benim dha yıllık iznim bile yok kasımda doluyor :/ hepten batık durumdayım 10 hafta gecer mi diye kara kara düşünüyorum vallakeşke benim 4 yıl bitti ücretsiz alabiliyorum ama şuan maddi olarak sıkıntıdayız
benim dha yıllık iznim bile yok kasımda doluyor :/ hepten batık durumdayım 10 hafta gecer mi diye kara kara düşünüyorum valla
bende akrabağmın yannda calısıyorum ama el yerinden daha sıkı düşük tehlikem vardı ozamanda rapor aldırtmadı işe geldim 35e kdr durursun oyle gidersn diyolar ama ben 32 oldu mu arkama bakmıcam :) Yani hasta vs olsam raporda kabul olmuyor bizde mecbur geliyoz kıskanıyorum evde hamileliklerini geçirenleri birde bunun doğumdan sonra bebeleri bırakıp dönmesi var
evet canım ben öyleyim başlarda baya hastaneye gittim acile falan lekelenmeler çok yaşadım en başından beri iğne vuruyorum hergün bir sürü vitamin progestan falan sersem haldeyim genelde.dr um bana eğilme karnın bükülmesin yumuşak kumaş giy 1 kg bile kaldırma diyordu hep boyuna yat canımkızlar günaydın bebeği aşağıda olan var mı benm ki aşağıda ve sürekli lavaboya taşınıyorum bi saatlik yolda iki kez benzinlik arıyoz sanırım ilerleyen zmanlarda hic evden cıkamıcam böyle giderse bi anda baskı oluyo tutamayacak dereceye geliyorum boyle sıkıntı olan var mı otrma sekliyle düzeltebilen fln var mı napcagımı sasırdım ya
bende akrabağmın yannda calısıyorum ama el yerinden daha sıkı düşük tehlikem vardı ozamanda rapor aldırtmadı işe geldim 35e kdr durursun oyle gidersn diyolar ama ben 32 oldu mu arkama bakmıcam :) Yani hasta vs olsam raporda kabul olmuyor bizde mecbur geliyoz kıskanıyorum evde hamileliklerini geçirenleri birde bunun doğumdan sonra bebeleri bırakıp dönmesi var
Kızlar 50 mg şeker yüklemem 164 çıktı, yarın 100 mg olanı yapılacak hastanede 3 saat geçer mi ya
Sürekli hissediyorum canım. Ama yorulduğum zaman hareketleri ciddi derece azalıyor. Daha uyanmamıstırkızlar günaydın bebişlerin hareketlerini hergün hissediyormusunuz? ya ben dün pek hissedemedim akşam yatağa girince hissedirdim özellikle dün öyle olmadı tık yoktu şu ana kadarda hissetmedim hiç bişey
dün mevlüt vardı ordaydım hareket halinde değildim çok ama sohbet falan ederken hissetmemiş olabilirim ama gülüm genelde akşam yattığımda sırt üstü hissederdim dün hiç hissetmedim tedirgin oldum inşallah bişey yoktur ya yemin ederim paranoyak olucaz hayırlısıyla son aylar bir geçse kucağımıza alabilsek iple çekiyorum yaa...kendimi dinlemekten psikolojim bozulduBen
Sürekli hissediyorum canım. Ama yorulduğum zaman hareketleri ciddi derece azalıyor. Daha uyanmamıstır
Cnm iki gun once banada ole olmustu ogun hormonlardan dolayi esime benle olgilenmiosun die oturuo aglamistim ertesi gun bizim kizdan hic ses cikmadi tatli yiyorum yok sirt ustu uzaniorum yok haliyle endiselendim ertesi saba hamd olsun anne ben burdaim dedi tum gun kuzum endiselenme sende cnm tekrar baslar seninkide kipirdamaya iki sagini solunu durtkızlar günaydın bebişlerin hareketlerini hergün hissediyormusunuz? ya ben dün pek hissedemedim akşam yatağa girince hissedirdim özellikle dün öyle olmadı tık yoktu şu ana kadarda hissetmedim hiç bişey
1 saat kadar oldu uzanırken biraz kıpırdadı.biz de dün tartıştık biraz etkisi varmıdır ki böyle can sıkıntısından falan oynamamasıCnm iki gun once banada ole olmustu ogun hormonlardan dolayi esime benle olgilenmiosun die oturuo aglamistim ertesi gun bizim kizdan hic ses cikmadi tatli yiyorum yok sirt ustu uzaniorum yok haliyle endiselendim ertesi saba hamd olsun anne ben burdaim dedi tum gun kuzum endiselenme sende cnm tekrar baslar seninkide kipirdamaya iki sagini solunu durt
Bence kesinlikle etkileniolar cnm cunku ogun hic kipirdamadi ertesi gun normale donunce oda kipir kipir etmeye basladi dikkat etmek lazim ogun cok korktum bidaha germemek lazim kuzucuklari hemen etkileniolar1 saat kadar oldu uzanırken biraz kıpırdadı.biz de dün tartıştık biraz etkisi varmıdır ki böyle can sıkıntısından falan oynamaması
Bu aralar demekki hormonlar cosa geldi kizlar bendede bu aralar kramp basladi cnm magnezyum eksikliginden diolar maden suyu icince rahatliorum ben bide sen dene ii gelebilirKızlar bu hormonlar mahfetti bizi ya.. Bende dün sebepsiz yere ağladım eşim güzel güzel sardı öptü uyudu, bense gece boyu uyuyamadim... ne oluyor böyle bana anlamıyorum...
Asya dürt biraz sağdan soldan mutlaka kıpırdanir....
Bu arada iki gündür ayağıma kramp giriyor yatarken, çığlıkları uyanıyorum. .. yaşayan var mı cozumu ne bu isin ... umarım devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?