5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım benim 14. haftamda yaşadığım şey buydu işte, tek damarda sorun olduğundan dolayı plesantayı büyütmüş ve cahil 2 doktora denk geldim moral olarak mahvettiler beni daha sonra prof. Buldum o bana anlattı ve coraspirin veya bebe aspirini kullanmam gerektiğini söyledi ve doğuma kadarda kullanıcakmışım. Benim çok erken ortaya çıktı 21. haftamda ayrıntılıya girdiğimde gayet düzelme var hala minik bi şekilde var ama çok sorun yaratmayacak dedi. İnşallah sorun olmaz canım seninde kendi doktorun bebe aspirini verebilir. Şimdi okudum tuzlu yememek gerekiyo ve bol limonlu su vs. içilmesi gerekiyo. Bol bol meyve yememi önerdi doktorum. İnşallah yavrularımızı sağ salim kucağımıza alırız canım. Üzme kendini ben alıştım

Günaydın kızlar Nasıl gidiyor durumlar umarım herkesin normaldir benim gibi 5 dk da bir tuvalete giden var mı normal mi acaba :)
Canım ben de öyleyim test falan da yapıldı bişey çıkmadı. rahat rahat gezmeye gidemiyorum 1-2 haftadır fenayım :))

Canım ben 21de hissetmiştim sanırım ama bariz değil minik pıtpıtlar şeklinde. hala da aynı az ve nadir bu haftalarda normal dedi dr. geç hissetmek de normalmiş ilk gebelikse.

Kızlar bizde 22 haftalığız.. Bugun ayrıntılı ultrason çektirdim. Kafası yerleşti dedi bana doktor ama çok erken değilmi fazla ayaktamı kalıyorsun diye sordu dedim yürüyüşü hep iyi diyorlar... Dedi fazla ayakta kalma acaba normalmi bu durumm

Can'ım Nasıl geçti detaylı ultrason?
İyiydi çok şükür herşey yolunda dedi.
Ama çok kisa surdu toplamda odaya gir - cik 10 dk. Ayrintili bakti yine ama ne biliyim burada 30 - 40 dk lari okuyunca az geldi.
Baya yoğundu ya sonlara kalinca doktorun da enerjisi kalmadi heralde :)

GünayDın Kızlar Bugun doktora gidecek olanlar 22.haftada bebeğin kafasının erken yerleşmesi bi sorun teşkil edebilirimi diye sorabilirmi acaba şimdiden teşekkürler

Olabilir Can'ım zaten çok kısık sesle konuşuyor doktor bir kaç defa da ben anlayamadım felan demek zorunda kaldım.İyi olsun da inşallah gerisi önemli değil.Şansına galiba yoğunluğu da dediğin gibi ya yoğunluğundan ya da ücretinden dolayı.Bi arkadaşım profosöre baktırmış 1 saat sürmüş 650 TL vermiş.Ben vermem o kadar para açıkçası çünkü sırf profesör diye ünlü diye o kadar para istiyorlar.Bakmış bakmış yorum yapmadan göndermiş yorumu 3 hafta sonra yapacakmış çok tuhaf.Benim içime sinsi zaten 4 d olsa bile ultrason bebeğin organlarını%60 oranında gösterebiliyor.Bu yüzden içini rahat tut canım Allah'a emanet bebeklerimiz

merhaba kızlar.nasılsınız nasıl gidiyor.kızlar birde bebein hareketlerini hergün aynı sıklıkla mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha faz la bazen az mı?ben bir fazla hissediyorum bazen oluyor ara ara

merhaba kızlar.nasılsınız nasıl gidiyor.kızlar birde bebein hareketlerini hergün aynı sıklıkla mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha faz la bazen az mı?ben bir fazla hissediyorum bazen oluyor ara ara
Meraba canım benimde öle bir iki gün maşallahı var okadar güçlü hareket ediyo sonraki iki üç gün çok hafif pıt pıtları oluyo. Yediklerimle mi alakalı diye düşünüyorum ama normal yediğim günde çok çok hareketli oluyo besleyici şeyler yediğim zaman çok fazla hareketli olmuyo anlamadım valla

Gittim geldim doktora bebeğin eşiği üstteymiş bnm çentik dedikleri sağ tarafta olduğu için etkilemiyo şimdilik dedi tekrar ayrıntılıya gircem senn ki düzeldi değil mi ? İnş bizde de bir sonrakine kadar sorun kalmaz dün gece geçmedi bana ne kadar zormuş

Allaha şükür eskisi gibi değil canım baya düzelme var ama dikkat etmek lazım dedi 28.haftamda yine ayrıntılı bakıcak inşallah sorun kalmaz moralmen sıfırlıyo insanı. Buna şükür rabbim kucağımıza almayı nasip ettiyse hiç bişey olmaz Allahın izniyle.

Çok sevindim darısı başıma inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…