5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar benim göbek delıgım çok acıyo. Var mı böyle olan iyice gerildi evet ama acıması normal mi? Yoksa benim dıkıslerım mi canımı yakan

günaydın
kızlar internette missemo markasının bebek giysileri var o kadar tatlı ki onları gördükten sonra h&m lc waikiki falan gözümden düştü. fiyatları da uygun

günaydın
kızlar internette missemo markasının bebek giysileri var o kadar tatlı ki onları gördükten sonra h&m lc waikiki falan gözümden düştü. fiyatları da uygun
Ben ankaradayım cıkrıkcılar yokusuna gittim fiyatlar o kadar uygun çeşit o kadar bol ki ne alacağımı şaşırdım hemen hemen bu siteyle aynı hatta daha ucuz. İlk fırsatta yine oraya gıdıcem :))

günaydın
Ben simdi açtım baktım siteye pek ürün göremedim.. sadece çorap gördüm :) ben mi bakamadım acaba

ya kendi sitesinde düzgün bişey yok markafoniden almıştım bide hepsi burada ya missemo yaz çıkıyo

ya kendi sitesinde düzgün bişey yok markafoniden almıştım bide hepsi burada ya missemo yaz çıkıyo
N11 de de var canım ben saç bantlarına bayıldım hep özenmişimdir zaten kızım olursa diye çok şükür... güzel modeller varmış onları hiç bi yerde görmemiştim

N11 de de var canım ben saç bantlarına bayıldım hep özenmişimdir zaten kızım olursa diye çok şükür... güzel modeller varmış onları hiç bi yerde görmemiştim

ben de erkek eşyaları çok sıkıcı olur diye düşünüyordum ama o kdr güzel şeyler var ki iyiki kızım olmayacak durumuna bile geldim. arı maya şeklinde bir tulum ve şapka var mesela, takım elbise gibi pantolon zıbınlar var:) bide poposunda sadece annem açabilir yazan bir alt var. :))))

Kızlar bebek arabası ve puset tavsiyesi olan varmı ben suan sadece concord begrndim

ben ilk ogluma concord kullandim.alman markasi zaten gercekten kaliteli.
hem araba koltugu yerlestirilebiliyor,puseti 6 aya kadar rahatca kullaniliyor.
golf aparati da cok rahat,surusu,freni,tekerleri gayet kaliteli.
ben eskitemedim,insallah yoldaki kizim da kullanicak

Günaydın arkadaşlar Facebook da aralık anneleri 2016 grubumuz var sürekli aktif durumda ve bilgi paylaşımları birbirimizi de tanımamız açısından çok güzel.Facebookunuz varsa gelin

Bende baya baktım diğerleri güven vermedi birde origami mam die birşey var oda ok pahalı geldi

Kızlar benim göbek delıgım çok acıyo. Var mı böyle olan iyice gerildi evet ama acıması normal mi? Yoksa benim dıkıslerım mi canımı yakan
BİR YERDE OKUMUŞTUM KARIN BÜYÜDÜKÇE GÖBEK DELİĞİNE BASKI YAPIYORMUŞ,ORDA BULUNUN KAS AĞRISIYMİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…