Şeker hastası varmı canım ailede ben yükleme yaptırmayı düşünmüyorum daKizlarr herkese mutlu günlerr. Bugün şeker yüklememi yaptırdım, 2.30 da alıcam sonuçlarımı zaten düşük şekerim vardı bakalım ne olucak?? Bu arada benim küçük prensim sanırım türk kahvesine bayılıyo bu 5-6. deneyişim kahveden bi yudum alır almaz göbek atıyo resmenböyle hareketlenme yok yani o derece
Kizlarr herkese mutlu günlerr. Bugün şeker yüklememi yaptırdım, 2.30 da alıcam sonuçlarımı zaten düşük şekerim vardı bakalım ne olucak?? Bu arada benim küçük prensim sanırım türk kahvesine bayılıyo bu 5-6. deneyişim kahveden bi yudum alır almaz göbek atıyo resmenböyle hareketlenme yok yani o derece
Ya ben zayıfım aslında eşimde zayıf tombiş olan tek kişi küçük dayısısanırım dayıya benzeyecek benim olan
evet doğru canım benim dr da öyle demişti bağlar geriliyormuş ondanmış.büyük ihtimal hafta ilerledikçe sendede olucak.sağsağlim alabilseydik artık kucağımızacanım ben 10.haftadan itibaren kullanıyorum magnezyum. çok geçmiş olsun canım. belim bel ağrım yok ama zorluyordur eminim. Rabbim yardımcın olsun. benim de erkek ama sol kasığım çok ağrı yapıyor doktorum rahim büyüdüğü için dedi. şuan belimde ağrı yok arada sağ boşluk tarafımda ağrı oluyor
ay sıkarız gülüm iyi olsunlar yeter kiGeçmiş olsun canım bende o şekilde duydum kız kasığa erkek bele vururmuş. Annem abimdeyken çok bel ağrısı çekmiş ara ara benimde bel ağrım çok şiddetli oluyo. Herzaman der erkekte belin ağrıcak die, özellikle yürüyüşlerde direk belden sağ bacağıma vuruyo ağrı. Sürekli ayakları uzatıp dinlenmek gerek canım. Allah şifa versin ama minnaklarımız için biraz dişimizi sıkıcaz
evet doğru canım benim dr da öyle demişti bağlar geriliyormuş ondanmış.büyük ihtimal hafta ilerledikçe sendede olucak.sağsağlim alabilseydik artık kucağımıza
acaba kötü bir durummu bu dr herşey noral görünüyor dedi amadoğrudur canım ya inşallah alırız sağsağlim içimizde hissettiriyorlar kendilerini minnaklar :)
benimde şuan önden gidiyor canım önceden gerideydi. Rabbim hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin
canım benm annem çok kıyfet filan almış bebeğe pek alınacak bir şey kalmamış ama mobilyasına başlamadık daha. hastayım biraz kısmet olursa cumartesi bakmaya başlayacağızSlm kizlar...
Alışverişe başladınız mı?
Canım benim çocuk giyim mağzam var zaten önümüzdeki hafta toptan olarak herşeyini 2şer 3er alıcam kıyafet sorunum yok Allaha şükür mobilyasınıda beğendim. Nasip olursa onları kayınpederim alıcak. Tek sorunum bebk arabası ve park yatağı, onlara da haftaya bakıcam. Mobilyası hakkında fikirlerinize açığımSlm kizlar...
Alışverişe başladınız mı?
Canım annemde ve halamlarda var şeker hastalığı. Bende hamile kalmadan önce hipoglisemi vardı. Diyet ve spora başlamıştım 37 lere kadar düşmüştü şekerim çünkü. Şu an normal çıktı, sevindim bu duruma. Abim sağlıkçı olunca yaptırcaksın deyince yaptırdım bende.Şeker hastası varmı canım ailede ben yükleme yaptırmayı düşünmüyorum da
Canım nescafe ve özellikle latteyi çok sevmem rağmen içmiyorum. Günde 1 tane türk kahvesi aman çok tüketmemeye çalış sonra göbek atmaktan yorulmasınlarbenimde aynı canım ya. Türk kahvesi, nescafe, latte fark etmiyor hiç
Canım bu arada yakın arkadaşım 2.hamileliğinde ne ikili test ne şeker yüklemesi hiç bişi yaptırmadı ama doğum için hastaneye 36.haftalarda gittiğinde doktoru şeker yüklemesini sormuş yaptırmadığını öğrenince bu şekilde riske giremem (sezeryan oldu) yaptırıcaksın deyince 36 haftada yaptırdıŞeker hastası varmı canım ailede ben yükleme yaptırmayı düşünmüyorum da
Canım benim çocuk giyim mağzam var zaten önümüzdeki hafta toptan olarak herşeyini 2şer 3er alıcam kıyafet sorunum yok Allaha şükür mobilyasınıda beğendim. Nasip olursa onları kayınpederim alıcak. Tek sorunum bebk arabası ve park yatağı, onlara da haftaya bakıcam. Mobilyası hakkında fikirlerinize açığım
canım benm annem çok kıyfet filan almış bebeğe pek alınacak bir şey kalmamış ama mobilyasına başlamadık daha. hastayım biraz kısmet olursa cumartesi bakmaya başlayacağız
Ya canim catlak olucak yer deil ki sirtim yani belimin her yeri kasiniyo artik kabardi boylekaşıntı alerji kaşıntısı değilse , ilk akla gelen çatlak oluşumu olmalı ,bol bol nemlendirici ve hamilelik çatlak kremi rahatlatabilir. diğer ihtimalde hamilelik tüylenmesi olabilir kıl çıkarken kaşındırıyor bunun çözümü yok . kaşımamak en güzeli
hiç ummadığın yerler çatlayabiliyor. bacak arkası kol altları bazı bayanların boyunları . cilt tipine bağlı tabi. sen yinede doktora git alerjide de aynı belirtiler oluyorYa canim catlak olucak yer deil ki sirtim yani belimin her yeri kasiniyo artik kabardi boyle
Zaten ailede varsa yaptırmasından yana doktorlarCanım annemde ve halamlarda var şeker hastalığı. Bende hamile kalmadan önce hipoglisemi vardı. Diyet ve spora başlamıştım 37 lere kadar düşmüştü şekerim çünkü. Şu an normal çıktı, sevindim bu duruma. Abim sağlıkçı olunca yaptırcaksın deyince yaptırdım bende.
Benim doktorum istemiyor yaptırmamı ailede şeker hastası olan kimse yok eşimdede öle 4lü test vs hepsi vok temiz cıktı şükür inşallah sonrasında probşem olmazCanım bu arada yakın arkadaşım 2.hamileliğinde ne ikili test ne şeker yüklemesi hiç bişi yaptırmadı ama doğum için hastaneye 36.haftalarda gittiğinde doktoru şeker yüklemesini sormuş yaptırmadığını öğrenince bu şekilde riske giremem (sezeryan oldu) yaptırıcaksın deyince 36 haftada yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?