5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

hiç ummadığın yerler çatlayabiliyor. bacak arkası kol altları bazı bayanların boyunları . cilt tipine bağlı tabi. sen yinede doktora git alerjide de aynı belirtiler oluyor
15 i randevum var zaten insallah sorucam bakalim ne cikicak

Benim doktorum istemiyor yaptırmamı ailede şeker hastası olan kimse yok eşimdede öle 4lü test vs hepsi vok temiz cıktı şükür inşallah sonrasında probşem olmaz
Eğer ailede yoksa tabi gerek kalmaz canım. İnşallah hiç bi problem olmadan doğururz canım.

Park yatağın güzelmiş çok canım, güle güle kullanın. Boyut olarak kaça kaç aldın? Ben bulabilirsem 70*120 cm almak istiyorum. İnşallah memnun kalırız
ay benim daha bir kaç parça kıyafet var almaya çekiniyorum nedense?başlasammı bende ufak ufak

Bizde buyuyen besik aldik eve gelmedi daha ama kurunca anla paylasirim o da 30 haftadan sonra anca :)

Aynen canim bende daha başlamadı :)
Alanlar paylassinda bizlere de fikir olsun.
Güle güle kullansın bidiklar
amiinn inşallahhben 7. aya girince alayım diyorum niyet etmeyeyim ama bana niyet gelmiyor çünkü Allahtan bişey çıkmaz sa inşallah 1 ay sonra diyorum

amiinn inşallahhben 7. aya girince alayım diyorum niyet etmeyeyim ama bana niyet gelmiyor çünkü Allahtan bişey çıkmaz sa inşallah 1 ay sonra diyorum
Allah nasip kısmet ederse herşeyini zamanında alırız tabi abartmamak kaydıyla da diğer aylar daha çok yorulucaz gibi geliyo bebişler ağırlaştıkça. Onun için ağır eşyalarını alıp geriye tek tük bırakmak istiyorum. Ben herşeyini hazırlamak istiyorum inşallah bebişlerimizde sağ salim gelirlerde yaptığımız hazırlıklar boşuna gitmez. Rabbim önce sağlık versin zaten eksik hiç bitmiyo.

Aminn canım inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız?canınız çekesin dün lahana sarması sarmıştım koktu burnuma canım çekti bir kaç tane yedim sonra şekerim 230 oldu insülin derecesini artırdım ama pek düşmedi inş bir zararı olmamıştır ya kötü kötü rüyalar gördüm hepbu şeker hastalığıyla başım dertte yaa

Günaydın canım aman dikkat et yediklerine. İnşallah zararı olmamıştır, istersen doktoruna danış için rahat etsin. Bende rüyamda patlıcan turşusu gördüm varmıki patlıcan turşusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…