5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

günaydın kızlar :)
dün ultrasona girdim. maşallah benim ki yüzünü kapattı ve ne kendi doktorumda ne de ayrıntılıya gittiğim doktorda açmadı ya yüzünü. ellerini de yumruk yaptı, tekme salladı, boksör olacak heralde

günaydın canım,hınzıra bak sen yaa

Günaydın cukulata yedin mi girmeden önce ?

Kerata yinedr açmadı diyosun yüzünü bizimki cok uysaldı doktor parmaklarını saymaya grlmeden kendi açtı elleri ayakları

maşallah canım ya ne güzel benim ki tepikledi boyna sadece bi de edebsizlik yaptı iki doktor da direk ilk bakışta cinsiyetini dedi. yüzünü göstermedi çekiyor elininin birini görüyon gözü açık ama yok yani. sağlıklı olsunda

Canım maşallah paşanın keyfi ne isterse ooo artık doğunca görürsünüz yüzünü süpriz olurr inşallah sağlığıda yerindedir, kalple ilgili ikinizinde sıkıntısı yoktur inşallah.

Canım maşallah paşanın keyfi ne isterse ooo artık doğunca görürsünüz yüzünü süpriz olurr inşallah sağlığıda yerindedir, kalple ilgili ikinizinde sıkıntısı yoktur inşallah.

inşallah canım. çok şükür yok. kalp doktoru ile de görüştük o da muayne etti hiçbir sıkıntı yok şuan sadece kilo alma dedi. hatta doktorum benim için normal doğum istiyormuş ama kalp doktoru ıkınma istemeyiz biz kalpciler o yüzden sezeryan dedi ve doğumum artık kesin sezeryan normal gününden 10 gün önce alıcaz dedi doktorum da. sağlıklı sıhhatli gelsinler de inşallah :)

Kızzllarrrr dün İstanbula mal almaya gittim ve gitmişken Havuzlu hana uğradım. Bebek arabamı ve pusetimi, ana kucağımı, park yatağımı, ateş ölçerimi bikaç tanede biberon aldım.Bebek arabamı Graco aldım, park yatağımıda Kraft aldım. Yerinde görmek daha iyi oldu. Fiyatlar gayet uygun geldi ve herşey vardı. Bebek eşyalarını almak isteyen varsa bi baksın derim Aldığım ürünlerinde resimleride burdaa

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 66
Ayy canım kalple ilgili bi sıkıntınızın olmamasına çok çok sevindim. Ne güzel artık doğum şeklinde belli Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Sağlıklı şekilde alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…