dr uma şu an ulaşmam mümkün değil devlette ya gülüm dr.ya hamilelik ister istemez insanın canı çekiyor hareketlerini hisettim ama bişey olsa hareket olmazdı dimi.ben bu şeker hastalığından bıktım ya bıktımGünaydın canım aman dikkat et yediklerine. İnşallah zararı olmamıştır, istersen doktoruna danış için rahat etsin. Bende rüyamda patlıcan turşusu gördümvarmıki patlıcan turşusu
Yüzmek iyi geldi bana ama maalesef havalarda kapanacak artık bu son haftalarım olur büyük ihtimalleMide yanmasına maden suyu iyi geliyor canım. sırt ağrısına ben de hala çözüm bulamadım
Canım hareketleri varsa inşallah sıkıntısı yoktur. Dua etmekten başka çaremiz yok malesef. Canım şeker olsun tansiyon olsun rabbim koruduktan sonra inşallah bişey olmaz. Patlıcan turşusu kayınvalidemde varmış Allahtan yedim şükür. Bizler için moral çok önemli moralini yüksek tut bak nasıl hareketleniyolar.dr uma şu an ulaşmam mümkün değil devlette ya gülüm dr.ya hamilelik ister istemez insanın canı çekiyor hareketlerini hisettim ama bişey olsa hareket olmazdı dimi.ben bu şeker hastalığından bıktım ya bıktımpatlıcan turşusu var diye biliyorum ben bugün ye mutlaka
Rabbim sağsağlim bizlere nasip etsin ve isteyen herkesede tez vakitte versin rabbimmCanım hareketleri varsa inşallah sıkıntısı yoktur. Dua etmekten başka çaremiz yok malesef. Canım şeker olsun tansiyon olsun rabbim koruduktan sonra inşallah bişey olmaz. Patlıcan turşusu kayınvalidemde varmış Allahtan yedim şükür. Bizler için moral çok önemli moralini yüksek tut bak nasıl hareketleniyolar.
Günaydın canım, inşallah rabbim her isteyene versin. Önceden hamilelik çok güzel geçen bi süreç diye tahmin ederdim, Allaha şükür öyle çok çok ciddi bi durumum yok ama yine insanı zorluyomuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son aylarıda atlattıkmı sağ salim gelsin bebişlerrrRabbim sağsağlim bizlere nasip etsin ve isteyen herkesede tez vakitte versin rabbimmşu son aylar çabucak geçsin hayırlısıyla inşallah ya
inşallah gülüm ya benim bu şekerim düşmüyor napıcam ben sabah kahvaltı ettim sonrasında öğlene kadar bişey yemedim 12 ye yakın şekerimi ölçeyim bir dedim 241 çıktı bu ne ben napıcam ya insülinde kullanıyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimiGünaydın canım, inşallah rabbim her isteyene versin. Önceden hamilelik çok güzel geçen bi süreç diye tahmin ederdim, Allaha şükür öyle çok çok ciddi bi durumum yok ama yine insanı zorluyomuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son aylarıda atlattıkmı sağ salim gelsin bebişlerrr) Ayyyyy doğduktan sonrada bebişlerimizin fotosunu koyarız burayaaa nası çirkin olurlar kimbilirrr.. O günler bi gelse inşallah az kaldı, çoğu gitti azı kaldı :)))
Canım bi acile git istersen şekerin hakkikaten biraz yüksek. Belki yapabilcekleri bişi vardır. Yüksek şekerle ilgili pek bi bilgim yok ama inşallah düzelir canım. Üzme kendiniinşallah gülüm ya benim bu şekerim düşmüyor napıcam ben sabah kahvaltı ettim sonrasında öğlene kadar bişey yemedim 12 ye yakın şekerimi ölçeyim bir dedim 241 çıktı bu ne ben napıcam ya insülinde kullanıyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
acilde hiçbişey yapmıyorlar ki kuzum ya hafta içi polikliniğe gel diyorlar.ağlamaktan helak oldum yaaCanım bi acile git istersen şekerin hakkikaten biraz yüksek. Belki yapabilcekleri bişi vardır. Yüksek şekerle ilgili pek bi bilgim yok ama inşallah düzelir canım. Üzme kendini
Öff zor senin işin canım ya Rabbim yardım etsin inşallahacilde hiçbişey yapmıyorlar ki kuzum ya hafta içi polikliniğe gel diyorlar.ağlamaktan helak oldum yaabu şeker illetinden bıktım artık.yarın sabah lk işim dahiliyeye gitmek olucak ama kadındoğuma da gitmem gerek bence çocuğa zararı oldu mu olmadımı bilmiyorum kendi dr um cinsin teki başka dr a giderim gerekirse
Canım bu senin ve bebişinin sağlığı sonuçta doktorun cinsse başkasına git. Git ama mutlaka . İnşallah bişeycik olmıcak.acilde hiçbişey yapmıyorlar ki kuzum ya hafta içi polikliniğe gel diyorlar.ağlamaktan helak oldum yaabu şeker illetinden bıktım artık.yarın sabah lk işim dahiliyeye gitmek olucak ama kadındoğuma da gitmem gerek bence çocuğa zararı oldu mu olmadımı bilmiyorum kendi dr um cinsin teki başka dr a giderim gerekirse
bence sizin riskli gebelik uzmanına gitmeniz gerekiyor ve sürekli takip edilmenizde fayda var. özel bir doktor bulmanz sizin açınızdan ve ulaşılabilirlik bakımından daha yararlı olacaktır.inşallah gülüm ya benim bu şekerim düşmüyor napıcam ben sabah kahvaltı ettim sonrasında öğlene kadar bişey yemedim 12 ye yakın şekerimi ölçeyim bir dedim 241 çıktı bu ne ben napıcam ya insülinde kullanıyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
öyle yapıcam canım ya bu durumun şakası yok yani çok ta sıkarsa canımı daha da gitmem onaCanım bu senin ve bebişinin sağlığı sonuçta doktorun cinsse başkasına git. Git ama mutlaka . İnşallah bişeycik olmıcak.
canım bende istiyorum özeldde ama sgk yok tam özel sayıyorlar ona da gücümüz yetmiyorbence sizin riskli gebelik uzmanına gitmeniz gerekiyor ve sürekli takip edilmenizde fayda var. özel bir doktor bulmanz sizin açınızdan ve ulaşılabilirlik bakımından daha yararlı olacaktır.
anladım canım . en azından eğitim araştırma hastanelerinşn riskli gebelik bölümlerinlerine başvur diyeceğim ama sigortasız nasıl uygulama oluyor bilemiyorum. ilacın dozu arttırılacak yanına hapla takviye yapılacak. meyve tüketimini kaldırıp kuş kadar yemen gerekiyor. kendine bir diyet programı hazırlamalısın. kaç kilosun?canım bende istiyorum özeldde ama sgk yok tam özel sayıyorlar ona da gücümüz yetmiyorben özncesinde tedavide gördüğüm için sıfırı tükettik anlicağın
Canim genel Saglik sigortasi için başvuru yaptin mi hic çok fazla bi şey cikmiyo ödeme için.canım bende istiyorum özeldde ama sgk yok tam özel sayıyorlar ona da gücümüz yetmiyorben özncesinde tedavide gördüğüm için sıfırı tükettik anlicağın
Günaydın canım tepısıyoruz bızgünaydın kızlar nasılsınız ? inşallah güzel bi hafta olur ...
asya_01 canım geçmiş olsun. trabzon üzümü dedikleri bi meyve var. taflan da deniyor.
http://nazarca.com/karadenizin-sifa-kaynagi-karayemis-laz-uzumu hatta buradan okuyabilirsin belki sana da şifa olur
Günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız ? inşallah güzel bi hafta olur ...
asya_01 canım geçmiş olsun. trabzon üzümü dedikleri bi meyve var. taflan da deniyor.
http://nazarca.com/karadenizin-sifa-kaynagi-karayemis-laz-uzumu hatta buradan okuyabilirsin belki sana da şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?