5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Gunaydin kizlarr bende ishal olmusum karin agrim var dun acilde doktor bebegin kafasi asaagida dedi acilma varmi die bakti hamd olsun yoktu ntsde sanci cikti simdi evde dinlenioruz bakalim

Gunaydin kizlarr bende ishal olmusum karin agrim var dun acilde doktor bebegin kafasi asaagida dedi acilma varmi die bakti hamd olsun yoktu ntsde sanci cikti simdi evde dinlenioruz bakalim

geçmiş olsun canım. bende geçen hafta ishal olmuştum. 1-2 tane limon tuzunu yut iyi geliyor

bizimde iyi şükür. oynuyoruz çıkınca ne olacak merak ediyorum yarın görmeye gidicez küçük beyi bakalım neler yapıyor içeride
Allah iyilik versin canım hakkaten dün akşam artık korkmaya başladım bizim paşa geceleri hiç uyumıcak anlaşılan. Yandık dedim eşime yarın ayrıntılıyamı gireceksin?? Ayrıntılıda çok güzel yaaa nasılda büyümüş oluyolar.

Geçmiş olsun canım Allah korusun bebişleriii dinlenmeye bak dikkat et kendine.

araştırma hastanesine hiiç güvenmiyorum gülüm genelde stajerler dolu o bir tarafa evet dediğin gibi liste yaptım kendime onu uygulicam.6 ayda 10 kg almışım gülüm daha önce yazdıklarımı okuduysan biliyorsundur hamile kaldığım günden bu yana 6 aydır yerli yataklı yatıyorum dr um 1 kg bile kaldırmicaksın diyordu en bastan beri hep riskliydi anlicağın.Rabbim yardımcımız olsun inşallah

merhaba kızlar dr dan yeni geldim insülinimi düzenledi ben durumumu anlattım 241 e çıktı şekerim bebeğe birşey olmuşmudur hareketlerini hissediyorum ama heen kadın doğumcuya gidebilirim dedim korkma telaş yapma bişey olmamıştır dedi sürekli 300 ve üstü olduğunda telaşlanırdın seninki ara ara yükselmiş kontrol altına alınır merak etme dedi içim rahat etti

hemen hemen sayfanın başından beri takip ediyorum riskli gebelikleri, sürekli yatarak üstüne şeker problemiyle 10 kilo normal. umarım bundan sonra düzene girer herşey.

hamileliğin başından beri 12. haftaya kanar kanama durumum vardı sonra atlattık.
dün biraz yüğrüyüş yapmıştım eve geldim yorgunluğu hissettim yatağa uzanmamla idrar kesemin c,varında hareketlilik hissetmeye başladım 3-4 saat sürdü sanki kasılma varmış gibi birşeyler içeriden ittiriyormuş gibi hissetttim. hala ara ara oluyor. kasıkta olduğu için tedirgin oluyorum. bebek olmadığını düşünüyorum. bebişin hareketleri sanki daha sert oluyor. detaylıya girmedim henüz haftaya çarşamba gideceğim. doktorumda tatilde . kanamam vs. olmadığı için çokta üstünde durmamaya çalışıyorum ama hep aklımda

arkadaş benimde öyleydi ama 1 yaşına kadar sakin oldu şimdi yine fena diyor. evet ayrıntılı bakalım napıyor beyefendi :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişe iyi bak

Zekai tahir e mi gitsen acaba hiç gittin mi?

Çok sevindim canım iyiki gitmişsin doktora için rahat etmiştir en azından. İnşallah düzene girer tamamen. Dikkat et kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…