5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

hayırlı olsun canım benimbeşiği özellikle çok beğendim ne kadara aldın beşiği gülüm
Havuzlu handa beşiğe 500 dediler %10 ind yapıolar bende esnafım falan deyince 400 tl ye aldım canım. Büyüklüğü genişliği tam istediğim gibi. İçine yatağını almadım çok ince geldi annem ben sana yapıcam dedi birazda kalın yapalım deyince almadım onu.

anladım canım güle güle sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallahbende çok beğendim o tarz bişey istiyorum ama bakınıcam yine.ben beşiği en sona bırakıcam daha bebeişin elbise olarak bile bir tek şeyi yok önce kıyafetleri halledeyim diyorum

Ewet benim de sevdiğim bir dostum kızına bu ismi verdi.. Allah sagsalim kucağımiza almayı nasip etsin yavrucaklari... ben isim ne olursa olsun karekterin o isme şekil vereceğine inanıyorum
Katılıyorum bence de karakteri etkiliyo. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza...özledim resmen

Ewet benim de sevdiğim bir dostum kızına bu ismi verdi.. Allah sagsalim kucağımiza almayı nasip etsin yavrucaklari... ben isim ne olursa olsun karekterin o isme şekil vereceğine inanıyorum

çok haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum ve mesela isminin içinde A harfi olanlar daha başarılı oluyorlarmış. Ğ harfi biraz inatçı oluyormuş ve bazı isimler var etrafımda gözlemlediğim hareketlilik bakımından burak, fatih, efe gibi Rabbim hayırlısı ile gelmelerini nasip etsin evlatlarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…