acaba bişey mi oldu diye korkuyorum dünden beri pek hareketsizMeraba canım benimde öle bir iki gün maşallahı var okadar güçlü hareket ediyo sonraki iki üç gün çok hafif pıt pıtları oluyo. Yediklerimle mi alakalı diye düşünüyorum ama normal yediğim günde çok çok hareketli oluyo besleyici şeyler yediğim zaman çok fazla hareketli olmuyo anlamadım valla
Selam canım elhamdulillah iyiyim bebeğimde iyi,benim de aynen öyle bazen durmadan vuruyor dönüyor bazen duruyor galiba ya çok sıcaktan bunalıyor kızım yada uyuyor.şuan mesela İzmir aşırı sıcak hemen soğuk duşa girince tekrar kendine geliyor kuzum,sevmiyor sıcağı kıyamam onamerhaba kızlar.nasılsınız nasıl gidiyor.kızlar birde bebein hareketlerini hergün aynı sıklıkla mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha faz la bazen az mı?ben bir fazla hissediyorum bazen oluyor ara ara
Aynen ya bende su içince daha kötü içip lavaboya gidiyorum resmenbol su iç dedi sadece normal böyle olması dedi. bol su içince daha beter geliyor tabieğer kendi kendine düzelmezse böyle gidecek gibi görünüyor.
Bugün benim hiç oynamadi.korkuyorum bişey mi oldu diye yaaa.havalar cokkk bunalTici dayanilir gibi degilSelam canım elhamdulillah iyiyim bebeğimde iyi,benim de aynen öyle bazen durmadan vuruyor dönüyor bazen duruyor galiba ya çok sıcaktan bunalıyor kızım yada uyuyor.şuan mesela İzmir aşırı sıcak hemen soğuk duşa girince tekrar kendine geliyor kuzum,sevmiyor sıcağı kıyamam ona
Olabilir Can'ım zaten çok kısık sesle konuşuyor doktor bir kaç defa da ben anlayamadım felan demek zorunda kaldım.İyi olsun da inşallah gerisi önemli değil.Şansına galiba yoğunluğu da dediğin gibi ya yoğunluğundan ya da ücretinden dolayı.Bi arkadaşım profosöre baktırmış 1 saat sürmüş 650 TL vermiş.Ben vermem o kadar para açıkçası çünkü sırf profesör diye ünlü diye o kadar para istiyorlar.Bakmış bakmış yorum yapmadan göndermiş yorumu 3 hafta sonra yapacakmış çok tuhaf.Benim içime sinsi zaten 4 d olsa bile ultrason bebeğin organlarını%60 oranında gösterebiliyor.Bu yüzden içini rahat tut canım Allah'a emanet bebeklerimiz
Yok canım ara ara oluyo dediğim gibi öyle olunca sırtüstü uzanıyorum kendine geliyo yani hareketleniyo. İçini rahatlamak için yat bak canım. Allah korusun onları bişicik yoktur.acaba bişey mi oldu diye korkuyorum dünden beri pek hareketsiz
Ooy yerim ben onun keyfini Maşallah suphanallah.Bizimkisi de gülüyor bol bol.Tabi canim ya ne gerek var o kadar para vermeye. Ben cikinca buna bile gerek yokmuş dedim çünkü muayenede doktor da hemen hemen Ayni şekilde bakti yani
Bide isterse 10 saat baksin dediğin gibi %60. Varsa nasipte bi imtihan Rabbim bilir. Gösteren de o göstermeyen de.
10 dk da olsa fazladan gördüm ya ona şükür. Bizimki pek bi ehli keyif olacak herhalde bacak bacak üstüne atiyo elini de boynunun altına koyuyo
Oyy kıyamam minnoş prensese :)))) bizim paşada hep gülüyodu aynı şekildee :)))Ooy yerim ben onun keyfini Maşallah suphanallah.Bizimkisi de gülüyor bol bol.
Ayy çok tatlı maşallahOyy kıyamam minnoş prensese :)))) bizim paşada hep gülüyodu aynı şekildee :)))
Nasılsın canım Turgay beye mi gidiceksin ayrıntılıda??Günaydın kızlar nasılsınız ? Maşallah bebişlerinize ... Bende bugün tetanoz aşımı oldum ve ufaktan ağrılarım başladı. Benimde ayın 20 sinde ayrıntılı ultrasonum
İnaşşalah canım tüm bebişlere maşallah :)) çok tatlılar yaa rabbim kokusunu içimize çekmemizi nasip etsin inşallahAyy çok tatlı maşallahÇıksın gelsinler de hayrlısıyla yüzümüze de gülseler
Canım nasılsın hareketlenme varmı bebişinde???Bugün benim hiç oynamadi.korkuyorum bişey mi oldu diye yaaa.havalar cokkk bunalTici dayanilir gibi degil
Nasılsın canım Turgay beye mi gidiceksin ayrıntılıda??
akşam yatmadan önce dondurma yedim biraz ondan sonra az az kıpırdama oldu.ya ben anlamadım sağlıksız abur cubur yeyince oynuyor yoğurttur süt falan bu tarz şeyler yeyip içince oynamıyor çok tuhaf neden acabaCanım nasılsın hareketlenme varmı bebişinde???
bende yarın gidicem sağlık ocağına daha ne aşı falan hiçbirşey yapmadılar.ben hatırlatıcam.sende ne var ne yok nasılsın canımGünaydın kızlar nasılsınız ? Maşallah bebişlerinize ... Bende bugün tetanoz aşımı oldum ve ufaktan ağrılarım başladı. Benimde ayın 20 sinde ayrıntılı ultrasonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?