5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bende yarın gidicem sağlık ocağına daha ne aşı falan hiçbirşey yapmadılar.ben hatırlatıcam.sende ne var ne yok nasılsın canım

beni 3 kere kontrole 2 kere aşıya çağırdılar. 20 ve 24. haftalarda olucam bugün ilkini oldum. iyiyim şükür devam ediyoruz. iş ev ve sıcaklarla boğuşuyoruz. sen nasılsın ?

Iyi geceler kizlar ya sirt kasintisindan normal bi gun geciremiyorum resmen sizde de oluyor mu esim yurtmjssin sirtinin her yerini dio o derece kasiniyo ya sizde de oluo mu sebebi ne aceba bilen var mi
kaşıntı alerji kaşıntısı değilse , ilk akla gelen çatlak oluşumu olmalı ,bol bol nemlendirici ve hamilelik çatlak kremi rahatlatabilir. diğer ihtimalde hamilelik tüylenmesi olabilir kıl çıkarken kaşındırıyor bunun çözümü yok . kaşımamak en güzeli

bende onlar haber vermdiği için 24. haftaya girmeyi bekledim yarın gidicem inşallah.benim biraz böyle evde dolansam belim kırılacak gibi ağrıyor çok fena zar zor hemen uzanıveriyorum.ayın 31 ine kontrol var söylicem o zaman normal mi diye

Ooy yerim ben onun keyfini Maşallah suphanallah.Bizimkisi de gülüyor bol bol.
Annesi gibi güler yüzlü bi kiz olacak demek ki maşallah

Oyy kıyamam minnoş prensese :)))) bizim paşada hep gülüyodu aynı şekildee :)))
Ne kadar net gülüşü ya maşallah
Buda benim opluşum tombiş olacak
Bizimki de tombis ya bildiğin yanaklari tombik tombik gorunuyo. E normal tabi anasinin da babasinin da masallahi var

Bizimki de tombis ya bildiğin yanaklari tombik tombik gorunuyo. E normal tabi anasinin da babasinin da masallahi var [/QUOTE]
Maşallah canım seninkinede eee doğal olarak anne babaya çekicek maşallah. Bizimkinin videosunu verdi dr. hep gülüyo hep çok tatlılar Allah nazardan korusun onları

Annesi gibi güler yüzlü bi kiz olacak demek ki maşallah

Bizimki de tombis ya bildiğin yanaklari tombik tombik gorunuyo. E normal tabi anasinin da babasinin da masallahi var
Ya ben zayıfım aslında eşimde zayıf tombiş olan tek kişi küçük dayısı sanırım dayıya benzeyecek benim olan

bende iyiyim canım. kramplarım giriyor bu ara ya akşam 3 kere girdi hem sağ hem sol bacağıma
günaydın canım benim,kramp ve kasık ağrısı için magnezyum iyi geliyormuş acile gitiğimde dr söylemişti magnezyum alıyormusun.

günaydın kızlar nasılsınız.bende fena bel ağrısı var dün ağlamak üzereydim o derece yemek yapıyorum bir ağrı giriyor 2 saat uzanıyorum üzerine etrafımda doğum yapmış olanlar var onlara danıştım da doğuma kadar sürüyormuş böyle.sizde de varmı?bide kız çocuğuda kasık ağrısını fena yapıyormuş erkek çocuğuda aynı ağrıyı bele vuruyormuş ne tuhaf

günaydın canım benim,kramp ve kasık ağrısı için magnezyum iyi geliyormuş acile gitiğimde dr söylemişti magnezyum alıyormusun.
canım ben 10.haftadan itibaren kullanıyorum magnezyum. çok geçmiş olsun canım. belim bel ağrım yok ama zorluyordur eminim. Rabbim yardımcın olsun. benim de erkek ama sol kasığım çok ağrı yapıyor doktorum rahim büyüdüğü için dedi. şuan belimde ağrı yok arada sağ boşluk tarafımda ağrı oluyor

Kizlarr herkese mutlu günlerr. Bugün şeker yüklememi yaptırdım, 2.30 da alıcam sonuçlarımı zaten düşük şekerim vardı bakalım ne olucak?? Bu arada benim küçük prensim sanırım türk kahvesine bayılıyo bu 5-6. deneyişim kahveden bi yudum alır almaz göbek atıyo resmen böyle hareketlenme yok yani o derece

Geçmiş olsun canım bende o şekilde duydum kız kasığa erkek bele vururmuş. Annem abimdeyken çok bel ağrısı çekmiş ara ara benimde bel ağrım çok şiddetli oluyo. Herzaman der erkekte belin ağrıcak die, özellikle yürüyüşlerde direk belden sağ bacağıma vuruyo ağrı. Sürekli ayakları uzatıp dinlenmek gerek canım. Allah şifa versin ama minnaklarımız için biraz dişimizi sıkıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…