5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar günaydın bebeği aşağıda olan var mı benm ki aşağıda ve sürekli lavaboya taşınıyorum bi saatlik yolda iki kez benzinlik arıyoz sanırım ilerleyen zmanlarda hic evden cıkamıcam böyle giderse bi anda baskı oluyo tutamayacak dereceye geliyorum boyle sıkıntı olan var mı otrma sekliyle düzeltebilen fln var mı napcagımı sasırdım ya

Sağol canım Allah razı olsun. Cümlemize o mutluluğu yaşatsın. İlk önce tabi kıyafetler ama yatak vs ben onlara öncelik verdim.

Tatlım benimde senin haftalarında öyleydi ama şükür rahatladım sonra hatta 1.5 haftadır falan gayet rahatım idrarda yanma falan yoksa endişelenme

Tatlım benimde senin haftalarında öyleydi ama şükür rahatladım sonra hatta 1.5 haftadır falan gayet rahatım idrarda yanma falan yoksa endişelenme
ayy inş bnmki de geçer çalışıyorum yerime oturuyorum tekrar geliyor herkes bana bakıyor napıyorum diye artık tvalete bilgisayar koyalım flan diyolar iyiyce maskara oldum :/

sağlık oacağından ikinci dönüşüm yine vurulamadık bi tetenoz aşısını kısmet olmuyo bi türlü.
acayip sinir oldum sonra niye şikayet ettin oluyo.bi arama yok sorumsuz sorumsuz işini yapanlar

Kızlar nasılsınız? Ben bunaldım ya bir an önce 32 haftalık olup izne ayrılmak istiyorum. 5 hafta çalışabilir raporu almıcam. işyeri stresi beni benden etti

kızlar bide düğün var onda giymek için elbise arayışındayım aklınıza bakabileceğim bi yer site vs.gelirse yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…