5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayırlı olsun canim güzel günlerde kullanın insallah.

Canım hayırlı olsun bebek arabası çift yönlü kullanılıyormu

Canım hayırlı olsun bebek arabası çift yönlü kullanılıyormu
Sağol canım, çift yönlü kullanılmıyo sadece anakucağını takınca 7-8 aylığa kadar kendime dönük kullanabilicem, daha sonra tek yön. Ben kendim öyle tercih ettim 1 yaşından sonra zaten bebek etrafı görmek isticek diye bu şekilde aldım. Birde teker manevraları baya iyi tabi kullanınca daha iyi anlıcam

Bebeğime isim arıyorum varmı farklı modern isim önerisi olah ? Erkek bebeğim
Canım biz Kerem de karar kıldık nasip olursa. Ama aklıma gelenler Edis, Asel, Adel, Çağrı, Aras, Uras, Emir Alp, bu isimlerde anlaşamadık eşimle şu an Kerem içimize sinen isim doğana kadar değişmezse eğer

Bende yiğitte karar kışmıştı bu güne kadar bi komşumuzla tanıştım oğlu var 4 yaşında adı yiğit bilgiğin ayak fetişisti ve iğrendim isimden resmen

Bende yiğitte karar kışmıştı bu güne kadar bi komşumuzla tanıştım oğlu var 4 yaşında adı yiğit bilgiğin ayak fetişisti ve iğrendim isimden resmen
Bazı insanların bazı huyları o isimden nefret etmeni sağlıyo. İnşallah gönlüne yatan bi isimde karar kılarsınız canım

Bazı insanların bazı huyları o isimden nefret etmeni sağlıyo. İnşallah gönlüne yatan bi isimde karar kılarsınız canım
Amin inşallah canım ya bi türlü isim bulamadım tınısı güsel gelen birde erkek bebek için seçenek az sanki :)

hayırlı olsun canım benimbeşiği özellikle çok beğendim ne kadara aldın beşiği gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…