunik altıma kot pantolon küçük bir sırt çantam olacak eğer gelebilirsen yukarıya çıkmadan bi görüşürüz iyi olur
Ayın 10 unda randevum var ozaman ısrar edicem bakalım vermezse de eczacıya danışıp yada sağlık ocağındaki ebeye danışıp alıcam. İnşallah bidaha yaşamam bu sorunu. Sağolasın canımCan'ım kullanabilirsin hiç bi zararı yok bende kullanıyorum doktorum hiç zararı yok dedi hatta günde iki tane içiyorum
Günaydın canım evet iyi bi doktor bulmak okadar önemliki çok şanslısın hakikaten. İnsan görünce bebişini çok mutlu oluyo maşallah prensesine. Down sendromuda bi risk sadece kesin olacak die bişeyi yok ama evladımız nasıl olursa olsun bizim canımız kanımız. Senin adına sevindim canım :)))Gunaydın kızlar 2.duzey ultrasonumu ctesi günü yaptırdık.mükemmel bir dr. denk geldim down sendromu riski oldugunu söyledik aşırı ilgilendi öğretmen gibi 25-30 dk boyunca hiç durmadan anlattı Allah razı olsun. serce parmağı,bağırsağı,beyni, burun kemiği,böbrekleri,omurgası,kan akışı,göbek bağı beslenmesi, gözü,anüsüne kadar her bir zerresini anlattı down sendromlu olan cocuklarda olan şeyleri söyledi içii o kadar çokk rahatladıkii anlatamam. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah tüm evlatlarımızı kucaklarımıza almayı. prensesim çok şeker kıpır kıpır aşırı hareketli maşallah :)
Günaydın canım evet iyi bi doktor bulmak okadar önemliki çok şanslısın hakikaten. İnsan görünce bebişini çok mutlu oluyo maşallah prensesine. Down sendromuda bi risk sadece kesin olacak die bişeyi yok ama evladımız nasıl olursa olsun bizim canımız kanımız. Senin adına sevindim canım :)))
Ben özelde yaptırdım doktor detaylı detaylı anlattı sağolsun risk o dedi şükürkızlar ben devlet hastanesinde yaptırdım ayrıntılı ultrasonu 1. düzey yazıyor rapordaa ama parmağıdır ayağıdır falan diye bişey söylemedi hiç hep tıbbi terimler söyledi sekretere oda rapor çıkardı.siz özelde mi yaptnız
Ben de öyleyim canım hem smir hem idrar kültürü verdim bişi cıkmadı ama sürekli lavabodayımGünaydın kızlar Nasıl gidiyor durumlar umarım herkesin normaldir benim gibi 5 dk da bir tuvalete giden var mı normal mi acaba :)
Ben de tiroid hastasıyım 15 gunde bir kontrole gidiyorum ilaç kullanıyorum... Multi noduler de guatrım var.. İlaç dozundan kaynaklıdır cnm eğer arttırdıysa doktorun vucudundaki odem mıktarı azalmıstırHerkese Mutlu pazarlar arkadaşlar...troid hastası olduğum için her ay rutin tetkiklerim yapılıyor ve ilaç dozum yükseltiliyor...buna bağlı olarak da 59 olan kilom bu sabah 57.7...korkuyorum bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama iştahım da yerinde nedendir bu kilo kaybım kontrolüm 5 gün sonra...bu durumu yaşayan var mı?
Ben de tiroid hastasıyım 15 gunde bir kontrole gidiyorum ilaç kullanıyorum... Multi noduler de guatrım var.. İlaç dozundan kaynaklıdır cnm eğer arttırdıysa doktorun vucudundaki odem mıktarı azalmıstırBen de bu hafta şişiyorum ellerimin resmen odem yaptıgını hissediyorum haftasonu gidicem endokrin doktuma bakalım degerlerım ne kadar cıkacak.. Kilo vermeye devam edersen doktruna danıs canm ama 1.3 kilo kaybı ile kalırsan endişe etmene gerek yok bence dediğim gibi odem gitmiştir vucudunda
Canım tuz kısıtlamasına gidiyorsan ozellikle dikkat etmeni isteyeceğim bir konu var ben hamil kaldıgımı ogrendıgımde kadın dogum doktorum ilk ayımda 2 kilo aldıgımı ogrenınce tuzu kesmemi söylemişti kısıtlamısştım 3. ayımda endokrın dokturmla konustum daha onceden neden soylemedım hiç aklımama gelmemiştidoktorum hemen ıyotuna bakalım dedi. İyot idrardan ölçülüoyr ve 10 15 gun sonucun cıkmasını beklıyorsun. Sonuc cıktı benim iyot değerlerim 15 olması beklenirken 5 e dusmustu ekstrem bir durum illa sende de olacak dıye bırsey yok ama endokrin doktorundan tshlarına bakarken tuzu kestiğin için iyoduna da bakmasını iste ozellikle bana iyot ilacına baslatmak zorunda kaldı dr.um oyuzden 2 aydır iyot alıyorum benEvet canım bende şişiyordum özellikle sabahları ama artık o kalmadı...tuz kısıtlamasına da gidiyorum 2-3 gündür...umarım normal değerlerde çıkar senin de tsh...biz bi türlü 2.5 altına düşüremedik ben papiller troid ca yım...troidlerimin tamamı alındı yani...haftasını kontrolüm var o zamana kadar bekleyeyim inşallah sorun yoktur..
Canım tuz kısıtlamasına gidiyorsan ozellikle dikkat etmeni isteyeceğim bir konu var ben hamil kaldıgımı ogrendıgımde kadın dogum doktorum ilk ayımda 2 kilo aldıgımı ogrenınce tuzu kesmemi söylemişti kısıtlamısştım 3. ayımda endokrın dokturmla konustum daha onceden neden soylemedım hiç aklımama gelmemiştidoktorum hemen ıyotuna bakalım dedi. İyot idrardan ölçülüoyr ve 10 15 gun sonucun cıkmasını beklıyorsun. Sonuc cıktı benim iyot değerlerim 15 olması beklenirken 5 e dusmustu ekstrem bir durum illa sende de olacak dıye bırsey yok ama endokrin doktorundan tshlarına bakarken tuzu kestiğin için iyoduna da bakmasını iste ozellikle bana iyot ilacına baslatmak zorunda kaldı dr.um oyuzden 2 aydır iyot alıyorum benKeşke 5lere düşmeden önce biri uyarsaydı beni diyorum ama geç oldu artık
Çok şükür canım devlette diye demek soylemediBen özelde yaptırdım doktor detaylı detaylı anlattı sağolsun risk o dedi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?