- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Günaydın canımbiz halay çekmeye devam ediyoruzzz özellikle gece 11 den sonraa sabahlarıda öle kalkıyoruz. Sizin nasıl geçiyo???
Gunaydin kizlarr bende ishal olmusum karin agrim var dun acilde doktor bebegin kafasi asaagida dedi acilma varmi die bakti hamd olsun yoktu ntsde sanci cikti simdi evde dinlenioruz bakalim
Saolasin cnm benim bende 3 gun ishaldim gecmisti dun yine basladi hemen deneim cnm saolasingeçmiş olsun canım. bende geçen hafta ishal olmuştum. 1-2 tane limon tuzunu yut iyi geliyor
Allah iyilik versin canım hakkaten dün akşam artık korkmaya başladım bizim paşa geceleri hiç uyumıcak anlaşılan. Yandık dedim eşimebizimde iyi şükür. oynuyoruz çıkınca ne olacak merak ediyorumyarın görmeye gidicez küçük beyi bakalım neler yapıyor içeride
Geçmiş olsun canım Allah korusun bebişleriii dinlenmeye bak dikkat et kendine.Gunaydin kizlarr bende ishal olmusum karin agrim var dun acilde doktor bebegin kafasi asaagida dedi acilma varmi die bakti hamd olsun yoktu ntsde sanci cikti simdi evde dinlenioruz bakalim
araştırma hastanesine hiiç güvenmiyorum gülüm genelde stajerler dolu o bir tarafa evet dediğin gibi liste yaptım kendime onu uygulicam.6 ayda 10 kg almışım gülüm daha önce yazdıklarımı okuduysan biliyorsundur hamile kaldığım günden bu yana 6 aydır yerli yataklı yatıyorum dr um 1 kg bile kaldırmicaksın diyordu en bastan beri hep riskliydi anlicağın.Rabbim yardımcımız olsun inşallahanladım canım . en azından eğitim araştırma hastanelerinşn riskli gebelik bölümlerinlerine başvur diyeceğim ama sigortasız nasıl uygulama oluyor bilemiyorum. ilacın dozu arttırılacak yanına hapla takviye yapılacak. meyve tüketimini kaldırıp kuş kadar yemen gerekiyor. kendine bir diyet programı hazırlamalısın. kaç kilosun?
Allah iyilik versin canım hakkaten dün akşam artık korkmaya başladım bizim paşa geceleri hiç uyumıcak anlaşılan. Yandık dedim eşimeyarın ayrıntılıyamı gireceksin?? Ayrıntılıda çok güzel yaaa nasılda büyümüş oluyolar.
merhaba kızlar dr dan yeni geldim insülinimi düzenledi ben durumumu anlattım 241 e çıktı şekerim bebeğe birşey olmuşmudur hareketlerini hissediyorum ama heen kadın doğumcuya gidebilirim dedim korkma telaş yapma bişey olmamıştır dedi sürekli 300 ve üstü olduğunda telaşlanırdın seninki ara ara yükselmiş kontrol altına alınır merak etme dedi içim rahat etti
Sagol canim benim inşallah ya sagsaglim nasip etsin insallah yavrularimizi bize.geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişe iyi bak
Zekai tahir e mi gitsen acaba hiç gittin mi?araştırma hastanesine hiiç güvenmiyorum gülüm genelde stajerler dolu o bir tarafa evet dediğin gibi liste yaptım kendime onu uygulicam.6 ayda 10 kg almışım gülüm daha önce yazdıklarımı okuduysan biliyorsundur hamile kaldığım günden bu yana 6 aydır yerli yataklı yatıyorum dr um 1 kg bile kaldırmicaksın diyordu en bastan beri hep riskliydi anlicağın.Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Amin cbm saolasin rabbim zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins bebeklerimiziGeçmiş olsun canım Allah korusun bebişleriii dinlenmeye bak dikkat et kendine.
Çok sevindim canım iyiki gitmişsin doktora için rahat etmiştir en azından. İnşallah düzene girer tamamen. Dikkat et kendine canımmerhaba kızlar dr dan yeni geldim insülinimi düzenledi ben durumumu anlattım 241 e çıktı şekerim bebeğe birşey olmuşmudur hareketlerini hissediyorum ama heen kadın doğumcuya gidebilirim dedim korkma telaş yapma bişey olmamıştır dedi sürekli 300 ve üstü olduğunda telaşlanırdın seninki ara ara yükselmiş kontrol altına alınır merak etme dedi içim rahat etti
inşallah canım ya inşallahÇok sevindim canım iyiki gitmişsin doktora için rahat etmiştir en azından. İnşallah düzene girer tamamen. Dikkat et kendine canım
canım şu anlık bu şekil devam etmek zorundayım mecburenZekai tahir e mi gitsen acaba hiç gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?