5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Şeker hastası varmı canım ailede ben yükleme yaptırmayı düşünmüyorum da

benimde aynı canım ya. Türk kahvesi, nescafe, latte fark etmiyor hiç

evet doğru canım benim dr da öyle demişti bağlar geriliyormuş ondanmış.büyük ihtimal hafta ilerledikçe sendede olucak.sağsağlim alabilseydik artık kucağımıza

ay sıkarız gülüm iyi olsunlar yeter ki bende belden sol bacağıma vuruyor sonra sol bacağım diz kapağına kadar uyuşuyor.

kızlar size bişey sorucam bu konuda bir fikriniz varmı şimdi bu renkli ultrasonda benim doğum tarihi aralık 2 olarak çıkıyor ama beklenen doğum tarihi yani sanırım bebeğin gelişimine göre beklenen doğum tarihi kasım 26.yani 1 haftaya yakın fark var neden avcaba

evet doğru canım benim dr da öyle demişti bağlar geriliyormuş ondanmış.büyük ihtimal hafta ilerledikçe sendede olucak.sağsağlim alabilseydik artık kucağımıza

doğrudur canım ya inşallah alırız sağsağlim içimizde hissettiriyorlar kendilerini minnaklar :)
benimde şuan önden gidiyor canım önceden gerideydi. Rabbim hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin

doğrudur canım ya inşallah alırız sağsağlim içimizde hissettiriyorlar kendilerini minnaklar :)
benimde şuan önden gidiyor canım önceden gerideydi. Rabbim hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin
acaba kötü bir durummu bu dr herşey noral görünüyor dedi ama

Slm kizlar...

Alışverişe başladınız mı?
Canım benim çocuk giyim mağzam var zaten önümüzdeki hafta toptan olarak herşeyini 2şer 3er alıcam kıyafet sorunum yok Allaha şükür mobilyasınıda beğendim. Nasip olursa onları kayınpederim alıcak. Tek sorunum bebk arabası ve park yatağı, onlara da haftaya bakıcam. Mobilyası hakkında fikirlerinize açığım

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
Canım annemde ve halamlarda var şeker hastalığı. Bende hamile kalmadan önce hipoglisemi vardı. Diyet ve spora başlamıştım 37 lere kadar düşmüştü şekerim çünkü. Şu an normal çıktı, sevindim bu duruma. Abim sağlıkçı olunca yaptırcaksın deyince yaptırdım bende.

Canım bu arada yakın arkadaşım 2.hamileliğinde ne ikili test ne şeker yüklemesi hiç bişi yaptırmadı ama doğum için hastaneye 36.haftalarda gittiğinde doktoru şeker yüklemesini sormuş yaptırmadığını öğrenince bu şekilde riske giremem (sezeryan oldu) yaptırıcaksın deyince 36 haftada yaptırdı

OH büyük rahatlikmis değil mi? :)
canım benm annem çok kıyfet filan almış bebeğe pek alınacak bir şey kalmamış ama mobilyasına başlamadık daha. hastayım biraz kısmet olursa cumartesi bakmaya başlayacağız

Yavaş yavaş başlamak lazım. .. Allah korusun minnak lar erken gelmeye karar verirse, ne yaparız. .. ben dün bir kaç birşey aldım, tamamını de ilk fırsatta yapıcam.

Ya canim catlak olucak yer deil ki sirtim yani belimin her yeri kasiniyo artik kabardi boyle

Ya canim catlak olucak yer deil ki sirtim yani belimin her yeri kasiniyo artik kabardi boyle
hiç ummadığın yerler çatlayabiliyor. bacak arkası kol altları bazı bayanların boyunları . cilt tipine bağlı tabi. sen yinede doktora git alerjide de aynı belirtiler oluyor

Zaten ailede varsa yaptırmasından yana doktorlar

Benim doktorum istemiyor yaptırmamı ailede şeker hastası olan kimse yok eşimdede öle 4lü test vs hepsi vok temiz cıktı şükür inşallah sonrasında probşem olmaz

Kızlar geçenlerde sabah uyandığımda karnımda bir kramp gibi bişey vardı elimi göbeğime attım karnımın içinde acıyanbir top var gibiydi bebeğin kafası sandım az önce nette araştırdım meğer kasılma böyleymiş ya sık olmadığı sürece sorun yokmuş Allahtan 1 defa oldu yine de 17sinde kontrole gidince doktora bir anlatacağım. Size de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…